Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Op zoek naar mooie plisségordijnen?

Op zoek naar mooie plisségordijnen?Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Bij raamdecoratie.com kun je terecht met al jouw wensen! Ik was laatst op zoek naar nieuwe gordijnen voor in de woonkamer en een vriendin raadde mij aan om op raamdecoratie.com te kijken. Hier kwam ik plisségordijnen tegen. Ik had deze soort gordijnen zelf nog niet overwogen, deels omdat ik eigenlijk niet zo heel goed wist hoe het er precies uit zag en waarom het zo handig is. Op de website van raamdecoratie.com kwam ik een uitgebreid assortiment aan plisségordijnen tegen en de voordelen hiervan. In dit artikel zal ik toelichten waarom deze gordijnen een aanrader zijn en wat raamdecoratie.com nog meer voor jou kan betekenen.

Waarom ik koos voor plisségordijnen

Plisségordijnen zijn multifunctioneel. Met plisségordijnen behoudt je je privacy, maar kun je toch optimaal genieten van het daglicht. Doordat je ze makkelijk naar boven en naar beneden naar beneden kunt bewegen, kun je zelf de mate van lichtinval en privacy bepalen. Bij raamdecoratie.com kun je ze op maat laten maken, maar je hebt ook standaardmaten die voorzien zijn van een speciaal systeem waarbij het niet nodig is om te boren om de gordijnen te monteren. Op de website vind je een groot assortiment aan plisségordijnen van verschillende stofsoorten en kleuren. De standaardmaten zijn direct leverbaar, maar voor de gordijnen op maat moet je iets langer wachten.

Plissé betekent eigenlijk geplooid. Dit zie je terug aan de plooien in de stof als je de gordijnen hebt opgehangen. Plisségordijnen kun je strak opvouwen en zo heel klein maken zodat je veel lichtinval hebt, maar ook helemaal uitrekken zodat je veel privacy hebt. Hoever je de gordijnen uitrekt of opvouwt is geheel aan jou. Je kunt op raamdecoratie.com kiezen voor gordijnen met een dubbele stof of een enkele stof. Bij gordijnen met een enkele stof zie je de koorden waarmee je het gordijn kun in- en uitvouwen zitten, bij gordijnen met dubbele stof zijn deze koorden helemaal weggewerkt. Laatstgenoemde heet ook wel een honingraad plisségordijn. Daarnaast kun je bij raamdecoratie.com kiezen uit verschillende stoftransparanties: transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. Het is maar net wat jij wilt!

Ikzelf heb gekozen voor lichtdoorlatend in de woonkamer, omdat ik aan een redelijk drukke weg woon en ik wilde niet dat iedereen direct kan zien wat zich allemaal bij mij binnen afspeelt, maar ik wilde wel voldoende lichtinval hebben overdag. Een plisségordijn met lichtdoorlatende stof is daarvoor perfect! Zoek je iets voor in de slaapkamer, dan is een verduisterende stof iets voor jou. Woon je aan een rustige straat, dan kun je misschien voor een wat meer transparantere stof gaan. Het is maar net wat jij wenst!

Wat heeft Raamdecoratie.com nog meer?

Raamdecoratie.com heeft naast plisségordijnen nog veel meer!

Op de website vind je onder andere:

  • Rolgordijnen
  • Verduistering voor dakramen
  • Duo rolgordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Jaloezieën
  • Lamellen
  • Gordijnen

Voor al je raamdecoratie kun je dus terecht bij raamdecoratie.com! De plisségordijnen, maar ook alle andere raamdecoratie, zijn beschikbaar in standaardmaten, maar kunnen ook op maat gemaakt worden voor jou. Daarnaast biedt raamdecoratie.com verschillende soorten materialen aan. Er is dus voor ieder wat wils. De website is een mooie plek om je te oriënteren en even rond te kijken om inspiratie op te doen.

Op zoek naar plisségordijnen of andere mooie raamdecoratie voor een goede prijs? Kijk dan even op raamdecoratie.com!

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn