Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Muziekschool Den Haag

Muziekschool Den HaagOp speelse wijze leert jong en oud muziek maken bij de muziekschool Den Haag van Claudia Seevinck. Niet alleen wordt geleerd hoe een muziekinstrument te bespelen, maar ook hoe dit vorm te geven. Met het instrument van uw keuze leert u zelf muziek bedenken en gaat u hiermee aan de slag om dit uiteindelijk in een optreden te laten horen. Ook als u nog nooit muziek heeft gespeeld, bent u welkom tijdens een van de lessen en cursussen. Tenslotte is niemand te oud om te leren en Claudia Seevinck geeft iedereen de kans muziek te maken als daar zijn of haar interesse ligt. Heeft u een kind of meerdere kinderen waarbij de muzikaliteit overduidelijk is? Laat ze dan lessen volgen bij deze muziekschool Den Haag. Kinderen leren spelenderwijs met muziek en muziekinstrumenten om te gaan. Ook zij werken gezamenlijk om een geheel te maken met hun muzikale kwaliteiten. Van hen wordt niet verwacht dat zij stilzittend luisteren en de instructies opvolgen. Zingend, dansend en bewegend mogen zij leren het muziekinstrument zich eigen te maken. Op deze muziekschool Den Haag wordt alle ruimte en vrijheid geboden voor de muzikale ontwikkeling. Op de website claudiaseevinck.nl leest u meer over het aanbod van de lessen en cursussen en de achtergrond van de docenten.

Muziekschool Den Haag, ruimte voor veelzijdigheid

Er wordt bij de muziekschool Den Haag geen onderscheid gemaakt in muzikaliteit. Of u nou een muziek wilt leren spelen of wilt zingen, iedereen krijgt een plek op deze school van Claudia Seevinck. Naast lessen, worden er ook cursussen en trainingen gegeven. Denk daarbij aan muzikale en aan theatertrainingen. Informeer naar de interactieve trainingen waarbij u in een groep leert muziek te maken. Wilt u liever een individuele les krijgen, dan mag dat ook. Dit is mogelijk voor zang, gitaar en blokfluit. Claudia Seevinck is niet zomaar een muzieklerares. Door haar veelzijdigheid is zij in staat zowel muziek- als theaterlessen te geven op deze muziekschool Den Haag wat bijdraagt aan de veelzijdigheid van de lessen. Dit houdt in dat er ook rekening gehouden wordt met de expressie. Maar daarnaast geeft ze u ook de kans meer zelfvertrouwen te krijgen in uw muziek. Wanneer dat groeit, dan ontstaat er ook een vooruitgang in uw prestaties en uiteraard het plezier dat u erin beleeft. Al deze factoren samen dragen bij aan de muzikaliteit die u leert bij deze muziekschool Den Haag. Hoewel Claudia Seevinck met name erg actief is in het lesgeven aan kinderen, werken haar lessen ook uitstekend voor volwassen om hen te stimuleren in muziek, zang, theater en dans.

Een muzikaal begrip

Naast de activiteiten voor de muziekschool Den Haag is Claudia Seevinck ook actief op feesten en partijen. Zo geeft ze ook diverse workshops en is ze in te zetten op speciale evenementen om groepen kennis te laten maken met muziek. Leeftijd maakt haar niets uit. Van hele jonge leeftijden van zelfs 1,5 jaar tot aan de ouderen als grootouders krijgen bij haar de kans om zich muzikaal nog te ontwikkelen. Daarnaast is ze ook actief op de Muziekacademie Den Haag en De VAK in Delft. Ook bij andere scholen geeft zij kinderen en jongeren les zoals:

  • Het Koorenhuis in Den Haag
  • Trias in Rijswijk

Naast dat muziek aan te leren is, kan het ook dienen als therapie. Ook hier geeft Claudia aandacht aan met haar muziektherapie voor kinderen en volwassenen. Wilt u ook graag een les, training of cursus volgen bij deze muziekschool Den Haag? Ga dan naar de website claudiaseevinck.nl om u te oriënteren of zich aan te melden voor de muziekles van uw keuze.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn