Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Risco machines van Van Uhm

Als ondernemer op zoek naar mengmachines? Dan doet u er verstandig aan om eens te kijken naar de mogelijkheden van peddelmachines. Een van de machines die wij bij van Uhm sterk aanbevelen zijn de Risco machines. Wij bieden op het gebied van Risco machines tal van mogelijkheden aan zoals peddelmengmachines. Deze kunnen gebruikt worden voor het mengen van zaken als vlees, vis en kaas. De machines zijn zeer functioneel en helemaal gebouwd op het snel en gelijkmatig mengen van de eerder genoemde producten. Mocht u meer willen weten over de toepassingen van Risco machines, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. De Risco machines komen in tal van modellen en deze modellen zijn weer geschikt voor andere toepassingen, maar ze hebben ook een aantal eigenschappen met elkaar gemeen en dat zijn de volgende eigenschappen. Alle Risco machines zijn uitgerust met stevige peddels die het werk doen. Deze peddels zorgen voor een zeer goede mengsnelheid en goede verdeling. Omdat de peddels zacht zijn, gaat de menging geen enkel moment ten kosten van het product dat gemengd dient te worden. Omdat de Risco machines computer bestuurd zijn, kunt u bepaalde snelheden voor producten instellen. U hoeft dus niet iedere keer opnieuw te zoeken naar de juiste stand en dat draagt bij aan een grotere snelheid en makkelijkere toepassing van mengproducten. Laten we eens een aantal mogelijkheden met u doornemen als het gaat om Risco machines, want de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. We bieden bij van Uhm altijd:

  • de beste machines
  • diverse uitvoeringen
  • hoge kwaliteit
  • betrouwbaarheid
  • duurzaamheid

Toepassing Risco machines

Zoals we al aangaven zijn er diverse Risco machines die u kunt gebruiken voor verschillende toepassingen. Hierbij moet u denken aan toepassing voor vlees, vis en andere producten. Ieder bedrijf werkt weer met andere producten en vaak is het mengen van producten in grote hoeveelheden een werk dat niet meer handmatig kan worden gedaan. Een machine moet dit werk van de mens overnemen. Deze ontwikkelingen hebben wij als bedrijf sinds het jaar 1946 ter harte genomen. Dit was het jaar waarop het familiebedrijf begon onder leiding van de heer van Uhm, zoals de naam van ons familiebedrijf nog altijd luidt. Het uitbesteden van werkzaamheden aan machines levert natuurlijk tijd, snelheid en kwaliteit op, mits er wordt gekozen voor de juiste machines zoals de Risco machines die uitermate geschikt zijn voor het mengen van producten. U kunt de mengrichting, alsmede de snelheid van de Risco machines altijd helemaal zelf bepalen. De machines komen in vijf series. De Risco machines uit de serie 1 zijn uitermate geschikt voor het bedrijf dat ambachtelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. De Risco machines van de tweede serie zijn meer geschikt voor grote bedrijven die met grote hoeveelheden werken. Dat is dan ook de reden dat wij grote bedrijven altijd aanraden om te kijken naar deze serienummers. Om de Risco machine te kiezen die het best aansluit bij de werkzaamheden van uw bedrijf, kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers. Het voordeel van contact opnemen over de mogelijkheden en de toepassingen van de machines is dat u meteen de juiste informatie krijgt waar u naar op zoek was. Als bedrijf kunnen wij onszelf omschrijven als een betrouwbare partij die graag korte lijnen onderhoudt met haar klanten.

Bijdragen een duurzaam produceren

Door de jaren heen hebben wij onszelf als bedrijf meer dan bewezen, en dat ziet u terug aan de trouwe groep klanten die hun aanschaf bij ons doen. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de duurzaamheid van toepassingen, want wij vinden dat producten op een duurzame manier moeten worden bereid en wij leveren graag een positieve bijdrage aan een duurzame samenleving. Kiezen voor de machines zoals de Risco machines van Van Uhm houdt dan ook niet alleen in dat u kiest voor de beste kwaliteit. U kiest hiermee tevens voor duurzaam produceren. De laatste jaren zijn we ons allemaal steeds meer bewust geworden van het belang van duurzame toepassingen en productie. Uw eigen bijdragen leveren kunt u natuurlijk op kleinschalig niveau altijd doen door rekening te houden met hoe u omgaat met restafval en dergelijke zaken, maar ook bedrijven die meer afval produceren en meer energie verbruiken voor toepassingen hebben tegenwoordig de mogelijkheden om de duurzame keuze te maken en die mogelijkheid bieden wij als bedrijf ook. Kies voor de kwaliteit en duurzaamheid en natuurlijk een service waar je ‘uhm’ tegen zegt, of ‘u!’ Als familiebedrijf gaat ons hart uit naar het bieden van een allround service waarbij er nauwe banden bestaan met onze klanten en korte lijnen worden onderhouden. Wat bedoelen we daar precies mee? Dat zullen wij u vertellen. Met deze korte lijnen doelen we namelijk op het bieden van snel en goed contact met al onze klanten en op ieder moment. U zult wel merken dat op het moment dat u met een vraag naar ons toekomt over een van onze producten, dat onze medewerkers altijd kennis plus bieden. Onder ‘kennis plus’ verstaan wij het bieden van het antwoord waar u naar op zoek was, plus extra relevante informatie die u er altijd gratis en voor niets bij krijgt. Ieder bedrijf wil graag goed geholpen worden. Het bijzondere van Van Uhm is dat het bedrijf in de familie is gebleven en dat maakt het tot een zeer betrouwbare en solide onderneming waar vele vaste klanten steeds weer hun aankoop doen en dat zal in de toekomst alleen maar meer worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn