Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Rondreis Tanzania

Wilt u eens een echt avontuurlijke vakantie hebben? Gaat u dan eens een rondreis door Tanzania maken. Dit land ligt in het Zuidoosten van Afrika. Een prachtig en veilig land waar toerisme floreert. Maar niet zo erg dat u over anderen heen struikelt zoals op een strand in Spanje. Nee, verre van dat. Het is meer dat de accommodaties van dien aard zijn dat u er heerlijk kunt reizen zonder enige gebreken. Wij willen u trouwens erg graag helpen met het regelen en boeken van een rondreis door Tanzania. De kans is groot dat u dan in aanmerking komt voor een van onze groepsreizen. U kunt ervoor kiezen om met een grote groep een reis te maken. Bijvoorbeeld een rijke studentenvereniging, met leden van een sportclub of wellicht een erg bijzonder bedrijfsuitje. Ook met uw familie op vakantie gaan kan erg leuk zijn mits er geen risico’s op ruzies zijn. Maar de meeste mensen reizen alleen of met hun partner. De overige mensen in de groep kent u niet en dat maakt het heel bijzonder. Misschien maakt u een hoop nieuwe vrienden dankzij deze groepsreis! Tijdens een rondreis door Tanzania ziet u van alles. Wat mag u tijdens een rondreis door Tanzania niet missen? Onder andere de beroemde Ngorongoro krater, de Kilimanjaro en de eindeloze savanne van dit land. Deze savanne heet de Serengeti vlakte en u vindt er veel bijzondere diersoorten. Hebt u altijd al eens in het echt tussen de olifanten, giraffes, leeuwen en gazelles willen lopen? Dan kan dat, op een veilige afstand natuurlijk, tijdens deze rondreis door Tanzania. De gidsen leiden u met het grootste gemak van de ene spanende plek naar de andere. Klinkt u dit als muziek in uw oren en bent u de jaarlijkse camping meer dan zat? Spaart u dan eens wat geld op en kies voor een rondreis door Tanzania, Kenia, Rwanda of Uganda. Een combinatie van deze landen bezoeken? Het kan allemaal als u kiest voor een reis op maat bij avtours.nl. Leest u snel verder, dan laten we u kennis maken met het prachtige continent Afrika.

Tip van vandaag: rondreis Tanzania

Dit continent en deze landen zijn relatief nieuwe vakantiegebieden. Dankzij de dekolonisatie en de langzame stabilisering in de bovengenoemde landen is het voor toeristen steeds aantrekkelijker geworden om er op vakantie te gaan. Avonturiers maar ook gezinnen met kinderen zullen hier aan hun trekken komen. U kunt kiezen voor een rondreis door Tanzania waarbij u met diverse voertuigen het land verkend. U krijgt genoeg de tijd om op deze verbluffende plekken rond te lopen, de lokale flora en fauna te bewonderen en om met inwoners in contact te komen. Wilt u echt een bijzondere trip maken en hebt u een goede conditie? Dan kunt u onder leiding van getrainde en professionele gidsen de hoogste berg van Afrika beklimmen. De Kilimanjaro is maar liefst 5885 meter hoog en bevindt zich op de grens van Tanzania met Kenia. Durft u dit aan? In principe is de klim te doen voor iemand die een beetje klimervaring heeft. U hoeft nauwelijks gezekerd te worden en u hoeft vrijwel nergens uw handen te gebruiken. Het is meer een zware tocht in de zin dat er wel wat dagen overheen gaan voor u de top bereikt. Daarnaast is acclimatiseren ook een zware bevalling dus we raden dit enkel aan voor mensen met een klimgeschiedenis. Het uitzicht is adembenemend. En het beklimmen van deze hoge berg is een prestatie op zich! Afijn, tijdens de rondreis door Tanzania zult u de berg in ieder geval van een afstandje kunnen bekijken. U kunt er voor kiezen om een reis op maat te maken maar het kan ook handig zijn om voor een groepsreis te kiezen. Dan wordt alles voor u geregeld en hebt u gidsen die u helpen en leiden. Wilt u liever solo reizen of samen met vrienden of uw partner? Kies dan voor een individuele reis. Ook deze reizen snijden we graag in overleg met u op maat zodat niets u ontbreekt tijdens de rondreis door Tanzania. Dit land ligt aan de Indische oceaan en in steden als Zanzibar waant u zich aan de Middellandse zee. Het is mogelijk om in luxe hotels te verblijven en om te bruinen in de zon. U leest het, dit land is van alle markten thuis. Na een rondreis door Tanzania bijkomen op het prachtige strand? In Tanzania kan het allemaal.

Het is leuk voor groot en klein, jong en oud

Een rondreis door Tanzania kunnen we voor u regelen. Wilt u dus graag wat meer informatie over een dergelijke rondreis door Tanzania? Neemt u dan een kijkje op de website. U vindt er alle opties en tevens veel beeldmateriaal zoals foto’s en video’s. Laat u overtuigen van de pracht en praal dat dit land te bieden heeft. Kies eens voor een origineel land en gaat u daarom een rondreis door Tanzania maken. U zult hier geen spijt van krijgen en wie weet krijgt u wel de smaak te pakken. Dit continent biedt nog veel meer moois en u kunt in ieder geval vier landen bezoeken dankzij onze website. Andere landen die we aanraden zijn Marokko, Zuid-Afrika en Namibië. In principe is Egypte ook erg toeristisch. Een tocht over de Nijl is geweldig, maar gezien het economische en politieke klimaat kunt u maar beter even wachten met het bezoeken van dit oude land. Kies daarom voor een rondreis door Tanzania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn