Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Op zoek naar de beste opslag in Breda?

Er kunnen veel redenen zijn waarvoor u een opslagruimte nodig heeft. Iedereen heeft tegenwoordig veel teveel spullen en dus kun je zelfs al een opslag in Breda gehuurd hebben zonder speciale reden, enkel doordat je teveel bewaart. Het is ook moeilijk om afscheid te nemen van spullen met sentimentele waarde, zoals oude meubeltjes van de kinderkamer, een dressoirtje uit het huis van je ouders of een meubeltje dat je kocht van je eerste salaris. Wanneer je huis te klein wordt voor al deze spullen en je wil ze toch liever niet weggooien of verkopen, denk dan eens aan het huren van een opslag in Breda. Er zijn vele mogelijkheden, maar de opslag in Breda van De Mannen van Stoof is veruit de beste. (demannenvanstoof.nl)  Bij de Mannen van Stoof bieden ze namelijk opslagruimtes in diverse maten en diverse prijsklassen aan. Sommige mensen hebben nu eenmaal meer spullen dan anderen, of simpelweg een kleiner huis waardoor ze minder spullen kwijt kunnen. Alle ruimtes bij De Mannen van Stoof zijn van goede kwaliteit. Dat wil zeggen dat ze verwarmd, vrij van vocht en beveiligd zijn. Ook spullen van hoge waarde kun je dus met een gerust hart opslaan in hun opslag in Breda.

De diverse opties voor veilige opslag in Breda 

De Mannen van Stoof hebben een groot terrein, met daarop de volgende opties voor opslag:

  • Units van 9 vierkante meter
  • Units van 15 vierkante meter
  • Opslagcontainers van 32 vierkante meter
  • Archiefunits

Voor ieder wat wils dus. de kleinere opslagunits zijn vooral geschikt voor mensen die graag enkele meubeltjes kwijt willen, maar geen grote elementen. De grote opslagcontainers zijn echt heel ruim, en dus geschikt voor een gehele inboedel. (Hiervoor lijkt het misschien qua vloeroppervlak wat klein, maar bedenk je dat je ook kunt stapelen!) De archiefunits zijn speciaal ontworpen voor het veilig opslaan van archieven, boeken en waardevolle documenten. Soms kan het lastig zijn deze thuis of in uw bedrijfspand op te slaan omdat de ruimte er niet geschikt voor is, of omdat deze niet beveiligd is. Wanneer het hele waardevolle documenten betreft is het beter om een opslag in Breda te huren, in plaats van ze zelf in de kast te bewaren. Je bent er dan van verzekerd dat er absoluut niks mee gebeurt. 

Overige diensten van De Mannen van Stoof

Bij de mannen van Stoof kun je niet alleen terecht voor hun goed beveiligde opslag in Breda, ze bieden daarnaast nog andere diensten aan. Zo hebben ze een compleet verzorgde verhuisservice, die je zowel als particulier als voor je bedrijf kunt inschakelen. Heb je niet het budget om de gehele verhuizing uit handen te geven? Kies er dan voor om alleen enkele bijzondere stukken of alleen de hele zware meubelt te laten verhuizen. Je betaalt bij De Mannen van Stoof dan simpelweg per uur en kiest zelf hoeveel uren je hulp nodig hebt, handig! En wanneer je niet zo goed weet wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken en / of hoeveel hulp je nodig hebt, dan komen ze van De Mannen van Stoof gerust even bij je langs om te beoordelen en de mogelijkheden te overleggen. Dan weet je meteen precies waar je aan toe bent. En verhuis je naar en tijdelijk onderkomen, omdat je nieuwe huis nog niet af is? Dan laat je alle spullen gewoon naar hun opslag in Breda brengen, waar je ze enkele maanden later weer ophaalt. Dat is precies waarom de service van de Mannen van Stoof zo fijn is, de handigheid en mogelijkheden rondom hun opslag in Breda!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn