Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Op zoek naar catering in Amstelveen voor een bruiloft

Mijn dochter trouwde vorige maand met haar vriend en daar waren wij erg blij mee. Zij kent haar man al sinds de basisschool en mijn vrouw en ik hebben hun altijd een erg leuk koppel gevonden. Haar man kwam al bij ons over de vloer toen hij vijftien jaar oud was en wij hebben hem door de jaren heen zien opgroeien tot een nette en respectvolle man. Wij waren erg blij met het nieuws toen onze dochter aan ons vertelde dat zij wilden gaan trouwen en wij gaven aan dat wij wilden meehelpen met de kosten voor de bruiloft. Zij hadden een leuk zaaltje in de buurt gevonden voor het feest en wij zouden de catering in Amstelveen regelen. Wij hadden veel goede verhalen gehoord over whereismykitchennow en dit bedrijf heeft heerlijk eten geserveerd tijdens de speciale dag. Onze dochter en haar man hebben al ruim tien jaar een relatie en wij hadden altijd al gedacht dat zij ooit zouden gaan trouwen. Wij hebben altijd hun relatie gesteund en wilden ook graag meehelpen met de kosten voor de bruiloft. Zij hadden de afgelopen jaren een aantal financiële tegenvallers, daarom wisten wij dat zij onze hulp goed konden gebruiken. Wij spraken af dat wij zouden helpen met de kosten voor een zaaltje en de catering in Amstelveen. Zij wilden de bruiloft niet zo groot vieren en alleen goede vrienden en familie uitnodigen, maar mijn vrouw en ik gaven aan, dat wij het geen probleem vonden om voor meer gasten de catering in Amstelveen te betalen. Een bruiloft is natuurlijk erg speciaal en dan is het fijn om het te kunnen delen met mensen die belangrijk voor je zijn. Zij waren erg blij om dit te horen en vroegen of wij konden helpen met het uitzoeken van een zaaltje en de cateraar.

Heerlijke catering in Amstelveen

Wij hadden in het verleden al goede verhalen gehoord over de catering in Amstelveen van whereismykitchennow en besloten daarom om contact op te nemen met deze cateraar. Tijdens een gesprek vertelden wij over onze wensen, hoeveel gasten er zouden komen en het soort voedsel dat geserveerd moest worden. Het gesprek met dit bedrijf verliep erg goed en het was duidelijk dat zij veel ervaring hebben met het verzorgen van de catering voor feesten. Wij hadden een goed gevoel bij dit bedrijf en konden een goede prijs afspreken voor de catering in Amstelveen, daarom besloten wij om voor hun te kiezen.

Het eten was zeer goed geregeld

Vorige maand was de bruiloft en het feest en het was een mooie en leuke dag. De catering in Amstelveen was zeer goed geregeld en wij hebben heerlijk gegeten. Voor de gasten was er voldoende keuze uit lekkere gerechten, zelfs als zij speciale wensen hadden. Het eten werd netjes op tijd geserveerd en wij hoorden er veel positieve opmerkingen over. Wij waren erg tevreden over de catering in Amstelveen en raden daarom whereismykitchennow aan.

  • Wij hadden positieve verhalen over deze cateraar gehoord
  • Tijdens een goed gesprek bespraken wij onze wensen
  • Er was voldoende keuze voor alle gasten
  • Wij hebben heerlijk gegeten tijdens het feest 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn