Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Powerbanks bedrukken

Usbstick-producent - Powerbanks bedrukkenBent u bekend met de powerbank? In een wereld waarin u mobiel bereikbaar wilt zijn is het van belang om een volle batterij te hebben. Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen er belangrijke zaken mislopen en dat is natuurlijk iets dat u te allen tijde wilt zien te voorkomen. De oplossing is de powerbank want dit is een losse batterij of beter gezegd, een kleine accu. Daarmee kunt u uw smartphone weer opladen en de powerbank zelf laadt u op door middel van en USB-kabel. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Dan hebben we nog een goed idee en dat is om deze powerbanks te bedrukken. Want wanneer u deze powerbanks gaat bedrukken dan zult u zien dat u ze snel terug vindt tussen de stapel met overige powerbanks. Dat is zeker niet het enige argument. Het belangrijkste argument is misschien wel dat u dankzij het powerbanks bedrukken een geweldig relatiegeschenk in huis hebt gehaald. Wilt u zich als bedrijf echt onderscheiden op dit gebied en hebt u daarom geen zin om van die clichématige producten in huis te halen zoals pennen en ballonnen? Dan kunt u powerbanks bedrukken of beter gezegd: het powerbanks bedrukken uitbesteden aan ons zodat u ze vervolgens in een mum van tijd kunt gaan uitdelen onder uw klanten, zakenpartners en overige geïnteresseerden in uw bedrijf. Reken er maar op dat u hier vele mensen erg blij mee zult maken want we kennen allemaal de ergernis van het hebben van een lege telefoon of tablet. Ja, zelfs uw tablet kunt u hier namelijk mee opladen. Zorgt u er vervolgens wel voor dat u de powerbank zelf ook oplaadt, anders begint het probleem weer van te voren af aan. Lijkt u dit wel iets en wilt u graag de powerbanks laten bedrukken? Kijkt u dan eens op onze website: usbstick-producent.nl. Zoals de naam van de site al wel doet vermoeden zijn we op nog veel meer fronten actief en kunnen we naast het powerbanks bedrukken nog veel meer voor u betekenen.

Wilt u powerbanks bedrukken? Denkt u dan eens aan ons

Powerbanks bedrukken betekent dat u uw logo of adres op deze powerbanks laat bedrukken. Op die manier maakt u uzelf kenbaar. Als men eenmaal beschikt over dit handige apparaatje dan kunt u er wel vanuit gaan dat ze het vrijwel altijd bij zich zullen hebben. Op die manier raakt de accu van hun telefoon niet leeg en tevens beschikken ze altijd over uw contactgegevens. Het is dan ook verstandig om goed na te denken over wat u nu precies op de powerbanks laat bedrukken. De naam van uw bedrijf en het logo zijn niet echt voldoende want dan kan men nog altijd niet met u in contact komen. Natuurlijk kunnen ze het dan opzoeken met hun telefoon maar bespaart u hen die moeite en druk bijvoorbeeld ook uw adresgegevens af. Of uw e-mailadres, faxnummer of telefoonnummer. U zult zien dat dit een positief effect heeft en dat velen dankzij het powerbanks bedrukken en uitdelen u sneller weten te bereiken. Wat zijn zoal de voordelen van het powerbanks laten bedrukken door ons horen we u denken? Voor uw gemak hebben we de belangrijkste even op een rijtje gezet. Leest u even mee?

  • Modern promotiemiddel.
  • Tot en met 4 kleuren PMS bedrukking.
  • Fullcolour bedrukking.
  • Gravure in metalen en houten powerbank.
  • Aanleveren van uw logo in EPS of AI bestand op 300 DPI.
  • Persoonlijk advies van onze accountmanagers over de prijzen.
  • Digitale proefdruk ter goedkeuring van het logo, pas daarna gaat het powerbanks bedrukken echt van start.
  • Gegarandeerde levering binnen 3 weken.
  • Spoedorders mogelijk binnen 24 uur al klaar en bij u bezorgt!

Meer weten? Kijkt u dan op de site of neem contact met ons op

U leest het, de voordelen liegen er niet om. Waarom langer wachten als u nu meteen met ons in zee kunt gaan? U wilt vast en zeker een uniek en geweldig relatiegeschenk hebben om uit te delen op bijvoorbeeld jaarbeurzen en andere plekken waar u uw bedrijf kunt promoten. Dan is het powerbanks laten bedrukken door ons een goed idee. Het powerbanks bedrukken is voor ons een eitje want wij beschikken over de digitale programma’s waarmee we de logo’s geheel geschikt kunnen maken voor de desbetreffende powerbanks die u graag wilt laten bedrukken door ons. Het logo en de overige informatie moet immers wel passen op de powerbank. Doordat deze powerbanks van diverse materialen gemaakt kunnen worden hebben we diverse technieken in huis om er voor te zorgen dat het blijft zitten. Denkt u hierbij aan zeefdrukken, tampondrukken, en fullcolour bedrukken. Dat laatste is onze meest gebruikte techniek voor het powerbanks bedrukken. Waar wacht u nog op? Zit u nog met vragen? Dan stelt u die toch gewoon aan onze klantenservice. U vindt onze contactinformatie op de website onder het kopje “contact”. Schroom niet maar schrijf ons een e-mail, bel ons even op en vraag ook meteen een gratis offerte aan. Dan hebt u de tijd om met uw team na te denken over de vraag of dit de moeite waard is en of het loont voor deze bedragen. Reken er maar op dat het antwoord bevestigend is. Niet alleen kunnen we powerbanks bedrukken, ook kunnen we een USB-stick bedrukken op de manier die u voor ogen hebt. Ook de USB-stick is een geschikt relatiegeschenk. Dus misschien kunt u hier een combinatie van maken. Tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn