Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Moet u uw haar wassen voor het verven?

Er zijn in Nederland maar weinig vrouwen te vinden die hun haar nog nooit geverfd hebben. Bij ons in de kapperszaak kunt u altijd terecht om een mooie haarkleur te nemen. Het maakt niet uit wat u graag wilt, wij zorgen er graag voor dat u de kleur krijgt waar u mee voor de dag kunt komen. Wij krijgen vaak de vraag of mensen hun haar wassen moeten voor het verven. Om u een goed antwoord te geven op deze vraag, leek het ons goed om even in de pen te klimmen en om meer te vertellen over onze manier van werken. Zo kunt u zien of u uw haar moet wassen voor het verven. Wij hebben in de loop der jaren al heel veel mensen in onze zaak mogen ontvangen. Wij hebben er altijd alles aan gedaan om hen zo goed mogelijk te helpen en wij zijn daarbij pas tevreden wanneer de mensen tevreden zijn met hun nieuwe coupe. Wij kunnen uw haar in alle mogelijke kleuren verven. Mocht u daarom graag een keer bij ons langs willen komen, dan bent u meer dan welkom. Wij werken met een team van professionals die u goed kunnen helpen. Om terug te komen op de vraag of u uw haar moet wassen voor het verven willen wij u graag uitleggen waarom wij de mensen meestel vrij laten in deze kwestie. Wanneer wij u namelijk verplichten om uw haar te wassen voor het verven, betekent dit dat u niet snel even bij ons langs kunt komen wanneer u uw haar wilt laten voorzien van een mooi kleurtje. Vandaar dat wij ook uw haar kunnen wassen voor het verven. Sterker nog, wij hebben een heel ruim assortiment aan producten beschikbaar om het wassen zo goed mogelijk uit te voeren. Het is namelijk belangrijk dat uw haar goed schoon is wanneer wij het in de verf zetten. Wij kunnen dus uw haar wassen voor het verven en wij hopen dat u daarom snel een keer een afspraak met ons wilt maken. Wij helpen u graag verder.

Wij hebben de juiste middelen vo

or het haar wassen voor het verven

Wanneer u uw haar wilt wassen voor het verven, raden wij u aan om even bij ons langs te komen om daar meer informatie in te winnen over de producten die wij u kunnen leveren. Wij hebben namelijk allerlei producten van Keune in ons aanbod waardoor u er zeker van kunt zijn dat u uw haren goed kunt wassen. Een van onze mensen geeft u graag advies over welk middel voor u het beste is. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site mogen ontvangen om een afspraak in te plannen. Het adres van onze site is kapsalonlinds.nl. 

Maak vandaag nog een afspraak 

Mocht u graag een afspraak bij ons willen maken, dan bent u welkom om op onze site te komen kijken. U zult zien dat u hier:

  • Meer kunt zien van onze salon
  • U hier goede haarverzorgingsproducten kunt kopen 
  • U een afspraak met ons kunt inplannen voor een knipbeurt 

Wij hopen u snel een keer te mogen ontmoeten. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn