Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Op zoek naar een goede verkoopmakelaar in Amersfoort?

Een goede verkoopmakelaar in Amersfoort vinden is nog niet zo makkelijk. Want hoe weet je of het een makelaar betreft die goed werk levert, die goed bij jou persoonlijk past? Daarom vind ik het goed om persoonlijke ervaringen te delen als het gaat om de zoektocht naar een verkoopmakelaar in Amersfoort. Ik heb veel verhalen van anderen gelezen op internet, dat heeft mij erg geholpen in de tijd dat ik mijn huis wilde verkopen. En daarom deel ik het zelf nu ook, om mensen die nog zoekend zijn te helpen met het vormen van hun mening. Ik heb namelijk een zeer goede ervaring met een verkoopmakelaar in Amersfoort, dus die ervaring deel ik graag met iedereen. Vorig jaar had ik besloten om mijn huis te verkopen en was ik dus op zoek naar een verkoopmakelaar in Amersfoort. Ik had hier nog geen ervaring mee aangezien ik voor het eerst in deze stad was komen te wonen en ik ergens anders ben opgegroeid. Ik vond het lastig om een verkoopmakelaar in Amersfoort te vinden die ten eerste goed werk levert, en daarbij ook goed bij jouw visie past. Er kunnen namelijk nogal wat verschillen zitten in diverse makelaarskantoren als het gaat om zaken als service, kosten, visie en dat soort dingen. Dus ik ben eerst gaan rondvragen in mijn omgeving of anderen ervaring hadden met het werken met een verkoopmakelaar in Amersfoort. En toen kwam toch steeds dezelfde naam voorbij, met verhalen die positief klonken. Ook leek het me een verkoopmakelaar in Amersfoort die past bij mij en de manier waarop ik als klant behandeld wil worden. Dus ik heb contact gezocht met Schoof Makelaardij. En daar ben ik tot op de dag van vandaag zeer dankbaar voor.

Daarom past deze verkoopmakelaar in Amersfoort bij jou

Er is een aantal punten waar ik op let als ik een verkoopmakelaar in Amersfoort wil die mijn belangen goed behartigt:

  • Vriendelijke aanpak
  • Klantgericht en goede service
  • Sterke communicatie
  • Scherpe prijzen
  • Hulp bij mogelijkheden rond randzaken als financiering

Ik vermoed dat deze punten voor iedereen die een makelaar zoekt wel belangrijk zijn. Het is alleen best lastig om er een te vinden, aangezien er best wel wat in de stad Amersfoort te vinden zijn, en je komt er eigenlijk pas echt achter hoe een dergelijk makelaarskantoor werkt als je ermee in zee gaat. En dat is precies de reden dat ik mijn ervaring op deze wijze deel. Van dit kantoor kreeg ik van het begin af aan direct een goed gevoel. Bij de eerste kennismaking waren ze vriendelijk, ze stelden goede vragen en je kreeg niet het gevoel dat je gelijk ergens aan vast zat. En dat gevoel is tijdens de hele samenwerking gebleven. Zij doen al het lastige werk voor je maar blijven erover in heldere taal communiceren. En dat was zeer prettig. De huizenmarkt is best lastig momenteel, daarom is het ideaal als een makelaar jou goed op de hoogte houdt en in klare taal kan uitleggen wat er aan de hand is. Ook hebben ze me goed advies gegeven waardoor ik mijn huis niet alleen snel maar ook voor een prachtige prijs heb verkocht. En daar ben ik zeer blij mee!

Maak ook gebruik van de extra diensten van Schoof Makelaardij

Het mooie is dat je ook voor andere zaken bij Schoof Makelaardij terecht kunt, zij doen namelijk ook aankopen, taxaties… Dan weet je dat ook deze zaken op een goede manier worden geregeld, en houd je toch zelf de touwtjes in handen. Kijk snel op http://www.schoofmakelaardij.nl voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn