Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Koop ergonomische hulpmiddelen voor het staand werken

Moet u op het werk veel staand werken? Dan moet u er echt rekening mee houden dat u voldoende rust neemt. Want staand werken is erg vermoeiend. Zeker als u 8 uur per dag werkt. Het is u waarschijnlijk wel opgevallen dat u door het ouder worden steeds minder kunt. Als kind kon u urenlang sporten, nu wordt u misschien al moe na een kwartiertje hardlopen. Dat komt mede door uw leefomstandigheden, uw voeding en uiteraard uw leeftijd. Dat betekent dat u naarmate u ouder wordt moeite krijgt met langdurig staand werken. Het is verstandig om naar de signalen van uw lichaam te luisteren. Kunt u dit werk nog aan? Moet u niet zo nu en dan een zittend beroep gaan doen? Als u de mogelijkheid niet hebt dan zijn er hulpmiddelen die u kunt gebruiken. Het is zeker niet ongezond om staand te werken, laat dat duidelijk zijn. Maar zonder de ergonomische hulpmiddelen van staandwerk.nl kan het lastig worden om het vol te houden. Laat uw coach of werkgever bepalen of uw houding bijvoorbeeld adequaat is. Diverse mensen werken continu dag in dag uit in dezelfde houding. Met grote problemen tot gevolg. Laat u dit niet overkomen, zorg voor een preventieve verandering. Als werkgever doet u er goed aan om uw werknemers in de gaten te houden. De mensen die staand werken kunt u aldus helpen met onze ergonomische producten. Wat zijn dit precies? Lees snel even verder.

Staand werken mag u niet te lang achtereen doen

Er zijn vele beroepen waarbij staand werken aan de orde van de dag is. Denk bijvoorbeeld aan lassers, timmerlieden, schilders en andere mensen die werken in de constructie en de bouw. U kunt daarom allerlei ergonomische matten kopen. Eventueel maken we ze zelfs voor u op maat. U kunt hierbij denken aan antislip matten in magazijnen die u vastplakt op de vloer. Maar ook matten die u tijdelijk neer kunt leggen, bijvoorbeeld bij een werkplaats. Naast het feit dat u bij staand werken goede antislip matten en vloertapes nodig hebt is het niet onverstandig om naar uw eigen schoeisel te kijken. Want een goed dik profiel doet wonderen. Het hoeft maar een klein beetje glad te zijn in een magazijn en u kunt uitglijden. Zeker als u veel op sneakers rondloopt. Dankzij stevige werkschoenen kan u niets overkomen. Combineer dit met onze producten en maak staand werken tot een leuk vak! U kunt via onze website goedkoop aan al deze producten komen door de volgende stappen te volgen:

  • Gaat u allereerst naar onze website toe.
  • Kies de ergonomische producten uit die u wenst te bestellen.
  • Vul vervolgens uw contact- en adresgegevens in.
  • En betaal via een online betaalservice zoals PayPal, iDEAL of uw credit card.
  • U hoeft nooit langer dan enkele werkdagen te wachten totdat uw producten worden thuisbezorgd!

Denk eraan om voldoende pauzes in te lassen

Naast onze producten en goede schoenen zijn er nog diverse andere manieren om staand werken eenvoudiger te maken. Zo is het verstandig om niet langer dan twee uur achtereen te werken. Een pauze van 10 minuten tot 15 minuten doet wonderen voor de ledematen maar ook voor uw concentratie. In diverse bedrijfstakken gaat het nog altijd mis. En die percentages zijn erg hoog, minstens een derde van de bedrijven in Nederland laten hun werknemers te lang doorwerken. Met alle gevolgen van dien. Op de lange termijn heeft dit enkel nadelige gevolgen voor uw bedrijf. Immers: u betaalt hoge ziektekosten terwijl u meer mensen moet inhuren. Dus kies ervoor om matten te gebruiken, het zal u geen windeieren leggen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn