Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Laat een NLP coach u helpen

Het vinden van geluk en het behalen van succes in het leven is niet altijd gemakkelijk. Soms komt dit door factoren waar u zelf geen controle over hebt, die buiten u om gaan en waar u niets over te zeggen hebt. Maar in veel gevallen nemen mensen zelf ook niet de juiste stappen om hun doelen te kunnen bereiken. Een NLP coach kan helpen bij het concreet maken van uw doelen en de stappen die u moet zetten om deze ook daadwerkelijk te kunnen bereiken. Met behulp van een NLP coach komen mensen er vaak achter dat zij veel voor de hand liggende stappen overslaan of niet nemen die wel nodig zijn om zicht te hebben op het behalen van het doel. De NLP coach kan u helpen bij het concreet maken van die stappen die u eigenlijk zou moeten zetten, zodat u uw doel ook daadwerkelijk kunt behalen. Dit gaat niet om grote zaken, maar juist de kleine stapjes worden vaak vergeten. Stel, u wilt geld verdienen met zingen, wat voor stappen moet u dan zetten om dit te kunnen bereiken? Een voor de hand liggende zet is natuurlijk het volgen van zanglessen. Als u dit doet, dan zult u er immers in de eerste plaats achter komen of u wel talent heeft voor zingen. Is dat niet het geval, dan zal de zangdocent u snel genoeg laten weten dat u beter een ander doel kunt stellen in uw leven. Hebt u wel talent, dan kunt u door de zanglessen uw talent ontwikkelen. Een volgende stap die de NLP coach u zal wijzen is het meedoen aan talentenjachten en het regelen van optredens. Natuurlijk garandeert dit allemaal nog niet dat het u ook daadwerkelijk zal lukken om geld te verdienen als zanger, maar als u deze stappen niet zet, dan zult u het in ieder geval nooit kunnen bereiken. Op die manier kan een NLP coach u dus ondersteunen bij het bereiken van uw doelen.

NLP coach kan u met verschillende zaken helpen

Daarnaast zijn er nog veel meer zaken waar een NLP coach u bij kan helpen. Een NLP coach kan u helpen als:

  • u moeite hebt met het vinden van een balans tussen zakelijke successen en privé geluk
  • u twijfelt over of u uw bedrijf moet verkopen of niet
  • u het gevoel hebt dat u uzelf niet kan zijn
  • u een moeilijke keuze moet maken in uw leven en u niet de verkeerde keus wilt maken
  • u steeds tegen dezelfde problemen en slechte gewoonten aanloopt, maar het u niet lukt om het anders te doen of het op te lossen
  • u rusteloos bent in uw hoofd, u geen focus kunt vinden en richting kunt geven aan uw leven
  • u het gevoel hebt dat u alleen maar dingen doet die moeten en geen dingen die u graag wilt
  • u zich leeg van binnen voelt, terwijl u er van buiten zo succesvol uitziet

Hoe kan een NLP coach u hier nu bij helpen? Hij kan u helpen om u allereerst bewust te worden van bepaalde zaken en vervolgens om beter te communiceren met uzelf en met anderen. Hier zijn speciale technieken en modellen voor die zeer effectief zijn gebleken. Met behulp van een NLP coach kunt u dus meer controle krijgen over uw eigen leven en uw eigen geluk. U kunt met hem sparren over lastige beslissingen die u moet nemen, zowel privé als zakelijk. Zo kunt u snel het gevoel krijgen dat u meer controle over uw eigen leven hebt en dat u uw geluk meer in eigen hand hebt. Na coaching door een NLP coach hebt u meer grip op de zaken en lukt het u om de kwaliteit van uw leven te verbeteren.

Coach Eelco Smit

Herkent u bovenstaande zaken en zou u ook graag hulp hierbij willen hebben? Lijkt het u ook wel iets om met een NLP coach met uw problemen aan de slag te gaan en meer geluk in uw leven te vinden? Dan is het natuurlijk nog zaak om een goede NLP coach te vinden. Een zeer goede keus op dit gebied is coach Eelco Smit. Hij heeft zelf jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt voordat hij zich omgeschoold heeft tot NLP coach. Dit heeft tot resultaat dat hij zich als geen ander in kan leven in de dilemma’s waar u als ondernemer met gezin voor staat. Hij weet dat het onmogelijk is om een strikte scheiding aan te brengen tussen werk en privé en dat het dus ook geen optie is om daar naartoe te werken. Door zijn kennis van het ondernemen kunt u met hem ook goed praten over zakelijke vraagstukken waar u tegenaan loopt. Hij is een ideaal persoon om mee te sparren, hij kan een klankbord voor u zijn en een vertrouwenspersoon. U kunt ideeën aan hem voorleggen om zo uw eigen gedachten hierover helderder te krijgen. Doordat NLP coach Eelco Smit zelf in het bedrijfsleven voor vergelijkbare vraagstukken heeft gestaan, kan hij u helpen met het op een rijtje zetten van de verschillende opties die u hebt en deze met u beoordelen. Zo kan uw leven dus zowel op het persoonlijke vlak als op het zakelijke terrein verbeterd worden. U kunt meer rust in uw leven vinden, meer richting ervaren in wat u wilt bereiken. Een NLP coach inschakelen kan dus zeker erg waardevol voor u zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn