Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

NL Payroll voor de allerlaagste payroll kosten!

Payroll wordt steeds bekender in Nederland en veel ondernemers plukken hier de vruchten van. NL Payroll biedt ondernemers de allerlaagste prijsgarantie van heel Nederland voor payroll kosten aan. Ons streven is namelijk dat elk bedrijf kan profiteren van onze kennis, services en kwaliteit. Payroll kosten liggen meestal hoog per medewerker, aangezien het payrollbedrijf al uw werkgeversrisico’s overneemt. Wellicht heeft u nog niet eerder gehoord over payroll en bent u benieuwd naar wat meer uitleg? Hieronder gaan wij hier nog even kort op in, waarna de payroll kosten ter sprake komen. Benieuwd naar meer informatie? Bezoek dan onze website of neem gelijk telefonisch contact op. NL Payroll voor de laagste prijsgarantie van payroll kosten in Nederland!

Wat is payroll en welke kosten zitten hieraan verbonden?

Bent u ondernemer en heeft u medewerkers in dienst? Dan bent u belast met de werkgeversrisico’s en -verantwoordelijkheden. Denk aan de personeelsadministratie, salarisverwerking, ziekteverzuim bekostigen en andere juridische aspecten. Met payroll draagt u al deze risico’s over aan een payrollbedrijf. Hierdoor is het payrollbedrijf de juridische werkgever en staan de medewerkers bij hen op papier. Zij worden exclusief aan u uitgeleend, waarvoor u een payroll tarief betaalt per medewerker. Daarbij houdt u zelf de volledige controle. Hoeveel uur iemand in dienst komt, voor hoe lang en wie. U behoudt geheel zelf de regie, waarbij wij als payrollbedrijf u graag adviseren. Daarbij hoeft u geen kostbare tijd meer te besteden aan uw personeelsadministratie, het uitpluizen van wetswijzigingen of het financieel beschikbaar stellen van middelen voor medewerkers die langdurig ziek zijn. De payroll kosten worden berekend op basis van het afgesproken bruto uurloon van uw medewerker en worden vervolgens vermenigvuldigd met een omrekenfactor. De hoogte van deze omrekenfactor is afhankelijk van uw bedrijfssituatie en wordt gemiddeld tweemaal per jaar herrekend. Dit wordt ook wel het ALL-IN payroll tarief genoemd. Hierin zitten alle administratieve en juridische payroll kosten van een medewerker die in loondienst werkt:

 • Alle werkgeverslasten
 • Afdracht pensioenpremie
 • Bruto uurloon
 • Complete salarisadministratie
 • Reservering ATV-dagen, feestdagen en bijzonder verlof
 • Reservering vakantiedagen en vakantiegeld
 • Servicepunt voor informatie en vragen werknemers

Bespaar gegarandeerd op uw payroll kosten!

Als meest voordelige payrollbedrijf van Nederland kunnen wij u met zekerheid garanderen dat de payroll kosten lager zullen zijn dan de kosten die u nu maakt voor alle werkgeversrisico’s en -verantwoordelijkheden. Doordat uw werknemers bij ons op de loonlijst worden gezet, heeft u geen kosten meer aan de salarisadministratie, verzuimverzekering, premies en pensioenen, juridische kosten bij ontslag én hoeft u geen beroep te doen op een accountant. Alles is meegenomen in onze payroll services. Bovendien bieden wij u de laagste prijsgarantie aan van alle payrollbedrijven in Nederland. U bent bij ons dus zeker het voordeligst uit! Hierbij hoeft u geen concessies te doen wat betreft kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Wij vinden namelijk dat iedere ondernemer dient te kunnen profiteren van alle voordelen dat payroll biedt.

Voordelen laagste payroll kosten bij NL Payroll:

 • De laagste prijsgarantie
 • Kwaliteit, betrouwbaarheid en service
 • Geen omkijken meer naar personeelsadministratie, verzuimverzekering, premies, etc.
 • Kostenbesparend
 • Tijdbesparend
 • Servicepunt voor alle vragen, zowel van u als uw medewerkers
 • Minder risico’s, waardoor uw bedrijf kan groeien
 • Persoonlijk (arbeidsrechtelijk) advies

Wilt u graag meer informatie over onze payroll kosten en service? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website: nlpayroll.nl. Binnen één werkdag krijgt u van ons een persoonlijke offerte, waarbij wij u een voordelig en helder voorstel doen. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor uw onderneming en medewerkers klaar. NL Payroll voor de laagste payroll kosten en goede service!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn