Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Leer de kracht van je hoogsensitiviteit kennen met HSP training Breda

Veel mensen die hooggevoellig zijn, ervaren dit in eerste instantie als een last. In onze moderne samenleving worden we continu overspoeld met prikkels: via onze mobiele telefoon, de computer, de televisie en gewoon op straat komt er van alles op je af. Zeker als je – zoals steeds meer mensen – in een stad woont. Met de HSP training Breda van Liaroma leer je op een nieuwe manier naar je hooggevoeligheid kijken. Je leert het zien als je kracht en jouw unieke eigenschap in plaats van als een beperking. HSP training Breda is erop gericht hoe je kunt leren omgaan met alle prikkels die je elke dag te verwerken krijgt. Maar het is meer dan dat: met de HSP training Breda leer je hoe je hoogsensitiviteit op een positieve manier voor jezelf kunt laten werken. Je krijgt al die prikkels namelijk niet voor niks binnen. Dit is jouw unieke gave en door deze op de juiste manier te leren gebruiken, kun je je hooggevoeligheid inzetten voor het goede: om anderen te helpen en om zelf een rijker leven te leiden.

Hoe werkt HSP training Breda?

Tijdens HSP training Breda leer je aanwezig te blijven het hier en nu. Je leert je bewust worden van het huidige moment: van je gedachten, lichamelijke gewaarwordingen en emoties. Dit helpt je om in alle situaties beter bij jezelf te blijven. Als je in verbinding met jezelf bent, kun je betere keuzes maken. Bijvoorbeeld over welke omgeving geschikt voor je is, waar je je op je plek voelt en waar niet. Vervolgens leer je daar ook bewust naar handelen. Ook helpt de training bij het aangeven van je grenzen. Als je dit onder de knie hebt, betekent dit dat je je makkelijker kunt openstellen voor wat er in dit moment aanwezig is. Je hoeft je hier dan niet meer krampachtig tegen te verzetten of je proberen af te sluiten voor alle invloeden van buitenaf. Veel mensen die hoogsensitief zijn proberen dit vaak wel, maar dit kost veel energie, waardoor ze snel oververmoeid raken. Een ander probleem waar hooggevoelige mensen mee kampen is dat ze snel geëmotioneerd raken en dat is in veel gevallen niet handig. Met de HSP training Breda leer je ook omgaan met deze emoties. Door de training leer je ze bovendien beter zien aankomen, waardoor je de al te heftige emotionele reactie vaak voor kunt zijn. HSP training Breda wordt verzorgd door Lianne van de praktijk Liaroma. Lianna staat voor een holistische benadering van hoogsensitiviteit. Haar aanpak is persoonlijk en bestaat in de basis uit op maat gesneden één-op-één gesprekken. Desgewenst kunnen de trainingssessies gecombineerd worden met massages en voedingsadvies. Zo kom je op alle vlakken beter in je vel te zitten en wordt leven met hooggevoeligheid een geschenk in plaats van een uitdaging.

Is HSP training iets voor jou?

Herken je je in twee of meerdere uitspraken uit onderstaande checklist? Dan is de HSP training iets voor jou:

  • Een drukke winkelstraat vind ik vaak overweldigend
  • Ik zet liever geen muziek aan, alleen in stilte kom ik echt tot rust
  • Ik heb het idee dat ik emoties en energieën van andere mensen snel oppik
  • Als ik een film kijk, blijven de sfeer en de emoties vaak nog dagen in mijn systeem hangen
  • Ik ben snel geëmotioneerd
  • Mijn hoofd zit vaak vol met gedachten
  • Ik probeer me af te sluiten voor prikkels van buitenaf, maar dat lukt niet goed

Meer weten over de HSP training van Liaroma? Kijk dan snel op http://liaroma.nl/hsp-training-breda/ of meld je direct aan voor een intakegesprek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn