Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Powerbanks bedrukken? Bij ons bent u aan het juiste adres

Zoekt u een bedrijf waar u powerbanks kunt bedrukken? Kijkt u dan eens op jmpromotions.nl. Waarom powerbanks bedrukken? Omdat dit handige apparaatjes zijn die men veel in het openbaar gebruikt. U hebt ze wellicht weleens gezien in openbare gelegenheden, in de trein of in het vliegtuig. Als de accu van uw smartphone of mp3-speler snel leeg gaat en u niet kunt opladen omdat er geen stroomvoorziening in de buurt is, dan had u vroeger een probleem. Dankzij de powerbank kunt u zonder stopcontact toch uw smartphone weer opladen! Als u powerbanks laat bedrukken en gaat uitdelen op jaarbeurzen of aan uw personeel dan hebt u een prachtig promotieartikel. Misschien verkoopt u elektronica, misschien hebt u veel personeel dat vaak reist. Hoe dan ook, powerbanks bedrukken met daarop uw bedrijfsnaam, logo of e-mailadres is een goed idee. Geef ze aan uw collega’s als cadeau tijdens kerst. Of deel ze uit op de jaarbeurs. Dan hebt u pas een echt leuk presentje voor in de goody bag. De powerbank moet u natuurlijk wel weer opladen na gebruik. Dat doet u door het aan te sluiten via een usb-kabel aan uw laptop of pc. Het is trouwens niet eens nodig om uw laptop aan te sluiten op het stopcontact ook al zal de accu wel sneller leeglopen. Vergeet niet om uw powerbank op te laden voordat u op reis gaat!

De powerbanks bedrukken we nadat u hebt besteld

Het is u waarschijnlijk wel duidelijk dat het powerbanks bedrukken een vak apart is dat u het beste kunt uitbesteden aan ons. Wist u dat u de keuze hebt uit verschillende types powerbanks? Het bedrukken van elke van deze types is voor ons een eitje want we maken gebruik van de tampondruk. U kunt bijvoorbeeld de volgende powerbanks bestellen:

  • De goedkope variant
  • Powerbanks gemaakt van metaal
  • Custom made powerbanks, bijvoorbeeld in de vorm van een frisdrankflesje, zaklamp of vrachtwagen
  • En de zonne-opladers die zelf worden opgeladen door middel van zonne-energie. Aan de buitenkant bevinden zich kleine zonnecellen die uw powerbank snel weer opladen. Er blijft wel wat minder ruimte over om te bedrukken maar het is nog steeds een prima optie. Dit heeft als groot voordeel dat het een stuk duurzamer is. En u hoeft uw powerbank niet aan te sluiten via een usb-kabel. De powerbank op zonne-energie laat tijden de reis op.

Wilt u graag powerbanks laten bedrukken maar kijkt u graag eerst de kat uit de boom? Vraag dan een proefdruk bij ons aan. Als u daar akkoord mee gaat dan zal het niet lang duren voordat u het eindproduct thuisbezorgd krijgt.

Vraag gerust eerst een vrijblijvende offerte aan

In principe maken wij onze relatiegeschenken en promotiemateriaal helemaal zelf. Daarom is het mogelijk om zelf uw design op te sturen. Wij houden wel van een uitdaging en willen u graag van een origineel product voorzien. Of het nu gaat om drukwerk van folders, displays voor producten in uw winkel of het bedrukken en leveren van promotiemateriaal, wij kunnen u hierin voorzien. Hebt u nog vragen? Bel dan de klantenservice of stuur hen een e-mail. Heeft uw bedrijf een zeer herkenbaar logo dat iedereen moeiteloos herkent? Dan kunt u van dat logo een powerbank laten maken! We zetten er uw adres- en overige contactgegevens op en u hebt een prachtig relatiegeschenk. Is het niet een fantastisch idee dat u overal waar u ook bent een opgeladen smartphone bij de hand kunt hebben? Zelfs tijdens lange reizen kunt u ongestoord uw sociale media inzien, een spelletje spelen of een filmpje kijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn