Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Kinderdekbedovertrek

Een belangrijk onderdeel in de kamer van uw kind: het kinderdekbedovertrek. Kinderen vinden het vaak leuk en belangrijk om een mooi kinderdekbedovertrek uit te zoeken om onder te slapen. Of het nu van hun favoriete televisieheld is, of van hun lievelingsdier, of in hun lievelingskleur: kinderen hebben er plezier in om een mooi kinderdekbedovertrek uit te zoeken. Ga daarom eens naar de website van Good Morning Bedtextiel: http://www.goodmorningdekbedovertrek.nl/kinderdekbedovertrekken/kinderdekbedovertrek-met-lieve-wilde-dieren-3818-a.html. Hier kunt u uit allerlei verschillende modellen kinderdekbedovertrek, met allerlei verschillende prints en in allerlei verschillende kleuren. Hartstikke leuk dus om samen met uw kind een kinderdekbedovertrek uit te kiezen, of om een kinderdekbedovertrek aan iemand cadeau te doen. Om u een beeld te geven van ons assortiment zullen we hieronder een paar voorbeelden geven van kinderdekbedovertrekken uit ons assortiment. Eerst zullen we echter kort wat over onze producten vertellen. Naast dekbedovertrekken voor kinderen heeft Good Morning Bedtextiel ook overtrekken voor volwassenen in het assortiment. Verder kunt u ook flanellen dekbedovertrekken en hoeslakens via onze webwinkel aanschaffen. Er zijn kinderdekbedovertrekken, en ook voor volwassenen, beschikbaar van verschillende merken. De meeste hebben echter gemeen dat ze van 100% katoen gemaakt zijn.

Een kinderdekbedovertrek van Good Morning Bedtextiel

Zoals gezegd zullen we een aantal voorbeelden van een kinderdekbedovertrek uit ons assortiment opnoemen. In de categorie kinderdekbedovertrekken hebben we bijvoorbeeld:

  • Kinderdekbedovertrek met een paard (4378-p). Is uw kind een paardenfanaat? Dan is dit product waarschijnlijk iets voor hem of haar. Het is een mooi rood en roze overtrek met een afbeelding van een paard erop. Het overtrek kost slechts €29,95 en zal de kamer van uw kind leuk opfleuren!
  • Kinderdekbedovertrek bouw (3197-P). Kijkt u kind met plezier naar het televisieprogramma Bob de Bouwer? Dan zal hij of zij blij zijn met dit product. De stoere Bob de Bouwer staat tegen een mooie gele achtergrond een muurtje te metselen. Verder worden er bouwapparaten afgebeeld als een tractor en een wals. Dit overtrek kost eveneens €29,95.
  • Kinderdekbedovertrek cowboyhond (3802-P). Dit is echt een overtrek voor hondenliefhebbers. Er staat een stoere hond op afgebeeld die een cowboyhoed op heeft en een sheriff-badge draagt. De kleuren blauw en bruin komen veel voor op dit artikel, dat ook €29,95 kost.
  • Kinderdekbedovertrek met lieve wilde dieren (3818-A). Is uw kind een bioloogje in de dop? Of gewoon een dierenliefhebber? Dan is dit product erg geschikt. Op een witte achtergrond worden giraffes, olifanten, zebra en tijgers afgebeeld. En erg schattig: allemaal met jonkies. Met dit dekbedovertrek slaapt uw kind dus tussen de wilde dieren. Het artikel kost €24,95.
  • Kinderdekbedovertrek met verschillende uiltjes (4058-A). Onder dit product gaat uw kind vrolijk slapen. Het is een vrolijk exemplaar waar allemaal uiltjes op staan afgebeeld. Het ene uiltje knipoogt, het andere uiltje draagt een bril. Ook zijn er uiltjes die vrolijk fladderen of gewoon rustig zitten. Het overtrek heeft een witte achtergrond, maar de uilen hebben allemaal vrolijke kleuren. Bovendien staan er ook nog bloemetjes op afgebeld. Voor slechts €24,95 kunt u dit product cadeau doen aan uw kind.
  • Kinderdekbedovertrek voetbal (4665-P). Staat uw kind elk weekend fanatiek op het voetbalveld? En wil hij of zij geen training missen? Dan is dit overtrek met allemaal voetballen geschikt. Tegen een fleurige achtergrond met verschillende tinten groen staat een aantal klassieke voetballen, in de kleuren zwart en wit, afgebeeld. Dit product kost €29,95.

Voor het gehele assortiment, door de overtrekken en voor alle andere producten die we verkopen, kunt u vanzelfsprekend terecht op onze website, die hierboven gegeven is. Bovendien staan er op de website duidelijke afbeeldingen bij de producten, zodat u er een goed beeld van krijgt en kunt kijken of het goed in de kamer van het kind past. Daarnaast staan er bij elk product specificaties vermeld, zoals de maat en de kleuren. Ook kunt u bij elk product een beoordeling achterlaten. Neem dus een kijkje op de website.

Bestel meteen

Meteen overtuigd? Ga dan naar de website om een kinderdekbedovertrek aan te schaffen. Dit gaat in 10 eenvoudige stappen, die u op de website onder het kopje ‘klantenservice’ kunt nalezen. Als u op een werkdag voor 12.00 uur een kinderdekbedovertrek bestelt, wordt deze, als hij tenminste op voorraad is, de volgende dag al geleverd. Op dit deel van de website kunt u ook lezen hoe het retourneren of ruilen van producten die u via onze website heeft besteld in zijn werk gaat. Wilt u eerst wat meer informatie voordat u besteld? Dit kunt u ook op de website vinden. Als u na het lezen van de informatie op de website nog vragen heeft, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Dit kan op meerdere manieren. Zo kunt u ons een e-mail sturen. Stuur uw bericht naar info@goodmorningdekbedovertrek.nl. Onze klantenservice zit maandag tot en met vrijdag tussen  09.00 en 15.00 uur klaar om uw berichten te ontvangen en onze medewerkers zullen natuurlijk hun uiterste best doen om zo snel mogelijk op uw vraag of opmerking te reageren. Naast via e-mail kunt u ons bereiken via onze Facebookpagina. Een link naar deze pagina vindt u op onze website. Hier kunt u aanvullende informatie over ons lezen, maar ook berichten naar ons typen met uw vragen en opmerkingen. Onze klantenservice houdt deze pagina natuurlijk in de gaten en zal zo snel mogelijk een reactie geven. Neem altijd contact op als u vragen voor ons heeft. Wij geven graag een toelichting op bijvoorbeeld onze werkwijze en beantwoorden graag vragen over bijvoorbeeld onze producten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn