Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Relatiegeschenken

Robitex - RelatiegeschenkenReclame maken is het belangrijkste middel van bedrijven om ervoor te zorgen dat ze voldoende klanten krijgen. Een consument is altijd op zoek naar de beste deal en als je als bedrijf niet laat weten wat je aanbiedt, gaat de consument naar de concurrent. Daarom moet je ten eerste duidelijk laten weten wat je verkoopt, ten tweede is het belangrijk dat je bedrijf naamsbekendheid heeft. Naamsbekendheid zorgt ervoor dat een consument aan je denkt als hij op zoek is naar iets dat jij aanbiedt. Hij neemt je bedrijf dan mee in de overweging, waar hij iets wil gaan kopen. Als de consument niet weet dat jij bestaat, kun je ook niet worden meegenomen in deze overweging. Daarnaast moet het echter wel duidelijk zijn wat je aanbiedt. Als dit niet zo is, zal de consument je naam wel kennen, maar alsnog niet meenemen in de overweging omdat je naam niet aan het product dat hij wil kopen is verbonden. Daarom moet je duidelijk maken wie je bent en wat je wilt verkopen. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt op borden en in advertenties vertellen wie je bent en bijvoorbeeld een leuke aanbieding doen. Daarnaast kun je ook veel bereiken met relatiegeschenken. Met relatiegeschenken kun je zowel je naamsbekendheid verbeteren als laten weten wat je aanbiedt. Relatiegeschenken zijn geschenken die je aanbiedt aan je relaties. Dit kunnen klanten zijn, maar ook partners en werknemers. Je kunt relatiegeschenken laten bedrukken met een logo of je bedrijfsnaam. Door deze geschenken uit te delen worden niet alleen de ontvangers van de geschenken herinnerd aan je bedrijf, maar ook de andere mensen die het geschenk kunnen zien. Daarnaast kun je bijvoorbeeld kiezen voor een product als relatiegeschenk, dat te maken heeft met wat jij verkoopt. Op deze manier wordt men niet alleen aan je naam herinnerd, maar ook aan wat je aanbiedt. Op deze manier kunnen relatiegeschenken een goede invloed hebben op de verkoopcijfers van je bedrijf.

Verschillende soorten relatiegeschenken

Een relatiegeschenk kan dus goed helpen de omzet van je bedrijf te vergroten. In de eerste plaats zijn relatiegeschenken echter bedoeld om de relaties van je bedrijf te verbeteren of te onderhouden. Ieder mens heeft een aantal relaties, met bijvoorbeeld de partner, familie en vrienden. Deze banden verwateren echter als ze niet worden onderhouden en daarom is er regelmatig contact nodig. Voor bedrijven geldt hetzelfde. Met relatiegeschenken kun je bijvoorbeeld de banden met de leveranciers van grondstoffen onderhouden of de relatie met instanties, waarvan men afhankelijk is te verbeteren. Ook werknemers kunnen worden verblijd met een geschenk. Een werknemer heeft op zijn tijd soms bevestiging nodig dat hij goed bezig is. Je kunt een werknemer daarom een stuk productiever maken door zo nu en dan wat waardering te uiten. Met relatiegeschenken kun je bijvoorbeeld laten weten dat je de werknemers wilt bedanken voor de verrichte werkzaamheden in het afgelopen jaar. Een kerstpakket kan daarom ook goed worden gezien als relatiegeschenk. Met relatiegeschenken laat je waardering merken en werknemers zijn hierdoor eerder bereid harder voor je te werken. Dit komt de effectiviteit en daarmee de productiviteit van de werknemers ten goede en dit heeft uiteindelijk een positieve uitwerking op de resultaten van het bedrijf. Je kunt werknemers en andere relaties met kerst relatiegeschenken geven, maar bijvoorbeeld ook bij bijzondere gebeurtenissen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om relatiegeschenken te geven bij verjaardagen of geboortes. Er zijn allerlei soorten relatiegeschenken en er is altijd wel iets leuks te vinden voor een speciale gelegenheid. Als je hier echter moeite mee hebt, kun je ook een externe partij inschakelen die je kan helpen voor iedere gelegenheid een geschikt geschenk uit te zoeken.

Online de mooiste geschenken uitzoeken

Als je hulp nodig hebt met het maken, uitzoeken of geven van relatiegeschenken, kun je het beste eens op www.robitex.nl kijken. Robitex is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het uitzoeken, geven en personaliseren van relatiegeschenken voor allerlei soorten partijen. Daarnaast kun je er ook terecht voor promotieartikelen en bedrijfskleding. Er worden op de website verschillende services aangeboden, waar je uit kunt kiezen. De service Altijd attent biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor elk moment een geschenk uit te kiezen voor je relaties. Er zijn bijvoorbeeld luxe geschenken verkrijgbaar voor:

  • geboortes
  • verjaardagen
  • openingen
  • jubilea
  • bruiloften
  • andere gelegenheden

Met deze service kun je gemakkelijk en snel een leuk geschenk uitzoeken voor een relatie. De levering vindt de volgende dag plaats in een mooie cadeauverpakking, dus je hoeft er zelf niets voor te doen. Daarnaast kun je kiezen voor een maandelijkse factuur, zodat je je niet direct bezig hoeft te houden met de kosten. Een andere service van Robitex is de Inoneshop. Hiermee kun je samen met andere vestigingen van je bedrijf bedrijfskleding, promotieartikelen en relatiegeschenken bestellen. Dit heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het efficiënter om samen artikelen in te kopen en daarmee goedkoper. Daarnaast kun je ervoor zorgen dat de huisstijl van het bedrijf overal wordt aangehouden, waardoor bijvoorbeeld iedereen in dezelfde bedrijfskleding loopt. Ook is het gemakkelijk om het beheer van de voorraad online te doen. Op www.robitex.nl worden nog verschillende andere soorten services aangeboden. Je kunt hier alles over lezen op de website. Er wordt duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en waar je uit kunt kiezen. Bij Robitex is het bestellen van relatiegeschenken en andere belangrijke producten voor het bedrijf gemakkelijk en snel en zo kun je de belangrijke relaties goed onderhouden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn