Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Optimaal slapen doe je op een zijden kussensloop

Hoe goed je slaapt hangt voor een deel af van je gedrag. Als je genoeg beweegt en sport, een vast slaapritme hanteert, 2 uur voorafgaand aan je slaap niet meer eet en je voor je gaat slapen alle schermen weg legt, dan kun je in principe goed slapen. Maar als je nog heel actief bent vlak voordat je gaat slapen of elke avond nog wat alcohol drinkt terwijl je uren voor de tv hangt en nauwelijks beweegt, dan kun je er donder op zeggen dat je niet goed slaapt. Door de alcohol val je misschien wel als een blok in slaap, maar de resulterende slaap zal niet goed zijn en daardoor zal je ook niet uitgerust wakker worden. Hierdoor ontstaat al snel een scheef ritme waardoor je jezelf met koffie moet activeren, overdag heel moe bent en juist in de avond opleeft en laat naar bed gaat. Je kunt dus het beste matras kopen met een mooi zijden kussensloop voor je kussen en een duur dekbedovertrek, maar als je je gedrag niet aanpast, dan slaap je uiteraard niet goed. Als je gedragspatroon goed aansluit bij een goede nachtrust, dan is het echter wel van belang dat je ook kijkt naar de slaapartikelen zoals het matras en je beddengoed. Een slecht matras zorgt immers al snel voor rugklachten en dergelijke en die houden je in de nacht wakker. Ook een kussensloop kan een flinke impact hebben op de kwaliteit van je slaap. Daarom is het bijvoorbeeld een goed idee om je katoenen kussensloop te verruilen voor een zijden kussensloop van Satin Sleepers. Met een zijden kussensloop slaapt men 9 van de 10 keer beter dan wanneer zij op een katoenen kussensloop slapen. Dat komt omdat een zijden kussensloop minder robuust is. Het zachte materiaal ligt daardoor sowieso lekkerder en voelt ook heerlijk koel aan. Tegelijkertijd zorgt het soepele materiaal ervoor dat er geen vouwen ontstaan. Een zijden kussensloop glijdt dan ook als het ware onder je huid door zonder de huid vast te pinnen. Katoen doet dat wel en daardoor heb je soms van die rode striemen in je gezicht als je wakker wordt. Ook je haar wordt op deze manier vast gehouden en daardoor ontstaat er natuurlijk een echte net-uit-je-bed look. Als je kort haar hebt is dat nog niet zo erg, maar bij lang haar leidt het al snel tot klitten en knopen die je er dan weer uit moet borstelen. Men denkt vaak dat dit een natuurlijk gevolg is van de slaap, maar het komt eigenlijk door je katoenen kussensloop. Met een zijden kussensloop kun je dat dus oplossen. 

Bestel een zijden kussensloop via satinsleepers.nl

Mocht je interesse hebben in een zijden kussensloop, dan kun je deze bestellen via de website van satinsleepers.nl. Je hebt uiteraard de keuze uit kussenslopen van verschillende maten en kleuren. Zo kun je kiezen voor de kleuren: 

  • Blauw
  • Roze
  • Groen 
  • Rood

Je kunt het kussensloop van je keuze toevoegen aan de winkelwagen en zo in 1 keer online bestellen. 

Bestel voor 19:00 uur en slaap de volgende dag op satijn!

Als je op tijd bestelt, dan kun je de volgende nacht al gaan genieten van een heerlijke nachtrust op een kussensloop van heerlijk zacht zijde. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn