Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Nolin Uitgevers

Stichtingen en organisaties zijn vaak afhankelijk van vrijwilligers en donaties. Daarom zijn juist voor deze groep goede publicaties en een uitgebreide marketingmix van groot belang. Echter kosten deze manieren van marketing vaak veel geld en kunnen veel stichtingen en organisaties dit niet betalen. Omdat Nolin Uitgevers het grote belang van publicaties voor deze groep inziet heeft Nolin Uitgevers het SponsorPublicatieConcept ontwikkeld. Dankzij dit concept kunnen stichtingen en organisaties hun publicatie via Nolin Uitgevers volledig kosteloos realiseren en kunnen ook deze groepen gebruik maken van de grote voordelen van publicaties in hun marketingmix.

De voordelen van publicaties in uw marketingmix

Naamsbekendheid en een goed imago zijn voor organisaties en stichtingen van groot belang. Toch is het bereiken van deze twee belangrijke aspecten niet altijd eenvoudig. Een goede marketingmix kan daarbij helpen, maar kost vaak veel geld. Bij Nolin Uitgevers helpen wij graag de stichtingen en organisaties die dit zelf niet kunnen bekostigen met het realiseren van professioneel drukwerk van het ontwerp tot aan de verspreiding. Dankzij drukwerk kunt u uw doelgroep bereiken en zo naamsbekendheid en een goed imago opbouwen. Dit zorgt uiteindelijk voor meer bekendheid van het onderwerp waar uw organisatie zich voor inzet, meer donaties en meer vrijwilligers. Bij Nolin Uitgevers gebeurt dit alles kosteloos, omdat de financiële middelen van onze doelgroep vaak beperkt zijn. Dit gebeurt aan de hand van het SponsorPublicatieConcept, waarbij wij voor u zoeken naar bedrijven die in ruil voor een naamsvermelding in de publicatie het bekostigen van het drukwerk mogelijk willen maken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Nolin Uitgevers hoog in het vaandel. Dit ziet u niet alleen terug in onze klanten, die voornamelijk bestaan uit maatschappelijke stichtingen en organisaties, maar ook in ons eigen handelen. Zo maakt Nolin Uitgevers zo min mogelijk gebruik van kunstlicht, proberen wij zo min mogelijk papier te gebruiken en draait onze organisatie op groene stroom. Natuurlijk zijn dit slechts enkele voorbeelden van de manier waarop Nolin Uitgevers zich inzet voor de maatschappij.

Nolin Uitgevers werkt ook voor u

Wilt u weten wat Nolin Uitgevers voor u kan betekenen? Dan kunt u natuurlijk contact met Nolin Uitgevers opnemen. Nolin Uitgevers vindt het van groot belang dat de publicaties passen bij de klanten en het imago van de organisatie of stichting. Daarnaast hebben wij veel kennis wanneer het gaat om het aanspreken van verschillende doelgroepen en daardoor kunnen wij u bij Nolin Uitgevers ook helpen met advies over het type publicatie dat voor uw wensen het meest geschikt is. Zo werken wij altijd samen met onze klanten om het beste eindresultaat te kunnen garanderen. Een publicatie bij Nolin Uitgevers is dan ook altijd van even hoge kwaliteit als een publicatie die wordt gerealiseerd door marketingbureaus die hier hoge bedragen voor vragen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn