Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Moderne wandlampen bij Wandlampen Expert

Wandlampen Expert biedt lampen in allerlei soorten stijlen, zoals klassieke, industriële en moderne wandlampen. Het kan lastig zijn om erachter te komen welke soort het beste bij uw interieur past. Om u zo goed mogelijk te helpen hebben wij daarom een stappenplan geschreven om erachter te komen of moderne wandlampen goed zouden staan in uw kamer. Dit stappenplan is geschreven op basis van kennis van het assortiment aan lampen, en met moderne wandlampen in het bijzonder. Het is te gebruiken voor allerlei behoeften: of u nu verlichting zoekt voor uw eigen huis of voor uw bedrijf. Indien u tijdens het lezen van dit stappenplan vragen heeft kunt u gratis telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen u dan via de telefoon zo goed mogelijk advies geven over moderne wandlampen of over onze alternatieve vormen van verlichting.

Passen moderne wandlampen het beste in mijn interieur: een stappenplan

Het plan waarmee u erachter gaat komen of moderne wandlampen de beste keuze zijn bestaat samenvattend uit de volgende stappen:

  • bepaal het materiaal dat gebruikt wordt in de kamer
  • bepaal de kleuren die gebruikt worden in de kamer
  • bepaal de vormen die gebruikt worden in de kamer
  • bepaal de algehele stijl van de belangrijkste voorwerpen in de kamer

De stappen zullen hier toegelicht worden. Allereerst is het belangrijk uit te zoeken welke materialen gebruikt worden in de ruimte waar u verlichting voor nodig heeft. Onder moderne materialen vallen voornamelijk metaal en plastic. Met name RVS is een modern materiaal waar moderne wandlampen vaak ook van gemaakt zijn, en welke daarom goed met elkaar zouden matchen. Dit materiaal is vaak terug te vinden in de meubels, de kozijnen, eventuele andere lampen en de overige accessoires zoals de kapstok of lijsten van foto’s of schilderijen. In de keuken zou RVS bijvoorbeeld verwerkt kunnen zijn in de koelkast of het aanrecht. De tweede stap is de kleuren die gebruikt worden te bepalen. Het gaat hierbij zowel over welke kleuren er gebruikt worden als om hoe ze gebruikt worden. In een moderne stijl zijn zwart, wit of metaalachtige kleuren veelal dominant, af en toe afgewisseld door een felle, koele kleur. Pasteltinten en warme of gebroken kleuren worden daarentegen meer geassocieerd met een klassieke stijl. Daarnaast worden in moderne ruimtes vaak weinig verschillende kleuren gebruikt die steeds terugkomen. In de moderne stroming draait het om eenvoud, daarom zijn overbodige versieringen met veel afwisselende kleuren niet gepast. De volgende stap is om de vormen die het meest aanwezig zijn in de kamer te bepalen. Kijk hierbij naar de vormen van de ruimte zelf, de meubels en de accessoires. In de moderne stijl worden voornamelijk minimalistische vormen gebruikt. Hieronder vallen kegelvormen, kubussen, bollen en cilinders. Met andere woorden, vormen zijn zo eenvoudig mogelijk en bevatten geen overbodige frutsels of versieringen. Ook zijn de vormen vaak perfect recht of rond. Vormen die wel veel versieringen bevatten duiden juist op een klassieke stijl. Hier zouden juist klassieke in plaats van moderne wandlampen bij passen. Tot slot is het belangrijk de algehele stijl van de belangrijkste voorwerpen in de kamer te bepalen. De belangrijkste voorwerpen zijn deze die direct in het oog springen als je de kamer binnenloopt. Denk bijvoorbeeld aan een opvallend schilderij of een beeld. Als deze een minimalistische, strakke stijl hebben matchen ze waarschijnlijk goed bij moderne wandlampen. Opnieuw wijst eenvoudig gebruik van kleuren, vormen, en gebruik van modern materiaal hierop. Een minimalistisch kunstwerk aan de muur prachtig verlicht worden door moderne wandlampen. Het is daarom belangrijk dat de meest opvallende voorwerpen in de kamer een moderne stijl hebben, zodat ze matchen bij moderne wandlampen.

Hoe Wandlampen Expert werkt

U kunt ons assortiment aan moderne wandlampen op twee manieren bekijken: online, via onze website, en in onze showroom in Veenendaal. Het is erg aan te raden om beide te doen. In de showroom kunt u de producten namelijk in het echt zien, wat net een verschil kan maken, maar via onze website kunt u in alle rust van huis uit kijken en de voor- en nadelen van elk product tegen elkaar afwegen. Wij bieden moderne wandlampen voor allerlei toepassingen: voor in de keuken, voor in de badkamer, voor in de hal, voor in de slaapkamer en voor in de woonkamer, maar ook voor buiten. Deze laatste zijn waterdicht, zodat ze tegen een regenbui kunnen. Tevens bestaan er allerlei soorten verlichting, zoals led-lampen, spaarlampen en halogeenlampen. Indien u vragen heeft over deze mogelijkheden kunt u bellen met onze medewerkers voor gratis advies. De moderne wandlampen worden tevens gratis bij u thuisbezorgd. Vooral als u veel producten nodig heeft kan dit u veel tijd en werk besparen. Bovendien loopt u op deze manier geen risico: u kunt er indien gewenst voor kiezen om achteraf te betalen, zodat u pas betaalt als u de lampen heeft goedgekeurd. Daarnaast kunt u betalen via iDeal of Mistercash. Omdat het altijd mogelijk is dat iemand na aankoop niet honderd procent tevreden is over zijn of haar keuze kunt u uw producten tot 14 dagen na aankoop gratis terugsturen. Op deze manier kunt u de moderne wandlampen eerst uitproberen, maar als ze niet bevallen kunt u ze ruilen voor andere producten of gewoon retourneren. Ook krijgt u twee jaar garantie op uw lampen. Op deze manieren proberen wij onze klanten te verzekeren van een uitstekende service en ze zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn