Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Migraine klachten

Misschien heb je er regelmatig last van, hoofdpijn. Als je migraine klachten hebt, dan weet je als geen ander hoe vervelend dat kan zijn en hoe beperkend deze klachten kunnen zijn in het dagelijks leven. Mensen die migraine hebben willen niets liever dan van deze klachten afkomen, maar hoe pak je dat aan en hoe kun je er voor zorgen dat migraine klachten duurzaam verdwijnen. Een keertje hoofdpijn hebben is wel wat anders dan lijden aan migraine klachten. Dat zal iedereen die te maken heeft met migraine aanvallen beamen. Een ernstige aanval kan wel tot 72 uur aanhouden en beperkt iemand volledig in zijn doen en laten. Het is een van de vervelendste aandoeningen die er zijn en logisch dus dat je niets liever wilt dan afkomen van deze vervelende klachten. Daarvoor ben je bij Thaimar op het juiste adres. Migraine is een chronische stoornis waar mensen vaak vele jaren mee rondlopen. Migraine klachten kunnen zich van de ene op de andere dag aandienen, waarbij er voor een aanval vaak bepaalde symptomen optreden die de nieuwe aanval als het ware aankondigen. De hoofdpijnaanvallen zijn zeer hevig en wanneer ze op hun hoogtepunt zijn kan iemand letterlijk niets meer doen behalve dan opgekruld in bed liggen en wachten tot de storm is gaan liggen. Daglicht wordt in zijn geheel niet meer verdragen. Migraine klachten dienen zich over het algemeen aan in vier fasen, te weten: 

  1. De waarschuwingsfase
  2. De Aura fase
  3. De hoofdpijnfase
  4. De herstelfase 

Migraine klachten aanpakken bij Thaimar.nl

Wanneer je ervoor kiest om migraine klachten aan te pakken met reguliere medicijnen, dan zul je meestal van de dokter pijnstillers voorgeschreven krijgen. Over het algemeen wordt er niet gekeken op een dieper niveau naar de oorzaak van de klachten en de mogelijkheden om de klachten aan te pakken. Kiezen voor een alternatieve aanpak is dan ook iets om eens goed over na te denken wanneer je graag van je migraine klachten af wilt komen. In de acupressuur wordt er op een hele andere manier naar migraine gekeken en naar de oorzaken. In deze stroming wordt migraine gezien als een symptoom dat optreed door een overbelasting van bepaalde organen en dan in het bijzonder de lever. Vaak kan deze overbelasting ontstaan door het eten van verkeerd voedsel. Wanneer er spanningen in het lichaam ontstaan doordat men consequent verkeerd voedsel is, zal die spanning op den duur omhoog trekken en voor migraine klachten zorgen. Zaak is dus om er voor te zorgen dat die spanningen, die hun oorzaak ergens anders hebben liggen, eerst worden aangepakt. Veel mensen die last hebben van migraine, moeten ook overgeven wanneer ze een aanval hebben. Volgens de acupressuur is dit een manier om afvalstoffen uit te stoten die zijn opgespaard in de lever maar ook in de darmen. 

Massage

Om de spanningen op te heffen en de afvalstoffen tijdig af te voeren kan een massage zeer effectief zijn. Kiezen voor massages is dan ook een goede manier om van migraine klachten af te komen. Bij Thaimar wordt er altijd gekeken naar de individuele klachten en op basis van de ernst van deze klachten kan er dan een behandelplan worden opgesteld. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van het aanpakken van migraine klachten? Neem dan eens contact op. Het is belangrijk om migraine aan te pakken omdat het je beperkt in je vrijheid. Neem je klachten dan ook serieus en laat je niet met een pijnstiller naar huis sturen maar geef jouw klachten de aandacht die ze verdienen. Je lichaam is een krachtig instrument, negeer haar signalen niet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn