Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Onze prachtige bruidstaart

Toen ik ten huwelijk werd gevraagd door mijn, inmiddels, man kon ik eindelijk de bruiloft waar ik al jaren van droomde werkelijkheid laten worden! Mijn partner vond het allemaal maar prima en ik had hier juist hele duidelijke ideeën over. Natuurlijk wist ik al precies wat voor jurk ik wilde hebben, maar zelfs over de dingen zoals de bruidstaart had ik al eens nagedacht. Toen ik voor het eerst een banketbakker binnen stapte om te kijken of zij mij hier konden helpen met de bruidstaart die ik graag wilde hebben, kreeg ik verrassend genoeg een volmondige nee te horen. Ze stelden bij dit bedrijf zelfs dat het absoluut onmogelijk was wat ik wilde. Ik liet me dit natuurlijk niet vertellen en ik ben dus verder op zoek gegaan naar een banketbakker die mij wel graag wilde helpen bij het prachtige idee dat ik had. Zo kwam ik terecht bij het bedrijf Jan Banket. Hier weten ze pas wat service is!

  • Smaak
  • Vorm
  • Uitstraling

Al vanaf het moment dat ik hier voor het eerst binnen stapte werd ik meteen vriendelijk geholpen. Bij JanBanket.nl staat de service die zij aan hun klanten geven namelijk heel erg hoog in het vaandel. Daarnaast is het voor hen geen enkel probleem om gewoon eens samen met jou rond de tafel te gaan zitten om te kijken naar wat jouw ideeën nu precies zijn en hoe zij jou daarbij kunnen helpen.

Een uitstekende keuze voor de bruidstaart

Toen ik eenmaal had uitgelegd waar ik nu precies naar op zoek was op het gebied van mijn bruidstaart, vertelde ze me dat ik inderdaad een zeer creatief plan had op dit gebied, maar dat ze de uitdaging graag aangingen. Dat was natuurlijk precies wat ik wilde horen! Ze zijn bij Jan Banket dus aan de slag gegaan om mijn geweldige bruidstaart te gaan ontwerpen. Dit gebeurt natuurlijk in verschillende stappen. Zo is niet alleen de vorm en de uitstraling van de bruidstaart erg belangrijk, maar deze moet uiteraard ook goed smaken. Ik ben verschillende keren naar Jan Banket toe gegaan om verschillende samples te proberen. Aan de hand daarvan hebben we uiteindelijk de perfecte lagen voor de bruidstaart gemaakt. Ik had niet om een betere aanpak op dit gebied kunnen vragen. Ik had echt het idee dat ik bij het proces betrokken werd en dat ze het zeer serieus nemen dat ik blij zou zijn met het eindresultaat. Ook mijn partner is verschillende keren met mij mee geweest, want als hij ergens dol op is, dan is het wel op eten!

Een heerlijk stuk taart

Als iemand mij van tevoren had verteld, dat het regelen van een bruiloft zoveel tijd en moeite zou kosten en dat je er uiteindelijk eigenlijk maar heel erg weinig van mee krijgt, dan had ik er waarschijnlijk een stuk minder tijd ingestopt. Het is absoluut fantastisch om hiermee bezig te zijn, maar omdat ik zo bang was dat er ook maar iets fout zou gaan heb ik er een stuk minder van genoten dan ik eigenlijk gewild had. Dit zou ik zeker anders doen nu. Gelukkig was de bruidstaart absoluut fantastisch. Mochten wij onze bruiloft nog eens dunnetjes overdoen over een fiks aantal jaar, dan zou ik zeker weer voor Jan Banket kiezen. Ben jij ook op zoek naar een goede banketbakker voor jouw bruidstaart? Dan kan ik je absoluut aanraden om hiervoor naar dit bedrijf te komen. Ze zitten in de buurt van Utrecht en Ede en het is zeker de moeite waard om hier een stukje voor te reizen als je hier niet in de buurt woont.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn