Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Nieuwe stelling kopen voor een nieuw magazijn

In 2011 ben ik mijn bedrijf begonnen en voornamelijk de afgelopen drie jaar zijn de verkopen en omzet snel gestegen. De vorige jaren huurde ik een klein magazijn voor het bedrijf, waar wij alle artikelen in opsloegen en ook een klein kantoortje hadden. Door de sterke groei was het duidelijk dat wij niet eeuwig in het oude magazijn konden blijven, want dit zou op den duur te klein voor ons worden. Na verschillende locaties vergeleken te hebben, vond ik een groot magazijn waar wij minimaal vijf jaar kunnen blijven. Het was een goed moment om naar de indeling van het nieuwe magazijn te kijken en een nieuwe stelling te kopen. Via het bedrijf L.P. Petersen konden wij zeer goed advies krijgen over stellingen krijgen en de producten voordelig kopen. Vorige jaar werd het al voor ons duidelijk dat wij uiteindelijk voor een nieuw magazijn moesten kiezen. De voorraad aan producten in het magazijn was snel aan het groeien en wij vonden het verstandig om al naar oplossingen te zoeken. Onze zoektocht naar een nieuw magazijn duurde bijna een half jaar, maar gelukkig vonden wij een nieuwe locatie. Het nieuwe magazijn is veel hoger, waardoor wij hier grotere stellingen kunnen plaatsen en zodoende de ruimte nog beter kunnen gebruiken. Het leek ons verstandig om dit al vanaf het begin te doen en een nieuwe stelling te kopen. Een aantal werknemers in het magazijn namen het project op zich om naar de indeling te kijken, zodat wij zoveel mogelijk producten in het magazijn kunnen stallen, maar nog wel op een efficiënte en veilige manier kunnen werken. Daarnaast wilden wij al op zoek gaan naar een nieuwe leverancier waarbij wij de nieuwe stelling kopen konden. De oude stellingen wilden wij voorlopig nog gebruiken en uiteindelijk ook laten vervangen.

Een nieuwe stelling kopen bij L.P. Petersen

Toen wij naar een leverancier zochten om een stelling te kopen, vonden wij al snel het bedrijf L.P. Petersen. Dit bedrijf is Nieuwe stelling kopen voor een nieuw magazijngespecialiseerd in stellingen en het is mogelijk om bij hun gebruikte en nieuwe producten te kopen. In een gesprek vertelden wij over het nieuwe magazijn en vroegen wij om advies. De adviseur kwam met verschillende goede oplossingen en wij besloten om te kiezen voor een van deze producten. Wij konden de stelling kopen voor een zeer goede prijs en daarnaast zou de stellingen geleverd en gemonteerd worden. Met hun hulp konden wij het nieuwe magazijn zo snel mogelijk openen.

Goede kwaliteit stellingen

Sinds een paar maanden werken wij vanuit het nieuwe magazijn en wij zijn blij met de overstap. De nieuwe stellingen kunnen gemakkelijk het gewicht aan van de producten en wij kunnen nu meer producten opslaan per meter. De levering van de stelling verliep zonder problemen en waren vakkundig opgezet. Wij kunnen voorlopig door blijven groeien in dit magazijn en met deze stellingen. Wij waren erg blij met onze aankoop bij L.P. Petersen en raden daarom aan om bij dit bedrijf een stelling te kopen.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in stellingen
  • Zij verkopen nieuwe en tweedehands stellingen
  • Wij konden hier een stelling kopen voor een goede prijs
  • De stellingen zijn erg stevig
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn