Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Linnengoed voor lits jumeaux

Beddengoed en ander linnen voor lits jumeaux zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Lits jumeaux is de Franse benaming voor twee eenpersoonsbedden die je tegen elkaar aan zet. Dat vormt dan samen een tweepersoonsbed. Ik ben eigenaar van een Bed&Breakfast in Frankrijk en ik maak al jaren gebruik van lits jumeaux. Ik kan zo heel eenvoudig tweepersoonsbedden of eenpersoonsbedden maken in de kamers van mijn B&B. Vaste tweepersoonsbedden zijn niet zo handig in mijn situatie, want ik kan op deze manier veel makkelijker het aanbod van de kamers wijzigen. Bovendien is het zo ook mogelijk extra bedden op een kamer neer te zetten, bijvoorbeeld als een gezin met alle kinderen op één kamer wil slapen. Omdat ik op die manier veel gebruik maak van lits jumeaux heb ik wel veel soorten beddengoed nodig voor lits jumeaux. Je kunt natuurlijk veel eenpersoons beddengoed aanschaffen maar dan heb je niet altijd bijpassend beddengoed. Het is geen gezicht om twee eenpersoonsbedden tegen elkaar te schuiven met verschillend linnengoed. Het beddengoed in een B&B moet bovendien een bepaalde luxe en comfort uitstralen. Daarom ben ik altijd op zoek naar betaalbaar maar kwalitatief goed linnengoed voor mijn bedden. Ik kwam bij de zoektocht naar mooi beddengoed onder andere uit bij een online winkel die zeer goede kwaliteit lits jumeaux beddengoed verkoopt. Via http://www.goodmorningdekbedovertrek.nl/flanel/volwassenen/lits-jumeaux.html kan ik hier snel en relatief goedkoop aan komen. Voor 59,95 euro ben ik al in het bezit van een prachtig stel dekbedovertrekken. Ik kies daarbij altijd beddengoed dat goed past bij mijn B&B. Omdat mensen die naar Frankrijk komen toch ook een zekere Franse stijl verwachten bestel ik meestal beddengoed in rustieke stijl en tint. Gelukkig is er ruim aanbod in diverse stijlen. Dus ook als u op zoek bent naar beddengoed voor uw lits jumeaux maar een andere stijl zoekt, kunt u hier goed terecht. Bovendien zijn er nog meer voordelen verbonden aan het online bestellen van beddengoed via deze webwinkel. Daarover kunt u hieronder meer lezen, alsmede over de uitstekende service en mogelijkheden om uw beddengoed vandaag nog te bestellen. U krijgt absoluut geen spijt van uw bestellingen bij deze webshop!

Voordelen online bestellen voor lits jumeaux

Online winkelen vind ik altijd een enorm voordeel hebben ten opzichte van traditioneel winkelen bij een normale winkel. Als ondernemer ben ik natuurlijk overdag gewoon aan het werk, dus ik kan lang niet altijd langs een winkel om daar beddengoed te kopen. Online winkelen kan op elk moment van de dag. Vooral in het hoogseizoen moet ik van de vroege ochtend tot de late avond werken, en kan ik niet op zoek naar beddengoed voor mijn lits jumeaux. Daarnaast zitten er nog andere voordelen aan het bestellen bij deze webwinkel:

  • bestellingen worden thuis bezorgd
  • lage prijzen
  • snel vergelijken
  • ruim en actueel assortiment
  • hoge kwaliteit beddengoed

Mijn gasten zijn over het algemeen altijd erg tevreden over mijn bedden en het beddengoed. De meeste gasten kunnen goed uitrusten omdat ik bij het opzetten van mijn B&B heb gekozen voor de beste bedden die er zijn. Daardoor krijgen mensen echt het gevoel dat ze even op vakantie zijn. Goed en mooi beddengoed helpt daar alleen maar bij. Bovendien zijn de lits jumeaux altijd netjes en schoon opgemaakt omdat ik beschik over voldoende beddengoed. Dat maakt mijn B&B tot een groot succes in de omgeving. Ik kan mijn gasten daarnaast veel opties bieden wat betreft hun kamers en overnachting. Het is mogelijk om in je eentje of met meer personen op een kamer te verblijven. Mensen kunnen dat aangeven als zij bij mij reserveren. Dat is allemaal te danken aan het gebruik van lits jumeaux. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik daarvoor heb gekozen toen ik mijn B&B begon. Als je eenmaal in het bezit bent van grote, zware tweepersoonsbedden kun je niet zo gemakkelijk switchen naar lits jumeaux. Dat heb ik wel gezien bij collega’s die nog zitten met zulke bedden. Een moderne B&B beschikt daarom meestal over een of meerdere lits jumeaux.

Service

Ik vind het erg prettig dat alle beddengoed dat ik bestel via de webshop direct wordt thuis bezorgd. Mijn kamermeisjes kunnen dan meteen de lits jumeaux opmaken met het nieuwe textiel. Daarnaast is de webwinkel altijd bereikbaar als je vragen hebt. Ik had me een keer vergist in het bestellen. Ik had het verkeerde formaat beddengoed doorgegeven. Toen ik contact opnam met een medewerker van de webwinkel was het gelukkig nog mogelijk om de bestelling te wijzigen. Dat noem ik nou echte service. Ook als u met vragen over het bestellen zit of meer wilt weten over formaten of stoffen kunt u al uw vragen stellen aan de webshop. In mijn ervaring krijgt u altijd direct antwoord op uw vragen. Daarnaast zijn er verschillende betaalmogelijkheden als u wilt bestellen in de webwinkel. Het wordt u erg gemakkelijk gemaakt uw beddengoed te bestellen. Ik kies daarom elke keer weer voor deze webwinkel. Het aanbod wordt regelmatig geactualiseerd waardoor ik nooit drie keer hetzelfde hoef te bestellen of uit hoef te wijken naar een andere winkel. Zo kan ik keer op keer mijn beddengoed voor lits jumeaux bestellen op het internet. Dat maakt het ondernemerschap een stuk eenvoudiger hier. Ik kan daarom iedereen aanraden, ondernemer of niet, om te kiezen voor online winkelen. Vaak is het ook nog eens goedkoper dan in een normale winkel. Bestel daarom snel al uw beddengoed online!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn