Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Laat uw schoeisel maken door de schoenmaker

Schoenmakerijflink - SchoenmakerHet staat als een paal boven water dat de meeste mensen vandaag de dag liever iets nieuws kopen dan dat ze hun oude artikelen laten repareren. Met alle gevolgen van dien. Er ontstaat een groeiende hoeveelheid aan afval en er worden steeds nieuwe dingen gekocht. Dit is misschien goed voor de economie, maar niet voor het milieu. En ook niet voor uw portemonnee. Daarom is het goed om er eens over na te gaan denken of u uw kapotte schoenen niet beter naar een echte schoenmaker kunt brengen. Bij een schoenmaker kunnen mankementen aan uw schoeisel namelijk in een handomdraai opgelost worden, waardoor het paar weer jaren maar dan ook jaren mee kan gaan. Het is misschien verleidelijk om een kapotte zool te gebruiken als een excuus om het zoveelste nieuwe schoenenpaar aan te gaan schaffen, erg constructief is deze gedachtegang echter niet. Het is zeker aan te raden om even rond te gaan kijken naar een goede schoenmaker, waar de tarieven niet al te hoog zijn maar waar u toch op een professionele wijze geholpen zult worden. Als u hier naar op zoek bent, dan is het een verstandig idee om eerst eens even te gaan googlen op ‘schoenmaker’. U komt dan al gauw terecht op de website van Schoenmakerij Flink uit Twente. Hoe komt dit?

 • Ten eerste omdat wij simpelweg de beste zijn in het hele land.
 • Ten tweede omdat wij te allen tijde voor u klaar staan met allerhande schoenreparaties.
 • Ten derde omdat wij niet alleen schoenen repareren van mensen uit de regio, maar ook uit andere delen van het land.

Kortom, als u een schoenmaker zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben nog nooit iemand in de kou laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten. Twijfel daarom ook niet langer, maar breng vandaag nog een bezoekje aan onze site schoenmakerijflink.nl om meer te weten te komen over onze producten en diensten. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant! Als schoenmaker leveren wij absoluut goede kwaliteit!

Wat kan onze schoenmaker voor u betekenen?

Als u in zee gaat met een schoenmaker, dan is het natuurlijk altijd verstandig om eerst even te kijken wat er allemaal mogelijk is en wat de tariefstelling is et cetera. En daarom sommen wij onze kenmerken graag eventjes voor u op:

 • wij hanteren vaste lage tarieven, waardoor u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee
 • wij leveren altijd een fantastische service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
 • u kunt niet alleen bij ons langs komen met uw schoenen, maar u kunt het kapotte paar ook opsturen naar onze schoenmaker
 • bij ons is de klant nog echt koning en dit betekent dat wij altijd met u mee denken en uw wensen centraal stellen
 • wij hebben drie filialen, namelijk in Hengelo, Almelo en Nijverdal
 • dankzij onze ruime openingstijden kunt u op de meest uiteenlopende tijde bij ons terecht
 • wij gaan altijd snel en efficiënt te werk, waardoor u uw schoen binnen enkele dagen alweer kunt ophalen of thuis kunt verwachten via de post
 • dankzij onze jarenlange ervaring weten wij elke reparatie in een handomdraai aan te pakken
 • bij ons kunt u ook inlegzolen bestellen voor als u last hebt van hielspoor
 • wij hebben als schoenmaker vele prijzen gewonnen, waardoor u zeker weet dat u aan ons een betrouwbare partner hebt.

Al met al kunt u niet meer om Schoenmakerij Flink heen, in het oosten van het land. Maar ook als u elders in Nederland woont, kunt u een beroep op ons doen. Als prijswinnende schoenmaker snappen wij namelijk als geen ander dat u graag een professionele schoenmaker in wilt schakelen voor reparaties, ook als u ver weg woont. En daarom hebben wij een speciale service opgezet waarbij u uw schoeisel kunt verzenden naar een van onze filialen. U krijgt ze dan binnen enkele dagen als nieuw weer terug. Dat is nog eens een topservice!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Als u leest over de vele grote prijzen die wij als schoenmaker gewonnen hebben en de topkwaliteit waarvan u bij ons kunt profiteren, dan is het ook niet zo gek dat u denkt dat hier ook hoge tarieven mee verbonden zijn. Gelukkig is er bij ons helemaal niets om voor te vrezen, omdat er bij Flink alleen maar zachte prijsjes zijn. Hoe kan dat? Omdat wij dankzij onze ruime ervaring in het schoenmakersvak zeer efficiënt en bedreven te werk kunnen gaan, waardoor wij onze kosten laag kunnen houden. Voorts is het natuurlijk ook gewoon zo dat wij het goed voor hebben met onze klanten en hen dus niet graag willen confronteren met dure artikelen en reparaties. Kortom, bij Schoenmakerij Flink zit u echt voor een dubbeltje op de eerste rang. Aarzel daarom ook niet langer en kom vandaag nog langs in een van onze filialen in Nijverdal, Almelo of Hengelo of op onze website schoenmakerijflink.nl. Heeft u echter nog vragen over het een of het ander? Wilt u van de hoed en de rand weten? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met onze schoenmaker op. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten voor u klaar om u te woord te staan. Wij horen graag van u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn