Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Op zoek naar campings in Zeeland

Mijn vriendin en ik hebben twee kleine kinderen en wilden dit jaar voor het eerst met hun naar een camping in Nederland. De afgelopen jaren hadden wij voor wat meer luxe gekozen, maar hebben allebei veel leuke herinneringen aan het verblijven op campings en vonden dat de kinderen nu groot genoeg zijn. Wij hadden verschillende bestemmingen doorgenomen, maar Op zoek naar campings in Zeelandkwamen tot de conclusie dat wij allebei al jaren niet meer in Zeeland geweest waren. Wij besloten om op zoek te gaan naar kindervriendelijke campings in Zeeland en vonden verschillende leuke opties op de website van KGC. Mijn vriendin en ik hebben twee kleine zoontjes en vinden het lastig om met hun op vakantie te gaan. Wij hebben vroeger samen veel gereisd, maar vinden de jongens nog te jong om naar een ver land te vliegen. Wij vonden het zelf ook altijd erg vervelend wanneer kleine kinderen in het vliegtuig begonnen te huilen en willen dat andere mensen niet aandoen. De afgelopen jaren hebben wij elke keer een huisje gehuurd, voornamelijk omdat dit gemakkelijk was. Met een kleine baby wilden wij wat meer gemak en een baby moet je vaak verschonen en eten geven. Nu de jongens wat groter zijn, wilden wij graag op zoek naar campings in Zeeland. Mijn vriendin en ik zijn vroeger ook vaak met onze ouders naar campings gegaan en hebben daar allebei leuke herinneringen aan. Als kind maak je al snel nieuwe vrienden en er is altijd genoeg te doen op een camping. Wij wisten eerst niet waar wij naartoe wilden gaan, maar toen wij opties bespraken, merkten wij dat wij allebei al jaren niet meer in Zeeland geweest waren. Wij wilden daarom op zoek gaan naar campings in Zeeland en het liefste naar een camping die geschikt is voor kleine kinderen.

Veel leuke campings in Zeeland gevonden

Online zochten wij naar een website om campings te boeken, want wij kenden zelf geen websites waarmee wij dit konden doen. Wij vonden verschillende sites met campings in Zeeland, waaronder de website van KGC.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in campings in een groene omgeving en dit leek ons zeer geschikt. Via de website konden wij gemakkelijk zoeken, bijvoorbeeld op verschillende faciliteiten en provincies. Wij kregen al snel veel leuke campings in Zeeland te zien en hadden drie campings geselecteerd. Op de pagina’s stond een goede beschrijving van de camping en veel foto’s zodat wij wisten hoe de camping eruit zag. Uiteindelijk besloten wij om voor de camping te gaan die ons het leukste leek voor de kinderen.

Een zeer leuke vakantie samen gehad

Wij zijn nu twee weken terug van onze vakantie en hebben een zeer leuke tijd samen gehad. De kinderen waren elke dag lekker aan het spelen en wij konden van de natuur genieten. Wij denken er nu over na om volgend jaar weer naar een camping te gaan. Wij vonden de website van KGC erg goed en raden dit bedrijf aan om een camping te boeken.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in campings in de natuur
  • Via de website kan je gemakkelijk zoeken
  • Wij vonden verschillende leuke campings in Zeeland
  • Elke camping heeft een uitgebreide beschrijven en veel foto’s
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn