Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Online noppenfolie bestellen

Vendrigpackaging - NoppenfolieBij het vervoeren of inpakken van kwetsbare artikelen is het zeer verstandig om deze in zogenaamde noppenfolie te wikkelen. Dit materiaal, wat u misschien ook wel kent onder de naam bubbeltjesplastic, is namelijk zeer beschermend. Spullen zoals glas en aardewerk kunnen gemakkelijk barsten of breken als ze zonder bescherming in een doos worden gedaan. Om te zorgen dat alles heel blijft is het zeker handig om noppenfolie te gebruiken. Ons bedrijf Vendrig Packaging is als geen ander gespecialiseerd in verpakkingsmaterialen zoals noppenfolie. Wij verkopen veel verschillende soorten verpakkingen die geschikt zijn voor een breed scala aan artikelen. In onze voorraad kunt u onder andere diverse soorten noppenfolie vinden die per rol of per vel kunnen worden aangeschaft. Als u bijvoorbeeld binnenkort gaat verhuizen dan is het zeker handig om te kijken naar de producten die wij hiervoor hebben. Het is natuurlijk zonde als uw kostbare en breekbare spullen niet goed aankomen in uw nieuwe huis. Kijk daarom eens wat wij u kunnen bieden op dit gebied. Het bestellen van noppenfolie kan hierbij zeker helpen en is bij ons zeker niet duur. Omdat wij de verpakkingsmaterialen in grote hoeveelheden maken kunnen wij veel lagere prijzen bieden dan veel andere aanbieders. Ook als u bijvoorbeeld een bedrijf heeft dat veel goederen moet versturen dan is het handig om bij ons één of meerdere rollen noppenfolie te bestellen zodat u zeker weet dat de spullen onderweg niet kapot zullen gaan. De luchtkussentjes die verwerkt zitten in dit materiaal zorgen ervoor dat de spullen veilig aankomen op de plek van bestemming. Deze luchtkussentjes vangen namelijk eventuele klappen op die voor kunnen komen als de spullen bijvoorbeeld in een vrachtauto of bestelbus zitten. De noppenfolie die wij verkopen is ijzersterk en kan u daarom zeer veel zekerheid bieden bij het vervoeren van diverse spullen. Ook als u op zoek bent naar andere soorten verpakkingsmateriaal, bijvoorbeeld dozen of schuimfolie, bent u bij Vendrig Packaging zeker aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in deze branche en weten dus als geen ander wat de beste spullen zijn. Wij verkopen dan ook alleen materialen van de hoogste kwaliteit, zoals bijvoorbeeld onze noppenfolie, zodat u zeker weet dat uw spullen veilig verpakt kunnen worden.

Diverse soorten noppenfolie beschikbaar

Om zo goed mogelijk aan de diverse wensen van onze klanten tegemoet te komen hebben wij diverse soorten noppenfolie in onze collectie. De verschillende soorten variëren in dikte en zijn daardoor voor diverse doeleinden te gebruiken. Uiteraard is de dikste variant het sterkst en dus bijvoorbeeld geschikt voor erg kostbare spullen zoals kunstwerken en dure meubels. Als het om wat minder breekbare spullen gaat maar u toch goede bescherming wilt dan is het ook goed mogelijk om voor dunnere noppenfolie te kiezen. Uiteraard is de dunste variant het goedkoopst, dus als dit voldoende is om de spullen die u wilt vervoeren te verpakken dan is dit zeker ook een goede optie. Naast het verschil in kwaliteit zit er ook een verschil in de hoeveelheid van de noppenfolie die u bij ons kunt kopen. Als u bijvoorbeeld veel spullen moet verhuizen of een bedrijf heeft dat veel spullen moet verzenden dan kunt u kiezen voor grote rollen. Deze zijn relatief goedkoper dan de wat kleinere rollen, maar als u maar weinig nodig heeft volstaan de kleine rollen natuurlijk ook prima. Kies dus vooral zelf wat voor uw situatie de beste dikte en de beste hoeveelheid is. Als u er niet helemaal uitkomt dan kunt u uiteraard ook altijd contact opnemen met ons. Wij weten als geen ander welke artikelen uit onze collectie het best bij uw wensen passen en kunnen u ook een oplossing op maat bieden. Voor diverse soorten verpakkingsmaterialen zoals bijvoorbeeld noppenfolie bent u bij ons dus zeker aan het juiste adres. Naast de noppenfolie, die door middel van luchtkussentjes uw spullen veilig en heel kan houden, hebben wij nog vele andere verpakkingsmaterialen te koop op onze site. U kunt bij ons ook terecht voor onder andere de volgende artikelen:

  • Plastic zakken, papieren zakken en andere verzendzakken
  • Enveloppen, etiketten en dozen van diverse materialen
  • Verschillende soorten folies en hoezen
  • Wikkels en tapes

Zoals u kunt lezen kunt u voor alles wat maar met het verzenden en verpakken van spullen te maken heeft zeer goed terecht bij Vendrig Packaging. Wij bieden scherpe tarieven voor zowel particulieren als bedrijven en hebben een zeer uitgebreide collectie waar eenieder de juist spullen kan vinden om veilig en betrouwbaar spullen te verpakken en verzenden.

Kies voor de beste spullen van dé experts

Omdat ons bedrijf al meer dan 75 jaar bestaat weet u zeker dat u bij ons alleen de allerbeste spullen kunt kopen. Wij vinden het bovendien zeer belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn met zowel onze producten als ook onze service. Daarom besteden wij hier extra veel aandacht aan. U kunt ons bijvoorbeeld op werkuren altijd bereiken via de telefoon of het internet om vragen te stellen. Wij helpen u graag bij het vinden van een oplossing op maat en kunnen u vaak goede deals aanbieden. Het bestellen van bijvoorbeeld noppenfolie is bij ons zeer gemakkelijk en bovendien is verzending boven de 75 euro helemaal gratis. Omdat wij 75 jaar bestaan krijgt u tevens een leuk presentjes cadeau als u boven dit bestelbedrag zit. Kijk daarom vandaag nog even rond op onze mooie en overzichtelijk site en bestel gemakkelijk en snel de beste verpakkingsmaterialen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn