Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Maak kennis met de geweldige kleding van Baby’s only

Villa-vrolijk - Baby’s onlyVeel van de aanstaande ouders hebben vast al wel eens gehoord van Baby’s only. Dit baby merk is namelijk een van de snelst groeiende merken voor babykleding van het moment. Producten die van Baby’s only zijn kunt u altijd herkennen aan de mooie breisels die ze hebben. Baby’s only is namelijk een dochteronderneming van Huisman Tricot, een breierij die al meer dan dertig jaar producten van hoogstaande kwaliteit maakt. Door de jaren heen heeft het zijn naam gevestigd en is het een van de meest betrouwbare en een van de meest kwalitatief hoogstaande tricotage bedrijven in Nederland geworden. De kwaliteit van de producten van Baby’s only is zeker een van de grootste voordelen. Wat ook leuk is, is dat alle producten in Nederland worden gemaakt, dit is niet alleen goed voor de economie maar ook een leuk verhaal bij het product. De producten van Baby’s only kunt u herkennen aan de flexibiliteit en de korte communicatielijnen in de stoffen. Hierdoor zijn de producten zeer geschikt voor kleine kinderen. Ze zijn heel zacht, je kan er dus lekker mee knuffelen, maar door de flexibiliteit zijn de producten ook nog eens heel erg stevig. Door de stevigheid gaan ze niet snel kapot, iets wat vaak een grote ergernis is van ouders met jonge kinderen.

Soorten kleding bij Baby’s only

Al jaren lang wordt bijna elke soort kleding gemaakt van textiel. Dit is voor baby kleding niet anders. Zo ook bij Baby’s only, u ziet hier vrijwel alleen maar kleding voor baby’s die gemaakt is van textiel. Wel zijn er enkele opkomende methodes en technieken om kleding te vernieuwen en verbeteren. Ook wordt het steeds populairder om kleding van bamboe te maken. Dit is een zeer natuurvriendelijke stof en net zo zacht als zijde. Meer traditionele textielsoorten, die nog steeds verreweg het meest worden gebruikt voor kleding zijn geweven doeken en kunststoffen. Bij geweven doeken kunt u denken aan katoen, linnen, wel, hennep. Kunststoffen zijn de minder natuurlijke versies, zoals fleece en acryl. Bij Baby’s only worden vooral de materialen gebruikt die natuurvriendelijk en duurzaam zijn. Dit is ook een van de redenen dat ze steeds meer met bamboe proberen te werken, wat overigens een win win situatie is, want de baby heeft zachtere kleding en de natuur wordt minder belast. Hiernaast zijn er verschillende soorten stoffen en materialen die in kleding worden verwerkt. Voor babykleding is dit echter niet zo gebruikelijk als voor kleding voor volwassenen. Iets wat bijvoorbeeld bijna nooit in babykleding wordt verwerkt is bont. Er zullen wel wat aparte ouders zijn die hele extravagante kleding voor hun kinderen kopen, maar doorgaan is het niet gebruikelijk. Dit soort kleding wordt dan ook niet verkocht bij Baby’s only. Een materiaal dat ook wel in babykleding wordt gebruik is leer. Leer kan de kleding erg sterk en duurzaam maken. Wel zijn er mensen die het gebruik van leer afkeuren omdat het een dierlijk product is. Andere materialen die wel in kleding worden gebruikt zijn dons er rubber, maar in de producten van Baby’s only zult u dit niet tegenkomen. De methode van het maken van babykleding kan heel erg verschillen. Door de jaren heen zijn er steeds geavanceerdere methodes gekomen en kan kleding steeds efficiënter geproduceerd. Jammer genoeg komt er ook veel kinderarbeid en uitbuiting kijken bij het maken van kleding. Denk bijvoorbeeld aan de ‘sweatshops’ in Bangladesh en India. U moet om deze reden zeer bewust omgaan met het kopen van kleding, kijk altijd waar het is gemaakt en onder welke omstandigheden. De kleding van Baby’s only is daarom ook een geweldige keuze, het is allemaal in Nederland geproduceerd. Om deze reden zijn alle weknemers beschermd door de Nederlandse wet, een van de meest sociale ter wereld, en werken ze dus onder zeer goede omstandigheden.

Enkele productiemethodes die gebruikt worden voor het maken van kleding zijn: ·

  • breien
  • haken
  • lijmen
  • naaien
  • weven

De eerste, breien, is de methode die wordt gebruikt bij Baby’s only. Dit is ook de reden dat de kleding van dit merk zo heerlijk aanvoelt en mooie patronen heeft.

Steeds meer baby producten bij Villa vrolijk

Zoals gezegd is Baby’s only een zeer snel groeiend babymerk in Nederland. De collecties vernieuwen zeer vaak, wat u de kans beidt om de meest hippe en nieuwe babykleding te kopen. Een goede webwinkel om uw Baby’s only producten aan te schaffen is villa-vrolijk.nl. Deze webwinkel heeft meer dan 130 producten van Baby’s only en heeft een geweldig assortiment. U kunt hier alles vinden, van dekens en lampen tot manden en muzieksterren. U kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het bij Villa vrolijk. Doordat Villa vrolijk een eigen voorraad heeft met producten van Baby’s only producten kunnen ze zeer snel leveren. U kunt dus lekker lui op de bank nieuwe kleding voor uw kindje bestellen en het een van de volgende dagen al thuis bezorgd krijgen. Hiernaast zijn ze ook zeer betrouwbaar, u kunt betalen met iDeal, wat het heel veilig maakt om geld over te maken, en er zijn zeer goede retourneer voorwaarden. Daarnaast hoeft u geen verzendkosten te betalen als u voor meer dan 40 euro aan producten besteld, het wordt dan gewoon gratis naar u toe gebracht. Als u nog vragen heeft over Villa vrolijk en hun diensten kunt u ze altijd even opbellen of gewoon een mailtje sturen.

Meer van Villa-vrolijk.nl

Deel dit bericht op social media

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn