Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Laat Avema nu ook jouw grond asfalteren.

Avema Wegenbouw is een wegenbouwbedijf in Achterveld. Het bedrijf is opgericht in 1994 en is gespecialiseerd in het asfalteren van stukken grond. Ze beschikken over de modernste materieel waarmee alle voorkomende asfaltwerken kunnen worden uitgevoerd. Avema Wegenbouw verzorgt asfaltverharding voor industrieterreinen, agrarische terreinen, recreatieparken, particuliere terreinen en overheidsprojecten. Avema werkt ook voor particulieren, zo kunnen ze bijvoorbeeld je tuin, erf of oprit asfalteren. Veel mensen verwachten een hoge prijs als het gaat om asfalt, echter is asfalt lang niet zo duur. De prijs van asfalteren kan variëren van 20 tot 35 euro per vierkante meter. Maar nu is het wel zo, bij het laten bestraten van een oprit of terrein vallen de kosten meestal wel wat hoger uit.

Laat Avema Wegenbouw nu ook je tuin asfalteren!

Steeds meer Nederlanders laten tegenwoordig hun tuin asfalteren. Dit kan bijvoorbeeld de voortuin zijn om hier een praktische ruimte te creëren als bijvoorbeeld een parkeerplek voor een extra auto, of de achtertuin om op lange termijn flink te besparen op onderhoudstijd en -kosten. 

Er zijn talloze redenen waarom het asfalteren van een tuin een goed idee kan zijn. In veel gevallen speelt het onderhoudsaspect een grote en belangrijke rol, met name voor mensen die weinig thuis zijn en die hierdoor weinig tot geen tijd hebben om te tuinieren. In ons huidige drukke tijdperk met lange werkdagen hebben we simpelweg geen tijd meer om vele uren in de tuin door te brengen. En wanneer we daar wel de tijd voor hebben willen we eigenlijk niks liever dan een moment rust en lekker te ontspannen. Om deze reden is het bijvoorbeeld een uitstekend idee om je tuin te laten asfalteren wanneer je vaak krap in de tijd zit en geen omkijken wil hebben naar de staat van de voor- of achtertuin. 

Wanneer je kiest om je tuin te laten asfalteren wil je wel dat het eindresultaat er goed uit ziet. Een geasfalteerde tuin is in geen enkel opzicht te vergelijken met een traditionele variant maar hoeft – in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt – helemaal geen kille uitstraling te hebben. Het asfalt kan immers voorzien worden van gezellige elementen zoals tuinmeubelen, planten en andere decoratieve items. Ook zou je zelfs een stap verder kunnen gaan om speciaal asfalt te kiezen en kun je eventueel kiezen voor decoratie asfalt, dit is zelfs te verkrijgen in verschillende kleuren.  

Enkele voordelen die je zult ervaren wanneer je kiest om te asfalteren

Wanneer je er wel voor kiest om je tuin, erf of andere stukken grond te laten asfalteren door Avema.nl is het natuurlijk handig als je weet wat de voordelen hiervan zijn, toch? Asfalteren biedt veel meer voordelen ten opzichte van andere verhardingen. Een aantal voordelen van asfalteren zijn:

  • Na asfalteren is het geasfalteerde vrijwel direct gebruiksklaar
  • Asfalt kan erg snel worden aangelegd
  • Het is naadloos aan te brengen
  • Asfalt is zeer makkelijk te onderhouden 
  • De constructie kun je aanpassen op toepassing, zo zijn verschillende diktes mogelijk
  • Je kunt zowel grote als kleine oppervlaktes asfalteren 
  • Je hebt zelfs de mogelijkheid tot het aanbrengen van prints in het asfalt 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn