Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Mijn administratiekantoor in Utrecht

Als zzp-er wil je je eigenlijk gewoon kunnen richten op je werk. De hele administratie die het zelfstandig ondernemerschap met zich meebrengt is meer een noodzakelijk kwaad, dan één van de leuke extra’s. Ik woon en werk in Utrecht, dus ik ben daarom op zoek gegaan naar een administratiekantoor in Utrecht. Maar dan wel een administratiekantoor in Utrecht dat er voor mij is, en niet waarbij ik alsnog alles zelf moet doen en zij uiteindelijk alleen een lijst met cijfers ophoesten. Dat kan ik zelf ook wel. Het is dan ook best lastig om een administratiekantoor in Utrecht te vinden, waarbij je zeker bent dat zij voor jou kunnen betekenen wat jij zoekt in een kantoor. Zo ben ik terecht gekomen bij Administratiekantoor Boekjewinst.nl

Compleet administratiekantoor in Utrecht

Ik ben bij mijn administratiekantoor in Utrecht terechtgekomen via de website boekjewinst.nl. Daar vond ik direct een aantal all-in pakketten tegen gunstige prijzen. Boekjewinst heeft een all-in pakket voor:

  • Zzp-ers, eenmanszaken en VOF’s
  • BV’s en werkmaatschappijen
  • Holdings en stamrecht BV’s

Ik ben natuurlijk zzp-er en werk freelance vanuit huis als grafisch vormgever, waarbij ik veel kleine opdrachtgevers heb. Ik ontwerp onder andere geboortekaartjes, huwelijkskaarten en -uitnodigingen, logo’s, huisstijlen en doe veel ander klein grafisch werk. Dit is echt ontzettend leuk werk om te doen en het brengt veel diversiteit met zich mee, maar ook veel administratie. Ik verstuur veel kleine facturen en moet regelmatig kleine uitgaven doen. Hoe meer werk, hoe meer bonnen en facturen, hoe meer administratie er op mijn bord kwam te liggen. Het vloog me op het laatst een beetje aan en toen ik weer bezig moest met mijn btw aangifte blokkeerde ik helemaal. Ik moest echt op zoek naar een administratiekantoor in Utrecht waarmee ik om tafel kon om uit te leggen wat ik nou echt nodig had. Bij Administratiekantoor Boekjewinst.nl op de site staat bij het all-in pakket al gelijk aangegeven wat er allemaal bij is inbegrepen. Van het verwerken van bonnen en facturen, iets wat bij mij heel erg welkom was, tot het controleren van de administratie, de aangifte van de btw, de inkomstenbelasting, noem maar op. Alles super makkelijk en overzichtelijk en dat voor een onwijs voordelige prijs. Ik had eerder wel eens mijn jaarrekening laten opmaken en was toen 1.200 euro kwijt. Met dit all-in pakket ben ik van veel meer lasten ontzien en bespaar ik ook nog eens geld, wat als zzp-er natuurlijk extra prettig is.

Mijn financiële partner

Ik was ervan overtuigd dat ik mijn administratiekantoor in Utrecht had gevonden en heb via de website direct een offerte aangevraagd. Het bleek dat mijn vraag helemaal niet extreem was en Boekjewinst.nl doet voor veel meer zzp-ers de administratie. Ik kreeg heel netjes een mooie en overzichtelijke offerte met daarin alles helder uitgelegd en gespecificeerd. Ik was verkocht en heb de offerte direct geaccepteerd. Nooit meer mijn eigen administratie hoeven doen, wat een genot! Ik heb mijn administratiekantoor in Utrecht gevonden. Ik kreeg daarna direct toegang tot Exact Online, het programma waarmee Administratiekantoor Boekjewinst.nl werkt. Ik kan daar heel eenvoudig al mijn bonnen en facturen registreren, zelfs enkel door ze te scannen of een foto met mijn telefoon te maken. Super simpel en ideaal om snel te doen als je weinig tijd hebt. Wat daarnaast erg prettig is, is de zorg die Boekjewinst.nl voor je heeft als klant. Ze geven me fiscaal advies, tips over een betere manier van zelf het overzicht bewaken en ze zijn daarmee echt mijn financiële partner geworden. Dit is echt alles wat ik zocht in een administratiekantoor in Utrecht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn