Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Meterkast kopen? Bestel bij GroepenkastCompleet.nl!

Wilt u een meterkast kopen voor een veilige en eenvoudige installatie? Dan bent u bij Groepenkastcompleet.nl aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan meterkasten die u eenvoudig online kunt bestellen in onze webshop. Als u één van onze meterkasten koopt, bent u verzekerd van kwaliteit en eenvoud. Ze zijn met aandacht voor een soepele installatie geproduceerd, zodat u kunt profiteren van het installatiegemak. Wilt u graag advies voor het aanschaffen van een meterkast of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Meterkast kopen

Als u een kijkje heeft genomen in onze webshop, heeft u gezien dat wij een uitgebreid assortiment aan meterkasten hebben die u direct uit voorraad kunt kopen. Naast de bekende merken, bieden wij ook losse componenten aan om een meterkast verder uit te breiden en te verbinden met andere voorzieningen. Daarbij zijn tevens de benodigde materialen te verkrijgen en speciale verdeelkasten voor zonnepanelen. Sinds 1 maart 2015 is de norm voor laagspanningsschakel en verdeelinrichtingen vernieuwd. De NEN-EN-IEC 61439 maakt een duidelijk onderscheid tussen oorspronkelijke fabrikanten en webshops, waarbij u zelf een meterkast kunt samenstellen en bestellen. Wilt u graag een eigen samengestelde meterkast bestellen? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor het ontwerp en eventuele gevolgen. Voor ervaren installateurs is dit echter geen probleem, want zij weten precies wat zij doen.

Liever een voor-geïnstalleerde meterkast kopen? Dan is een Attema, Hager of Eaton meterkast wellicht iets voor u. Ze staan bekend om hun eenvoud. Er is voldoende werkruimte overgelaten en het ontwerp is zeer overzichtelijk. Dankzij de unieke kapconstructie met sluitclips bij de Attema meterkast, is het zeer gemakkelijk geworden om een meterkast aan te sluiten. Bij de andere is dit tevens zeer eenvoudig! Zij hanteren hiervoor een gelijkwaardige installatiewijze. Ideaal als u efficiënt en snel meterkasten wilt installeren! Wilt u een meterkast bestellen bij ons? Dan bent u verzekerd van een lange fabrieksgarantie en topkwaliteit met een hoge betrouwbaarheid en ruimte voor uitbreidingsmogelijkheden!

Een 1-fase of 3-fase meterkast kopen

Beide modellen zijn te verkrijgen. Welke meterkast u nodig hebt, hangt af van de hoofdaansluiting in uw meterkast. U bestelt Meterkast kopen? Bestel bij GroepenkastCompleet.nl!een 1-fase groepenkast als u een 220/230 Volt aansluiting heeft. Heeft u een grote woning of bedrijf dan zal er al snel een 380/400 valt aansluiting zijn. Dit wordt ook wel krachtstroom genoemd en dan is een 3-fase meterkast ideaal om te bestellen bij Groepenkastcompleet.nl. Afhankelijk van de hoeveelheid losse componenten die u graag wilt installeren, kunt u de ideale meterkast kopen met veel ruimte voor uitbreiding! Wij geven daarom altijd als advies mee om een meterkast met toekomstmogelijkheden te kopen. Een duurzame oplossing met meer dan genoeg ruimte voor eventuele toekomstige uitbreidingen! Wij adviseren hierover graag verder over de mogelijkheden.

Koop uw meterkast bij Groepenkastcompleet.nl!:

  • Lange fabrieksgarantie
  • Mogelijkheid zelf samen te stellen
  • Topkwaliteit van vooraanstaande producenten
  • Persoonlijk advies op maat
  • Unieke modellen
  • Eenvoudig te installeren
  • Genoeg ruimte voor uitbreiding
  • Snelle levertijden
  • Eenvoudig online te bestellen
  • Beoordeeld door experts

Bekijk overzichtelijk online ons uitgebreide assortiment meterkasten in onze webshop: groepenkastcompleet.nl. Wij hebben diverse mogelijkheden direct uit voorraad leverbaar, zodat u snel en eenvoudig aan de slag kunt met de installatie. Naast een meterkast, vindt u tevens alle installatie benodigdheden en gereedschap in onze webshop, zodat u goed voorbereid van start kunt gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn