Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Op zoek naar haardhout in Amsterdam?

Ben je op zoek naar haardhout in de omgeving van Amsterdam? Dan ben je bij DHH aan het goede adres! Bij De Haardhout Handelaar in Amsterdam vind je kwalitatief uitstekend haardhout. Via de website bestel je eenvoudig wat je nodig hebt om er lekker warm bij te zitten en een gezellige sfeer te creëren! En dat voor aantrekkelijke prijzen.

Voordelen gedroogd haardhout

Eén van de redenen om te kiezen voor haardhout van De Haardhout Handelaar, is dat het hout ovengedroogd is. Hierdoor is het vochtgehalte van het hout maximaal 20%. Dit heeft een aantal voordelen:

  • je kunt direct stoken zodra je het hout in huis hebt;
  • je hebt weinig last van rook;
  • je hebt geen last van schimmels en ongedierte;
  • het is beter voor het milieu.
  • Dehaardhouthandelaar.nl

Bovendien geeft het haardhout op deze manier meer warmte af, omdat het overtollige vocht niet meer verdampt hoeft te worden. Deze voordelen komen de kwaliteit van het hout ten goede, en dat merk je direct!

Soorten gedroogd haardhout Amsterdam

Of je nu op zoek bent naar brandhout, stookhout of kachelhout, De Haardhout Handelaar in Amsterdam heeft van alles wat. Ook hebben ze een ruim aanbod in het soort hout, zoals berken-, eiken- of mixhout, maar ook essen- en beukenhout zitten in het assortiment. Welke keuze je maakt, hangt helemaal af van je eigen wensen. Zo is berkenhout erg geschikt voor een kleinere kachel, omdat het makkelijk brandt en mooie vlammen geeft. Eiken- en essenhout branden wat langzamer en geven meer warmte af.

Daarnaast zijn er houtpellets te verkrijgen. Die zijn gemaakt van 100% natuurlijk hout en er worden geen chemische producten gebruikt bij het persen van het hout. Stoken met houtpellets is enorm milieuvriendelijk, omdat er evenveel CO2 uitgestoten wordt als dat de bomen hebben opgenomen. Verder kun je ook kiezen voor briketten: blokken samengeperst hout die makkelijk te verplaatsen zijn. Briketten steek je makkelijk aan, branden lang en geven erg veel warmte af. De vlammen van gewoon haardhout zijn natuurlijk een lust voor het oog, maar briketten zijn relatief goedkoop ten opzichte van gewoon haardhout en daarom een uitstekend alternatief. Je kunt eventueel ook eerst een proefpakket bestellen om het eens uit te proberen. Mocht je er nog niet helemaal uit zijn welk hout voor jou het meest geschikt is, dan staan de medewerkers van De Haardhout Handelaar voor je klaar om je te voorzien van advies.

Je houdt zelf een schone auto doordat het haardhout netjes bij je thuis wordt afgeleverd. Als je op werkdagen voor 17.00 bestelt, heb je het de volgende dag al in huis! Als dat niet uitkomt, kun je ook gemakkelijk een andere leverdatum kiezen. Deze service is ook nog eens helemaal gratis! Eenmaal thuis kun je het haardhout makkelijk kwijt doordat de pakketten handig zijn verpakt in kisten van 1 of 2 kuub. Je kunt ook haardhout kopen dat verpakt is in netten.

Ben jij er al uit welk haardhout het meest geschikt voor je is? In de omgeving van Amsterdam bestel je gedroogd haardhout eenvoudig via de website van De Haardhout Handelaar. Zelf blijf je lekker thuis, want zij leveren het gratis en snel bij jou thuis af zodat je morgen al kunt stoken. Warmte en sfeer gegarandeerd!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn