Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Kiest u ook voor valet parking Schiphol?

Gaat u binnenkort op vakantie en vliegt u vanaf Schiphol? Via de volgende link vindt u informatie over parkeren bij het vliegveld: schipholparkeren.nl. Er zijn veel parkeergelegenheden bij en rondom Schiphol. Zelf gaan wij over twee weken ook op vakantie, naar New York. Wij vliegen op eerste paasdag vanaf Schiphol en hebben gekozen voor valet parking Schiphol. Dit is een nieuw idee van Schiphol waar veel lovende reacties over zijn. Valet parking Schiphol zorgt voor een onbezorgde vakantie. Dit was ook precies waar wij naar op zoek waren. In dit artikel zal ik aan u uitleggen wat valet parking Schiphol precies inhoudt. Ook vertel ik hoe wij op het idee kwamen en hoe het mijn broer is bevallen.

Wat is valet parking Schiphol?

Valet parking Schiphol is het nieuwe parkeren! Hierbij hoeft u het niet meer zelf te doen, maar wordt dit voor u gedaan. Ik hoor u denken: “door wie dan?” En dat is een terechte vraag. Door het uiterst betrouwbare en loyale personeel van Schiphol zelf. Dit gaat als volgt: u pakt thuis uw spullen in. U laadt de koffers in de auto. Dan vraagt u zich af hoe en waar u gaat parkeren. U bestelt valet parking Schiphol. U rijdt samen met uw familie naar Schiphol en bent benieuwd wat u te wachten staat wat betreft parkeren. Er stond dat u direct door kon rijden naar de juiste vertrekhal. Dit doet u dus ook maar. Daar aangekomen, staat er een chauffeur voor u klaar. Hij helpt u met het uitladen van uw bagage en u geeft uw sleutels af. De chauffeur van valet parking Schiphol zorgt er voor dat uw auto veilig komt te staan. Hij bewaart ook uw sleutels. Dit betekent dat u op vakantie niet onnodig autosleutels bij u draagt. Dan kunt u ze immers alleen maar kwijtraken. U geniet van een onbezorgde vakantie en komt ongeveer twee weken later terug op Schiphol. U heeft uw koffers opgehaald en loopt naar buiten. Daar wacht de chauffeur van valet parking Schiphol u op. Hij heeft uw auto bij zich. Hij pakt de koffers weer voor u in de auto en vervolgens rijdt u zelf terug naar huis. Ideaal toch?

Waarom kozen wij voor valet parking?

Mijn broer heeft al eens eerder gekozen voor valet parking Schiphol. Hij was erg enthousiast over de service en het vertrouwde gevoel dat hij er bij had. Mijn ouders zijn geen helden als het gaat om parkeren en mijn broer kiest gewoon graag voor gemak. Zodoende raadde hij ons aan om ook te kiezen voor valet parking Schiphol. Dit hebben we ook gedaan. We betalen slechts een kleine meerprijs voor het laten parkeren. We vliegen over twee weken en ik ben erg benieuwd naar valet parking Schiphol. We hadden nog wat vragen en legden deze voor aan de klantenservice. Zij waren bereid om ons keurig te woord te staan en al onze vragen omtrent valet parking Schiphol te beantwoorden. Wegens de lage prijs, de uitstekende service en het onbezorgde gevoel dat u er voor terug krijgt, raad ik u aan om ook te kiezen voor valet parking Schiphol. 

  • Voordelig
  • Geen parkeerstress
  • Het bespaart tijd
  • Onbezorgde vakantie
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn