Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Op zoek naar een CRM systeem ?  

Bent u op zoek naar een CRM systeem? Wilt u gemakkelijk en overzichtelijk al uw Customer Relationship Management bij kunnen houden? Gebruik dan het CRM systeem van Offective. Het CRM systeem van Offective is overzichtelijk en ontzettend gemakkelijk in gebruik. Ik gebruik het zelf al jaren en ben er erg tevreden mee.  

Het CRM systeem van Offective 

Als u dus op een gemakkelijke en overzichtelijke manier uw Customer Relationship Management bij wilt kunnen houden, dan kan ik u het CRM systeem van Offective aanraden. Het is ontzettend makkelijk in gebruik en erg overzichtelijk. Zelf heb ik een eigen verzekeringskantoor. Het is dan ook ontzettend belangrijk voor mij en mijn bedrijf dat ik al mijn klantrelaties op de juiste manier beheer. Nu kan ik daar wel iemand voor inhuren die dat voor mij kan doen, maar zo groot is mijn bedrijf helaas niet. Ik kan het me dus niet veroorloven om daar permanent iemand voor in te huren. Bedrijfssoftware met een goed werkend CRM systeem is dan ook de beste oplossing. Omdat ik dus niet heel erg handig ben met computers en software, was ik op zoek naar een CRM systeem dat niet alleen overzichtelijk is, maar ook nog eens handig in gebruik. Na een tijdje zoeken kwam ik bij het softwarepakket van Offective uit. Offective biedt softwarepakketten, speciaal voor ondernemers aan. Naast een overzichtelijk CRM systeem, biedt het softwarepakket van Offective ook nog andere handige tools aan: 

  • Facturatiesoftware 
  • Urenregistratiesoftware 
  • Boekhoudsoftware 
  • Personeelsbeheersoftware 
  • Voorraadbeheersoftware 
  • Takenbeheersoftware 

Het softwarepakket van Offective is dus een goede alles-in-een oplossing voor ondernemingen. Het sprak mij direct aan, omdat het dus allemaal zo overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik is. Ik had nog nooit eerder met zulke bedrijfssoftware gewerkt, dus ik dacht aanvankelijk dat ik er erg veel tijd en moeite in moest steken om hiermee te leren omgaan. Gelukkig viel dat uiteindelijk heel erg mee en kreeg ik alles al gauw onder de knie. De interface is ontzettend logisch en helder vormgegeven, zodat ik meteen weet waar ik alles kan vinden. Er zitten geen rare opties of instellingen in waar ik toch nooit iets mee zou doen, alles is duidelijk en rechtdoorzee. Wat ook handig is, is dat deze bedrijfssoftware volledig online draait. Zo heb ik dus altijd en overal toegang tot mijn CRM systeem en andere software. Ook werken alle onderdelen van het softwarepakket nauw met elkaar samen zodat ik niet overal elke keer alles aan moet gaan passen. Het bespaart mij zo ontzettend veel tijd en moeite die ik liever in mijn klanten en mijn dienstverlening steek.  

Betaalbaar en gebruiksvriendelijk 

Het softwarepakket van Offective is dus erg overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk. Als u ook op zoek bent naar een CRM systeem om uw klantrelaties effectief en overzichtelijk te beheren, kijk dan op offective.nl voor meer informatie. Daar vindt u meer uitleg over de bedrijfssoftware van Offective en wat het voor uw bedrijf kan betekenen. Het softwarepakket van Offective is naast gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ook nog eens ontzettend betaalbaar. U kunt het gratis uitproberen en als het bevalt, kunt u het volledige pakket aanschaffen. Vanwege de lage prijs, bespaart u duizenden euro’s door middel van het gebruik van het softwarepakket. Deze duizenden euro’s was u anders kwijt geweest aan personeel voor uw administratie. Kijk op offective.nl voor meer informatie over de verschillende software die zij aanbieden. Vraag daar tevens ook een offerte aan of meld u aan voor een gratis proefversie. Ik ben in ieder geval ontzettend tevreden met de boekhoudsoftware van Offective en ik ben ervan overtuigd dat u dat ook zult zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn