Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Op zoek naar een kapper in Roermond? Kom dan naar De Heerenkamer!

Als man is het vinden van een goede kapper soms nog wel een opgave. De meeste kapperssalons in Nederland zijn toch vaak gericht op het vrouwelijke publiek wat de ervaring bij de kapper niet altijd heel prettig maakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan enkel vrouwelijke magazines die op de tafels liggen. Daarom is een herenkapper de oplossing! Bij De Heerenkamer, dé kapper van Roermond, zijn de kappersdiensten volledig afgestemd op mannen. Als je binnenloopt, waan je jezelf in een echte ouderwetse barbershop. Zo voel jij je als man direct op je gemak en heb je niet steeds het idee alsof je er niet thuishoort. Ondanks dat De Heerenkamer je een ouderwetse en traditionele vibe geeft, zijn haar diensten en werknemers nauwelijks zo te noemen. De salon voldoet aan alle nieuwe eisen van een goede kapsalon! Niet voor niets wordt het daarom gezien als dé kapper van Roermond. In de kapperszaak kun je genieten van een geweldige ambiance en natuurlijk de persoonlijke aandacht en topservice van de kappers. Zij staan dan ook graag voor je klaar en knippen met alle liefde jouw perfecte droomkapsel. Of je nu gaat voor een klassieke coupe of juist helemaal met de trend wilt mee gaan; bij de kapper in Roermond, De Heerenkamer, kan elke man terecht!

Je wordt van alle gemakken voorzien bij De Heerenkamer, dé kapper van Roermond!

Bij De Heerenkamer, de kapper van Roermond, word je van alle gemakken voorzien. Je krijgt hier een persoonlijke service waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt. Zowel de eigenaar zelf als zijn personeel hebben jarenlange ervaring. Ze zijn daarom goed op de hoogte van de laatste trends en nieuwste technieken rondom het kappersvak. Ook delen zij graag hun mening zodat jij verzekerd bent van een leuk en mooi kapsel! Op de website http://www.deheerenkamer.com/kapper-roermond lees je meer over deze kapper in Roermond. Je kunt heel eenvoudig online een afspraak maken. Hierbij kun je direct jouw gewenste datum en tijd aanklikken wat weer een irritant telefoontje bespaard. Via de website klik je simpelweg op de button “afspraak maken” die je vervolgens leidt naar de agenda van de kapper in Roermond. De salon is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tot 18 uur en op zaterdag tot 16 uur. Op de koopavond op vrijdag is de salon zelfs tot 21 uur geopend. Hierdoor kun je altijd wel een geschikte datum en tijd vinden! De Heerenkamer werkt verder met de crème de la crème van verzorgingsproducten. Denk hierbij aan de volgende merken:

  • Acqua di Genova;
  • Bois;
  • En Mühle.

Zo ben jij verzekerd van de beste producten!

De Heerenkamer is meer dan een kapper!

Als je denkt dat je bij deze kapper in Roermond alleen terecht kunt voor het knippen van je haren dan heb je het mis! De Heerenkamer biedt namelijk ook scheercursussen aan. Scheercursussen? Ja je hoort het goed! Deze cursus is speciaal bedoeld voor alle mannen die zich willen scheren met het klassieke open scheermes of safety razor, of voor mannen die gewoonweg problemen hebben met het scheren zelf. Tijdens deze avondcursus leer je de kneepjes van het vak. Zo leer je alles over het authentieke scheren, leer je hoe je de perfecte scheerzeep maakt en is er aandacht voor de ultieme nabehandeling. Zo wordt het scheren in plaats van een dagelijkse verplichting een leuke bezigheid waar je naar uitkijkt. De cursus wordt verzorgd door Barbier Pascal. Hij heeft al meer dan 35 jaar ervaring en gebruikt zelf ook dagelijks het open scheermes. Je bent dus verzekerd van een professional. Meld je daarom vandaag nog aan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn