Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Relatiegeschenken nodig? Laat ze bedrukken!

Als er iets is waar mensen dol op zijn dan is het wel het krijgen van cadeautjes. Ook het uitdelen van presentjes geeft een prettig gevoel. Hebt u als leidinggevende aan een bedrijf manier nodig om uw werknemers mee te motiveren? Wilt u hen simpelweg even in het zonnetje zetten? Of zoekt u een product dat u tijdens de jaarbeurs of een belangrijke conferentie kunt uitdelen aan zakenlieden, potentiële klanten en andere bezoekers? Dan zit u ongetwijfeld om relatiegeschenken verlegen. De relatiegeschenken die u bij maxilia.nl kunt bestellen zijn van de hoogste kwaliteit en worden snel aan huis geleverd. Wilt u ze blanco kopen en zelf eventueel versieren of door de printer halen? Of besteedt u dit werk liever ook even uit? Wij zijn van alle markten thuis en kunnen zowel uw relatiegeschenken kaal als bedrukt opleveren. Voorzie de relatiegeschenken bijvoorbeeld van handige contactinformatie, een slagzin of uw bedrijfslogo. Afhankelijk van het geschenk dat u wilt kopen adviseren we andere informatie. Op een waterflesje volstaan bijvoorbeeld uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam terwijl het op uw kantoorartikelen zoals pennen en notitieblokken chique is om uw contactgegevens te laten drukken. We kunnen in ieder geval elk project aan en zijn dan ook van geen kleintje vervaard.

Bij Maxilia hebt u een keur aan mogelijkheden

Bij Maxilia draait het om kwaliteit. Het gaat om geschenken die een lange levensduur moeten hebben en daarom nemen wij alleen de beste merken op in ons assortiment. Naast presentjes leveren we kantoorartikelen, werkkleding en promotiemateriaal dat u in uw winkel kunt neerzetten. Ook bedrijfskleding en promotiemateriaal zoals posters en vlaggen kunnen we bedrukken met onze persen. Omdat u natuurlijk wilt weten wat de kosten zijn gaan we nooit zomaar zonder uw goedkeuring tot levering over.

  • U kunt online een offerte aanvragen bij Maxilia. Dat is handig als u meerdere uiteenlopende artikelen wilt kopen en wilt weten wat de uiteindelijke prijs is.
  • Daarnaast kunnen we op de presentjes en producten in allerlei groottes, lettertypen en kleuren uw gewenste gegevens bedrukken.
  • We bezorgen op een van te voren gemaakte concrete leverdatum en Maxilia levert zowel bij u aan de voordeur, op de jaarbeurs waar u staat en zelfs in het buitenland.

We kunnen dus niet benadrukken hoe belangrijk het is om even een offerte aan te vragen. U wilt immers niet een dief van de portemonnee zijn. Mocht u nog overige vragen hebben dan kunt u even bellen met de klantenservice. We zijn telefonisch, per mail en per contactformulier te bereiken. Tevens kunt u inspiratie opdoen door ons te volgen via de sociale media en bent u op afspraak welkom bij ons op kantoor in Rhenen.

Uw promotieartikelen worden spoedig bij u thuisbezorgd

Het uitzoeken van de juiste promotieartikelen is een leuk maar tijdrovend klusje. We hebben namelijk een zeer groot assortiment waardoor u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig kunt u via de ingebouwde zoekbalk snel promotieartikelen opzoeken en tevens kunt u uw zoekgebied verkleinen door gebruik te maken van de diverse categorieën die u aan kunt vinken. Kies promotieartikelen uit die staan voor uw bedrijf. Werkt u in de elektronica of zitten veel werknemers van uw langs de weg? Geef hen dan een bedrukte powerbank. Hebt u een sportwinkel of fitnesscentrum? Bestel dan bidons. U kunt ook meer algemene artikelen kopen zoals petjes, aanstekers, mokken, pennen, paraplu’s en keycords. U kunt de gratis catalogus aanvragen waar u de top 100 in kunt vinden van meest populaire artikelen. Vul uw gegevens in op onze website en ontvang al binnen enkele uurtjes deze gratis catalogus in uw inbox!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn