Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Met een bureau gespecialiseerd in BIM in Hengelo boekt u succes

Met een bureau gespecialiseerd in BIM in Hengelo boekt u succesEen groot bouwproject benodigd een goede afstemming en bereikbaarheid van informatie. Dit kunt u het beste bereiken met het Building Information Model (BIM). Een bureau gespecialiseerd in BIM in Hengelo kan u helpen om deze afstemming te realiseren. Een bureau gespecialiseerd in BIM in Hengelo is hierbij altijd uw betrouwbare partner en maakt het mogelijk dat uw bouwproces een succes wordt. Schreuders Bouwtechniek is een bureau gespecialiseerd in BIM in Hengelo. Wij helpen u graag als bureau gespecialiseerd in BIM in Hengelo door alle zaken van u over te nemen en ervoor te zorgen dat u zorgeloos verder kunt met uw werkzaamheden. Wij vertellen u graag meer over onze werkzaamheden als bureau gespecialiseerd in BIM in Hengelo, zodat u direct contact met ons op kunt nemen en uw bouwproces op gang kunt zetten.

De beste onderlinge afstemming met een bureau gespecialiseerd in BIM in Hengelo

BIM is een methodiek waarbij door diverse disciplines integraal wordt samengewerkt in een digitaal model. Deze wordt steeds vaker toegepast in de bouwwereld vanwege de voordelen die worden geboden:

  • Een rijkheid aan informatie
  • Betere onderlinge afstemming
  • Reductie van faalkosten
  • Beter inzicht in het ontwerp

Zeker het betere inzicht in het ontwerp is voor alle partijen, zoals de ontwerpers en de opdrachtgever, van groot belang om te hebben. Wij als bureau gespecialiseerd in BIM in Hengelo kunnen u daarbij helpen. Wij kunnen bij ieder bouwproces een grote meerwaarde hebben. Wij modelleren namelijk ieder project in 3D. Hierbij hanteert ons bureau gespecialiseerd in BIM in Hengelo een hoog detailleringsniveau en tekenen het project in losse elementen uit. Problemen met betrekking tot de uitvoerbaarheid, detaillering en afstemming met andere disciplines kunnen zo in een vroeg stadium al worden opgelost. Bovendien kan er veel bruikbare informatie aan het model worden onttrokken. Een van de methodes die ons bureau gespecialiseerd in BIM in Hengelo gebruikt is het centraal opslaan en beheren van alle disciplines. Een andere methode is alle disciplines afzonderlijk uitwerken. De verschillende modellen worden op afgesproken momenten samengevoegd tot het BIM-model. Door het hoge detailleringsniveau van de modellen kunnen wij een constructie in zijn geheel tot in detail uitwerken. Zo zullen er minder bouwfouten ontstaan door afstemmingsproblemen, is er een snellere bouwvoorbereiding en is er meer duidelijkheid over verantwoordelijkheden voor de constructie. Tevens bespaart dit u een hoop bouwkosten. Met andere woorden ontzorgt ons bureau gespecialiseerd in BIM in Hengelo zowel u als opdrachtgever als de aannemer met alle werkzaamheden. Zodra u met ons contact opneemt kunnen wij u altijd nog voorzien van deskundig advies of meer informatie over onze werkzaamheden, zodat u goed voorbereid aan uw bouwproces kunt beginnen.

Optimale kwaliteit en service tot uw beschikking

Schreuders Bouwtechniek is uw specialist op het gebied van het vereenvoudigen van ieder bouwproces. Wij kunnen u dankzij onze jarenlange ervaring bijstaan met BIM, maar ook voor andere zaken rondom de bouw. Wij staan garant voor optimale kwaliteit en service. Hierdoor profiteert u alleen maar voordelen en doen wij er alles aan om u naar tevredenheid te helpen. Al onze medewerkers zijn vakmensen met ruime ervaring, die hun kennis continu verbreden en verdiepen. Daarom zijn de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied voor ons geen probleem en helpen wij u naar een optimaal eindresultaat, waarbij u trots kunt zijn op het ontwikkelde pand. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u de mogelijkheden voor uw project met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op http://www.schreuders.nl/. Onze medewerkers helpen u dan graag verder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn