Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Op zoek naar occasions in Amersfoort

Mijn vriendin en ik wilde graag een extra auto kopen. We hebben al een auto en die hebben we 5 jaar geleden niet gekocht bij een bedrijf in de buurt. Destijds dachten we aan een auto genoeg te hebben en dat was toen ook het geval. Ik had een andere baan, waarvoor ik slechts zelden de auto nodig had. Ik kon vaak met het openbaar vervoer naar mijn werk en ging slechts af en toe met de auto. Mijn vriendin werkt in de stad waar we wonen en kan op de fiets naar haar werk. We hadden de auto toen voornamelijk om boodschappen te doen en om familie en vrienden te bezoeken. Ik heb sinds een aantal maanden een nieuwe baan en gebruik de auto nu wel om naar mijn werk te gaan. Mijn vriendin werkt nog steeds bij hetzelfde bedrijf, maar we hebben nu wel een dochtertje van 3 jaar oud. We dachten dat een auto alsnog voldoende zou zijn, maar we merkten vaak dat een extra auto gemakkelijker zou zijn. Mijn schoonouders en ouders willen vaak oppassen op onze dochter als wij aan het werk zijn en die wonen niet in dezelfde stad, maar wel dichtbij. Daarnaast is het ook gemakkelijker als mijn vriendin ergens snel moet zijn. We wilden graag occasions in Amersfoort bekijken, omdat we niet te veel geld wilden uitgeven. De tweede auto kochten we vooral omdat het gemakkelijk is en veel occasions in Amersfoort zouden voldoen aan onze wensen. We wilden graag een goedkope auto kopen, die niet te oud is, waar we boodschappen mee kunnen doen en die zuinig en gemakkelijk rijdt. Met deze wensen wilden we langs bij autodealers en garages om occasions in Amersfoort te bekijken.   

Veel occasions in Amersfoort bij Auto Doe te koop

We hadden van te voren naar autodealers en garages gezocht die occasions in Amersfoort verkopen. Op een zaterdag gingen we bij deze bedrijven langs om het aanbod te bekijken. We hadden diverse leuke auto’s gezien, maar waren niet geheel tevreden. Veel auto’s waren duurder dan wat wij wilden uitgeven, of te oud. Nadat we online verder zochten, vonden we de website http://www.autodoe.nl/occasions-amersfoort/ van autogarage Auto Doe. We lazen op de website dat de garage reparaties en APK’s uitvoert, maar ook occasions in Amersfoort verkoopt. We hadden een aantal leuke voorbeelden op de website gezien. We hadden nog genoeg tijd om hier langs te gaan en besloten om dit direct te doen. Bij Autogarage zagen we verschillende leuke auto’s en ook verschillende voor een goede prijs. We vonden al snel een auto die aan al onze wensen voldeed. De auto was niet duur, maar zag er nog erg goed uit. We vroegen of we een proefrit mochten doen en dat was geen probleem. De auto reed erg gemakkelijk en comfortabel en zou een goede keuze zijn. Na een kort gesprek met de verkoper besloten we om de auto te kopen. Hij vertelde ons dat we ook een Bovag garantie zouden krijgen bij de auto.

Een leuke auto

We hebben de auto nu een paar weken en hebben er al veel gebruik van gemaakt. Van alle occasions in Amersfoort was dit de beste keuze. De auto rijdt er lekker en ziet er nog goed uit. We hoeven niet meer moeilijk te doen met een auto en hebben hierdoor meer opties. Voor occasions in Amersfoort raden wij Auto Doe aan.

  • Ze verkopen goedkope occasions
  • Ze voeren ook APK’s en reparaties uit
  • We kregen gratis Bovag garantie
  • We zijn blij met onze keuze 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn