Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Lekkere geuren door geurolie

Iedereen vindt het prettig als het in huis lekker ruikt, nare luchtjes zijn immers heel erg vervelend en kunnen uw woongenot zeer zeker bederven. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat er in uw woning een lekker luchtje hangt, een van die manieren is het gebruik van geurolie. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer producten die voor een heerlijke geur kunnen zorgen, geurolie is niet het enige product dat hier toe in staat is. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan geurkaarsen, die een aangenaam aroma verspreiden als u ze brandt. Dit is natuurlijk vooral erg geschikt voor donkere avonden en voor de wintermaanden, aangezien de geuren pas echt goed vrijkomen op het moment dat ze aangestoken worden. Naast geurolie en geurkaarsen kunt u ook kiezen voor een roomspray. Op het moment dat er dan een minder aangename lucht in huis hangt, spuit u eenvoudig wat van de spray in bijvoorbeeld uw woonkamer. Zo zijn onaangename geurtjes snel weer verdwenen. Een andere optie zijn geurzakjes, deze zijn ideaal voor kleinere ruimtes, zoals het toilet. Ze doen het echter ook heel goed in bijvoorbeeld de kledingkast en zorgen er zo voor dat al uw kleding altijd fris blijft ruiken. Naast geurolie, kaarsen, geurzakjes en roomspray zijn ook de rietverspreider en de wax bar goede manieren om voor een heerlijk aroma te zorgen. Bij de rietverspreider steekt u speciale rietjes in een potje met een soort parfum. Via het riet komt dan beetje bij beetje de geur vrij. Een wax bar gebruikt u in een speciaal soort brander en geeft op het moment dat de brander verwarmd wordt een heerlijk aroma af. Als u ervoor wilt zorgen dat er in uw woning altijd een heerlijke geur hangt, dan hebt u dus verschillende manieren om hiervoor te zorgen. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor geurolie, maar ook voor geurkaarsen, geurzakjes, roomspray, wax bars en rietverspreiders.

Geurolie gebruiken

Stel, u kiest ervoor om geurolie te gebruiken om uw woning heerlijk te laten geuren. Hoe gebruikt u dit product dan precies? Er zijn verschillende manieren waarop u dit artikel kunt gebruiken, namelijk:

  • in een speciale brander
  • in een aroma diffuser
  • op potpourri

De meest bekende manier van gebruik van geurolie, is de toepassing in een speciale brander. Deze bestaat uit een klein bakje of schaaltje, met daaronder ruimte voor een waxinelichtje. Het schaaltje vult u met water en daaraan voegt u een paar druppels van de geurolie toe. Als u het kaarsje aansteekt, zal de warmte die hierdoor vrijkomt ervoor zorgen dat het mengsel van water en olie gaat verdampen en hierdoor zal het aroma zich door de ruimte gaan verspreiden. Het nadeel hiervan is dat u hiervoor een kaarsje moet branden en dit kan natuurlijk alleen als u er zelf bij in de buurt blijft. Wilt u een lekker geurend huis, zonder om een kaars te hoeven denken, dan kunt u ook kiezen voor een aroma diffuser. Deze vult u met water en een paar druppels geurolie. Het apparaatje zal dan af en toe een koude nevel verspreiden, zodat u ook voor een lekker luchtje in huis kunt zorgen als u zelf niet thuis bent of geen tijd hebt om op een kaars te letten. Dit kunt u natuurlijk ook doen met behulp van potpourri, hier kunt u eenvoudig een aantal druppels geurolie op druppelen en dit in een mooi decoratief schaaltje stoppen. Komt er niet voldoende geur meer vrij, dan voegt u gewoon weer een paar druppels olie toe. Zo kunt u ook dit product dus keer op keer blijven gebruiken. Er zijn dus veel verschillende manieren waarop u plezier kunt hebben van deze speciale soort olie.

Geurproducten van Bridgewater

Bent u op zoek naar een heerlijke geurolie of naar een ander geurproduct? Dan zijn de artikelen van Bridgewater een uitstekende keus. Dit merk is namelijk gespecialiseerd in dergelijke producten en u vindt bij hen dan ook een zeer ruime keus aan geuren. Uiteraard vindt u in hun collectie de meer standaardgeuren, zoals vanille, rozen en lavendel, maar zij hebben ook zeer bijzondere luchtjes in hun collectie. U kunt dan denken aan ‘Sweet summer tea’, ‘White cotton’ of ‘Tickled Pink’. Doordat zij 39 verschillende soorten geurolie in hun collectie hebben, kunt u altijd een geurtje vinden dat helemaal bij u past en waardoor u zich echt thuis voelt in uw huis. Het fijne is bovendien dat zij de verschillende geuren in verschillende producten hebben verwerkt. Als u dus een geurolie gevonden hebt die u prettig vindt ruiken, dan kunt u ook een geurzakje, geurkaars of wax bar aanschaffen met exact dezelfde geur. Zo kunt u dus in uw hele woning genieten van hetzelfde geurtje, terwijl u op de ene plek bijvoorbeeld gebruik maakt van geurolie in een brandertje en op de andere plak van een rietverspreider of een geurzakje. De mogelijkheden zijn daardoor erg groot. Een groot voordeel van Bridgewater is bovendien dat zij niet alleen maar geurproducten vervaardigen, maar ook accessoires die u nodig hebt bij het gebruik ervan. Zo vindt u in hun assortiment bijvoorbeeld speciale kanten zakjes waar u de geurzakjes in op kunt hangen. Ook kunt u bij hen terecht voor een aroma diffuser of een brandertje. Zo hebt u dus alles bij elkaar wat u nodig hebt om van de geurproducten gebruik te maken. Wilt u er ook voor zorgen dat uw huis heerlijk geurt? Kies dan voor geurolie of een ander geurproduct van Bridgewater.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn