Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Onze eerste keer Indiaas in Hilversum: Restaurant India Poort

Afgelopen week hebben wij met de familie voor het eerst Indiaas gegeten in Hilversum. Restaurant India Poort was de plek waar het moest gaan gebeuren. We waren met de hele familie, dus dat is twintig man, en er waren ook kinderen bij. We waren dus benieuwd of er voor iedereen wat wils was. We waren als familie wel vaker uit eten geweest in Hilversum. Restaurant India Poort was echter nog nooit door ons bezocht. De dingen waar we vooral benieuwd naar waren, waren de gerechten, hoe scherp deze zouden zijn, en of de service echt anders was in een Indiaas restaurant.

Uit eten in Hilversum? Restaurant India Poort heeft heerlijke gerechten

Omdat we met een grote groep waren, besloten we niet elk een eigen gerecht te bestellen, maar gewoon de hele tafel vol te laten zetten met van alles dat de chef ons aanraadde. Wel gaven we natuurlijk aan dat de kinderen niet van scherp hielden, en wij eigenlijk ook niet per se, en dat er dus ook genoeg milde gerechten moesten zijn. Daarnaast wilden we een combinatie van de verschillende soorten rijst en natuurlijk ook de nan proeven. Op deze manier hoopten we een goed beeld van de gerechten te krijgen die ze daar hadden in Hilversum. Restaurant India Poort nam onze bediening goed op en kwam zelf met nog genoeg tips. Ik zal een review schrijven van de lekkerste gerechten die we hebben gehad bij Hilversum: Restaurant India Poort.

  • Garlic Kabab: Als fervente liefhebbers van knoflook was dit een van onze favoriete gerechten van de kaart. Het waren stukjes kipfilet gemarineerd in knoflooksaus. Maar vergeet vooral ook niet de munt die er aan te pas kwam. Al met al een van de lekkerste gerechten die ze hadden in Hilversum. Restaurant India Poort had dezelfde kabab ook nog in chili vorm, deze was ontzettend pittig maar heerlijk van smaak. Hoewel hij niet voor iedereen weggelegd was, vond ik dit ook echt een van de toppers van de kaart.
  • Tandoori Mixed Grill: dit was een combinatie van alle tandoori grill gerechten. Hierdoor kon je de verschillende smaken proeven die ze daar hadden in Hilversum. Restaurant India Poort kan zich zelf zeker een specialist op het gebied van de tandoori noemen want ze waren stuk voor stuk allemaal heel lekker. Daarnaast waren deze gerechten niet heel pittig waardoor ze ook zeer toegankelijk waren voor de kinderen.
  • Lamb Malayana Mild: Een van de favorieten van de kinderen. Deze milde roomsaus waar ook nog heerlijke ananas in te vinden was maakte een heerlijke combinatie tussen kruidig en zoet. Iedereen vond dit een heerlijk gerecht, maar was vooral bij de kinderen een succes door de ananas. De lam was heerlijk mals en toegankelijk. Een van de lekkerste gerechten daar in Hilversum. Restaurant India Poort had zichzelf weer overtroffen.
  • King Prawn Curry Medium: vanwege de grote fan basis voor garnalen binnen onze familie hadden we ook een garnalen curry besteld. Dit was wederom een van de grote successen daar in Hilversum. Restaurant India Poort heeft een heerlijke combinatie kunnen creëren van zachte schaaldieren en milde kerrie saus met nog lekkerdere verse koriander. Hoewel we hadden verwacht een overvloed aan koriander te eten in de Indiase keuken, bleek het mee te vallen in Hilversum. Restaurant India Poort creëerde een milde koriander smaak die zelfs de mensen die niet van koriander hielden wel moesten waarderen.

Dit waren de grootste successen van de avond maar ik denk dat we in totaal meer dan 10 gerechten hebben geproefd. Daarnaast hebben we de hele avond mogen genieten van Kingfisher biertjes. Dit maakte de hele India ervaring natuurlijk wel af. Bovendien leken ze gewoon lekkerder te smaken in zo’n heerlijke authentieke omgeving zoals daar in Hilversum. Restaurant India Poort heeft het echt gepresteerd om de sfeer India over te brengen in Hilversum. Restaurant India Poort mag wat ons betreft daar een dikke 10 voor krijgen.

Service in Hilversum: Restaurant India Poort

Wat verwacht je van de service in een Indiaas restaurant? Eigenlijk hadden we geen specifieke verwachtingen en gingen we er heel open in. Maar na deze fantastische ervaring ligt de lat wel heel hoog voor andere restaurants in Hilversum. Restaurant India Poort heeft zulk vriendelijk en betrokken personeel. Daarnaast denken ze ook heel erg mee bij welke gerechten je misschien lekker zou vinden, ook als je nog nooit Indiaas hebt gegeten. Door deze service werden wij nog enthousiaster over het eten: het een versterkte het andere op een of andere manier een beetje. Daarnaast werden we ook niet voor een belachelijke hoge rekening gezet en was het eten goed te betalen! De vraag die altijd wordt gesteld is: zou u het restaurant ook aan een vriend of vriendin aanraden? Nou, we zouden u zeker aanraden om ook een keer bij Restaurant India Poort in Hilversum te gaan eten. Niet alleen was het eten en de service ontzettend goed, maar het was gewoon de hele ervaring die ons heeft doen genieten van een fantastische avond. Of u nu met zijn tweetjes bent of met een hele grote groep, ze kunnen alles aan en ze zullen hun best doen om het u naar de zin te maken. Mocht u nou geen tijd hebben om een keertje langs te gaan, ze hebben ook een thuis bezorg service. Zo kunt u ook genieten van dit heerlijke eten, maar toch lekker thuis op de bank blijven zitten. Ook zeker een aanrader!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn