Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Motorkleding op maat

Ik heb al jaren een motor waar ik graag op rij. Ik heb mijn motorrijbewijs ooit gehaald, omdat het mij veel tijd zou besparen om naar mijn werk te gaan. Op de route die ik naar mijn werk neem is regelmatig file. Door op de motor naar mijn werk te gaan bespaar ik per dag bijna anderhalf uur rijden. Ik had vroeger ook altijd interesse in een motor kopen, maar vond het niet nodig om mijn rijbewijs te halen, omdat ik al mijn auto had. Ik ben erg blij dat ik mijn motor nu heb, maar ik vind eigenlijk het leukste om in de zomer lekker een stukje te rijden. Als het een mooie zonnige dag is, dan kan ik echt genieten van een stukje rijden. Ik heb een paar vrienden die ook graag rijden, maar ik vind het ook leuk om zelf te rijden. We zijn ook diverse keren samen op vakantie gegaan met de motor. Er zijn een aantal landen waar je heerlijk kan toren en op de motor zie je veel van de omgeving. Ik heb mijn motorpak altijd aan tijdens het rijden, veiligheid is voor mij erg belangrijk. Als motorrijden vind ik het ook fijn om af en toe wat harder te rijden, maar alleen als het kan. De laatste tijd zat alleen mijn motorkleding niet meer goed. Ik ben het afgelopen half jaar veel afgevallen, waardoor mijn pak te groot was. Mijn kleding zat niet meer comfortabel en ik probeerde dat vaak te herstellen tijdens het rijden, wat natuurlijk niet erg veilig was. Een van mijn vrienden zei dat het mogelijk is om motorkleding op maat te laten maken. Door mijn motorkleding op maat te laten maken zou het weer goed passen.

Motorkleding op maat door Sander Düren

Ik vroeg aan mijn vriend of hij misschien wist waar je motorkleding op maat kan laten maken, maar dat wist hij niet. Hij zei dat hij zich kon herinneren dat een andere vriend het had laten doen in Almere, maar niet de naam van de winkel wist. Mijn motorpak laten verstellen in Almere zou voor mij erg handig zijn, want dat is niet zo ver van mijn huis vandaan. Door te zoeken op motorkleding op maat in Almere kwam ik bij sanderduren-motorkleding.nl. Ik nam contact met ze op om te zien of ze me konden helpen. Mijn pak verstellen was geen probleem en ik kon direct langskomen. In de winkel namen ze mijn maten op en die van mijn pak. Mijn motorkleding op maat laten maken was geen probleem en ik kon mijn pak later die week komen ophalen. Ik gaf aan dat ik ook een klein scheurtje in mijn pak had, die konden ze ook meteen voor mij repareren.

Mijn motorpak zit weer perfect

Later die week kwam ik langs om mijn pak op te komen halen. Eerst wilde ik het natuurlijk passen, om te zien hoe het pak zat. Mijn pak zat weer perfect en ook het scheurtje hadden ze goed gerepareerd. Het is duidelijk dat ze hier verstand hebben van motorkleding op maat maken. Met mijn aangepaste pak reed ik op de motor naar huis. Ik merkte meteen dat het pak erg comfortabel zat en dat ik niet meer mijn pak hoefde te herstellen tijdens het rijden. De prijs die ik moest betalen voor al het werk vond ik erg schappelijk. Ik heb veel geld bespaart door mijn pak te laten aanpassen, een nieuw pak is veel duurder. Voor motorkleding op maat maken moet je zijn bij Sander Düren

  • Mijn pak zit weer perfect
  • Ze kunnen ook pakken repareren
  • Zijn snel klaar met de werkzaamheden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn