Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Opzoek naar sandwichpanelen en geïsoleerde dakplaten? Bestel ze gelijk uit 125.000 m2 voorraad bij Huisman Gemert!

Voor uw volgende opdracht opzoek naar sandwichpanelen en/of geïsoleerde dakplaten? Dan bent u van harte welkom bij huisman Gemert. Als één van Nederlands grootste bouwmaterialen voorraadhouders bieden wij u maar liefst 125.000 m2 producten direct uit voorraad! Al meer dan 55 jaar staan wij voor iedereen klaar die opzoek is naar onder andere geïsoleerde dakplaten en sandwichpanelen. Wij leveren de beste merken van over de hele wereld. Topkwaliteit voor een goede prijs is wat wij u aanbieden inclusief snelle levertijden. Bovendien heeft u oneindig veel mogelijkheden, zoals de juiste kleur, afwerking of afmeting die u eenvoudig online bij ons kunt bestellen. Sandwichpanelen kunt u daarbovenop geheel naar wens samenstellen. Ons motto luidt dan ook: ‘Samen bouwen in vertrouwen’. Dat doen wij al meer dan een halve eeuw met veel plezier en passie!

Voordelige geïsoleerde dakplaten bestellen

Opzoek naar goede dakbekleding? Wat dacht u van geïsoleerde dakplaten. Dakplaten zien eruit als de traditionele dakpannen. Normaal zou u voor het laten leggen van dakpannen ontzettend veel tijd en geld kwijt zijn. Het is zwaar werk, want de dakpannen zijn klein en wegen behoorlijk veel. Hiervoor is een ideale uitkomst bedacht: geïsoleerde dakplaten. Het zijn relatief lichte platen voor een heerlijk warm eindresultaat dat er goed uitziet en eenvoudig te monteren is. Daarbij zijn deze geïsoleerde platen beter stormbestendig en is de levensduur hoger dan bij gewone dakpannen. Voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding kunt u terecht bij huisman Gemert. Wij werken samen met de beste leveranciers van over de hele wereld, zodat u alleen de goede kwaliteit van verschillende merken kunt verkrijgen bij ons. Benodigdheden kunnen worden geleverd uit onze eigen zetterij of in dezelfde materialen, kleuren en afwerkingen als de rest van uw bestelling.

Sandwichpanelen naar wens samenstellen

Naast geïsoleerde dakplaten hebben wij ook een grote voorraad sandwichpanelen. Of u nu een bijzondere kleur zoekt passend bij uw bouwplannen, een goede binnen afwerking of juist een afwijkende afmeting. Sandwichpanelen besteld u eenvoudig en snel bij huisman Gemert. Van hoogwaardige kwaliteit, zodat u duurzaam kunt werken aan uw bouwprojecten. Wilt u graag sandwichpanelen naar wens samenstellen? Neem dan gelijk contact met ons op. Gezamenlijk nemen wij de mogelijkheden door, zodat u precies kunt bestellen wat u nodig hebt. Wij willen dat u tevreden bent met het eindresultaat. Uiteraard leveren wij daarbij alle bijbehorende materialen, zoals hulpstukken en windveren mee. Naast sandwichpanelen en geïsoleerde dakplaten bieden wij een zeer uitgebreid aanbod aan van andere bouwmaterialen. Hierdoor bent u verzekerd van een breed aanbod bij dezelfde leverancier. Wij helpen u graag verder bij vragen of met bouwoplossingen.

Voordelen sandwichpanelen en geïsoleerde dakplaten bestellen bij huisman Gemert:

  • Ruim 55 ervaring als bouwmaterialen leverancier
  • Eigen productielijnen
  • Eén van de grootste voorraadhouders van bouwmaterialen in Nederland
  • Snelle levertijden
  • Alle bijbehorende benodigdheden op voorraad
  • Geheel naar wens samenstellen sandwichpanelen mogelijk
  • Persoonlijk advies
  • Diverse kleuren en materialen
  • Meer dan 125.000 m2 aan bouwmaterialen voorraad
  • Groot aanbod bouwmaterialen en benodigdheden

Op de website vindt u ons uitgebreide aanbod aan mogelijkheden: huisman.nl. Heeft u vragen of wilt u graag bouwmaterialen op maat laten maken? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke en deskundige medewerkers. Gezamenlijk met u bij wij in vertrouwen aan de mooiste bouwwerken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn