Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Met een net overhemd aan maakt u een goede eerste indruk

Bij mooi-overhemd.nl staat, zoals u al duidelijk in de naam van de website kunt lezen, het overhemd centraal. Het overhemd voor de man welteverstaan want dit is een mannenwebsite. Dat neemt natuurlijk helemaal niet weg dat vrouwen geen hemden voor hun man of vriend of eventueel zelfs voor hun zoon kunnen kopen via onze handige webwinkel. Niets van dat al. Afijn, u zoekt waarschijnlijk zo nu en dan een nieuw overhemd. Het is een basiskledingstuk waarvan iedere man er ongetwijfeld een aantal in zijn kast heeft hangen of liggen. De een draagt wellicht liever een polo of een T-shirt, zeker in het dagelijkse leven. Maar op het werk is het dragen van een overhemd vaak een vereiste, ook al staat dat misschien niet expliciet vermeld in de kledingvoorschriften. Het staat wel zo netjes, zeker als u er een jasje of colbert boven draagt. Ook als u naar het theater gaat, naar een begrafenis of naar een andere unieke gelegenheid zoals een bruiloft dient u netjes gekleed te gaan. En een overhemd met korte mouwen die u losjes over uw lichaam kunt laten vallen voelt misschien nog wel prettiger tijdens een warme zomerdag dan wanneer u in een strakke zwarte shirt rondloopt. Kortom, er zijn genoeg redenen te bedenken om te investeren in een nieuw overhemd. En dat is waar wij om de hoek kijken omdat u in ons assortiment vast en zeker een overhemd kunt vinden dat geheel aan uw wensen voldoet.

Als u meer dan één overhemd koopt dan krijgt u scherpe kortingen

Als u niet 1, maar 2 hemden bestelt dan krijgt u 10 procent korting op de totale bestelling. Zijn het er drie stuks, dan krijgt u zelfs 15 procent korting. Dus het kan geen kwaad om er direct een aantal stuks te kopen in plaats van een enkel overhemd. U bent immers geen dief van de portemonnee en het is geen slecht idee om hierin te investeren. U kunt immers moeilijk iedere dag hetzelfde hemd gaan dragen. Wij geven u drie vaste voordelen als u hebt besloten om bij ons een bestelling te plaatsen. Dit zijn onze garanties en die geven we u te allen tijde:

  • Wij verzenden al onze orders geheel gratis binnen Nederland, ongeacht uw woonplaats of de grootte van de totale bestelling,
  • Wij leveren erg snel omdat we vrijwel alle producten standaard op voorraad hebben. In principe kunt u op werkdagen voor sluitingstijd bestellen en dan hebt u het de volgende werkdag al in huis. Dat betekent dat u vaak het overhemd al binnen 24 uur kunt gaan dragen,
  • En ten slotte kunt u alleen digitaal betalen. Daar hebben we bewust voor gekozen omdat dit niet alleen de snelste methode is, maar tevens de meest veilige betaaloptie. Nadat u al uw gegevens hebt ingevuld kunt u dus gelijk het bedrag met behulp van iDEAL, PayPal of uw credit card overmaken.

Ook voor stropdassen en strikken kunt u bij ons aankloppen

Deze hemden kunt u in vrijwel elke denkbare kleur bij ons bestellen. Ook verkopen we ze in zeer kleine en zeer grote maten. En wilt u een body-fit pasvorm of liever een ruimer zittende hemd kopen zoals een slim-fit kledingstuk? En u moet natuurlijk nog de keuze maken of een hemd wilt met lange of met korte mouwen. Op de site kunt u snel uw zoekgebied verkleinen door uw voorkeuren aan te geven. En kijk ook eens naar passende strikjes of stopdassen zodat u uzelf snel kunt afkleden. Hebt u hier nog vragen over? Stuur dan een berichtje naar onze klantenservice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn