Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Magazijnbakken

Het belang van voldoende ruimte voor opslag wordt door veel mensen onderschat. Als je bijvoorbeeld een nieuwe woning wilt huren of kopen, wordt er veel aandacht besteed aan de aanwezige faciliteiten zoals de keuken en de badkamer. Ook het aantal slaapkamers is van belang. Als je echter te weinig ruimte hebt om spullen te kunnen opslaan, moet je het in de woon- of slaapkamer plaatsen. Dit betekent dat je ruimte die je eigenlijk had gereserveerd om op te leven, kwijt bent aan de opslag van je spullen. Een kast in de woonkamer waar je strijkijzer, stofzuiger en gereedschapskist in staan is niet optimaal. Daarom moet je kijken of je op andere plekken in de woning genoeg opslagruimte hebt. Als je bijvoorbeeld een extra slaapkamer hebt kun je hier een aantal kasten plaatsen. Ook kun je in een berging of bijkeuken veel spullen kwijt. Als je weinig ruimte hebt is het belangrijk dat je deze goed benut. Met magazijnbakken kun je bijvoorbeeld een hoop spullen kwijt op een relatief klein stuk ruimte. De hoogte in werken is vaak verstandig bij ruimtegebrek en magazijnbakken kunnen je helpen om je spullen zo op te slaan dat je zoveel mogelijk kwijt kunt in de ruimte die je hebt. Daarnaast is een belangrijk voordeel van magazijnbakken het feit dat je spullen kunt ordenen. Je kunt op de bakken zetten wat de inhoud is en op deze manier je spullen gestructureerd opslaan. Er zijn allerlei verschillende soorten magazijnbakken en als je de beste bakken koopt voor de ruimte en de spullen die je hebt, kun je heel veel kwijt op een klein stuk ruimte. Daarom is het verstandig om je te verdiepen in de verschillende soorten bakken waar je uit kunt kiezen, zodat je de ruimte zo efficiënt mogelijk kunt gebruiken.

Verschillende soorten magazijnbakken

Magazijnbakken zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt ze goed gebruiken als je thuis op een efficiënte manier je spullen wilt opslaan, maar ook bedrijven maken er gebruik van. Magazijnbakken zijn ideaal om bijvoorbeeld in magazijnen spullen op te slaan. Je kunt kiezen uit verschillende soorten bakken, die allemaal hun eigen voordelen hebben. Het is afhankelijk van de ruimte die je hebt en het soort spullen dat je wilt opslaan, welke magazijnbakken het meest geschikt zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

 • Stellingbakken
 • Grijpbakken
 • Draaistapelbakken
 • Euronorm bakken
 • Euro koffers
 • Cateringbakken
 • Distributiebakken
 • ESD veilig
 • Grootvolume bakken

Stellingbakken zijn te gebruiken in stellingen. Je kunt vaak kiezen uit meerdere kleuren en de bakken zijn onderling te verdelen met tussenschotten. Grijpbakken zijn speciaal bedoeld voor spullen waar je goed bij moet kunnen en waar je, de naam zegt het al, goed in moet kunnen grijpen. Vaak worden bijvoorbeeld schroeven, moeren en pluggen bewaard in deze soort magazijnbakken. Draaistapelbakken zijn vooral handig omdat ze veel ruimte besparen. Je kunt ze in elkaar zetten als ze leeg zijn, maar wanneer je ze op elkaar wilt zetten kun je ze een slag draaien. Deze magazijnbakken zijn handig als je niet altijd evenveel spullen wilt opslaan. Je kunt de bakken als ze leeg zijn in elkaar stapelen en zo een hoop ruimte besparen. Cateringbakken worden veel gebruikt door cateringbedrijven en worden bijvoorbeeld gebruikt voor het vervoeren van schone en vieze vaat. Ze kunnen direct in vaatwasmachines worden geplaatst, waardoor de spullen niet overgeheveld hoeven te worden. Deze magazijnbakken passen precies op pallets en zijn ook geschikt om te vervoeren in bestelbussen. Als je echter op zoek bent naar een praktische oplossing voor kleinere producten, kun je eens kijken naar kantelbakken. Dit zijn magazijnbakken die in een houder geplaatst zijn en die je kunt openen door ze naar voren te kantelen. De houders zijn stapelbaar, maar ook te bevestigen aan de muur. Dit maakt het een goede oplossing voor bijvoorbeeld schroeven en andere kleine producten. Als je echter een bedrijf hebt waarin je dergelijke spullen verkoopt, kan dit ook heel goed vanuit deze soort magazijnbakken.

Online bakken bestellen

Als je op zoek bent naar magazijnbakken voor thuis of in je bedrijf, kun je het beste eens op het internet op zoek gaan. Op www.logisticshop.nl vind je bijvoorbeeld een ruim aanbod van allerlei soorten bakken. Je kunt magazijnbakken kopen van alle soorten die hierboven zijn beschreven. De bakken die worden geleverd zijn van een goede kwaliteit en via de website te bestellen voor een voordelige prijs. Naast de magazijnbakken kun je op www.logisticshop.nl ook terecht voor diverse andere producten voor de opslag van allerlei soorten spullen, zoals:

 • Magazijnstellingen
 • Producten voor magazijnveiligheid
 • Kantoorbenodigdheden
 • Werkbanken
 • Transport

Al deze producten kun je bestellen in de webshop van Logisticshop. Je kunt profiteren van de scherpe prijzen van het bedrijf en een keuze maken uit het ruime assortiment. Het bestellen van de producten is snel, gemakkelijk en veilig. Je kunt betalen met iDEAL of creditcard en je bestelling laten verzenden naar een adres naar keuze. Het bestellen van magazijnbakken en andere artikelen bij Logisticshop is niet alleen gemakkelijk en veilig, maar ook voordelig. Omdat het bedrijf langlopende contracten heeft afgesloten met leveranciers en de producten in grote hoeveelheden worden besteld, wordt er voordelig ingekocht. Hier kun je als klant van profiteren, omdat dit voordeel wordt doorberekend in de verkoopprijs. Wacht dus niet langer en neem direct een kijkje op de website van Logisticshop, www.logisticshop.nl. Hier vind je, naast een overzicht van het assortiment, ook contactinformatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn