Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

IS een training snellezen iets voor jou?

Moet jij op dagelijkse basis veel informatie verwerken op je werk en vind je het lastig om daar snel de kernpunten uit te halen? Dan is een cursus snellezen via snellezen.com zeker iets voor jou. Tijdens deze cursus leer je op grote lappen tekst sneller tot je te nemen, en er gemakkelijker de belangrijke punten uit te filteren. Dit is heel prettig voor als je niet zo snel leest, maar ook als je simpelweg teveel tijd kwijt bent met lezen doordat het een te grote hoeveelheid is. Of het nu om contracten, procedures of handleidingen gaat, als het heel veel tekst is dan wil je daar natuurlijk niet urenlang mee bezig zijn. snellezen houdt in dat je heel bewust kiest welke delen je aandachtig bestudeert en welke niet, oftewel welke delen je woord voor woord leest en welke delen je alleen snel ‘scant’ op belangrijke onderdelen. Als je weet waar je op moet letten en hoe jej dit doet wordt het een stuk makkelijker. Tijdens deze cursus snellezen ga je allerlei technieken aanleren waarmee je dat doet, waardoor je in de toekomst veel meer tijd overhoudt voor andere zaken. Je kunt deze cursus op drie verschillende manieren volgen, namelijk:

  • Tijdens een 1-daagse open training (ook online mogelijk)
  • Tijdens een In-Company groepstraining
  • Tijdens workshops en lezingen voor kleine en grote groepen

Uiteraard is de laatste optie niet geheel hetzelfde als de volledige cursus snellezen, maar hij is wel erg leerzaam. Als je op zoek bent naar en interessant seminar of een lezing over dit onderwerp, dan ben je hier aan het juiste adres. Deze lezingen en workshops kunnen op allerlei locaties worden gegeven. Het enige dat geldt is dat je zelf voor het publiek moet zorgen, dan verzorgen zij de rest.

Voor wie is de cursus snellezen bedoeld?

Ben je benieuwd wat je allemaal gaat leren tijdens deze cursus snellezen en voor wie deze is bedoeld? Lees dan snel verder. Ondanks dat iedereen zich kan aanmelden voor deze cursus is hij in principe opgezet voor mensen die zich herkennen in 3 of meer van de volgende punten:

  • Je hebt constant een gebrek aan tijd door de hoeveelheid werk
  • Je hebt moeite met het maken van keuzes door een overdaad aan info
  • Je bent niet gemotiveerd om grote lappen tekst door te nemen
  • Je wordt tijdens het lezen va lange teksten snel afgeleid
  • Je vergeet vaak namen, getallen, feiten en volgordes
  • Je vindt het moeilijk om lange teksten samen te vatten

Al deze punten hebben betrekking op moeite hebben met het verwerken van veel informatie. Als jij dat ook hebt dan is de cursus snellezen iets voor jou.

Aanmelden voor deze cursus snellezen

Via de website van snellezen.com kun je je voor deze cursus aanmelden. Dat kan in je eentje of met een groep collega’s, net hoe je wenst. Je zult merken dat je na het volgen van de cursus veel makkelijker informatie verwerkt, kunt samenvatten en herinneren. Dit maakt het stukken makkelijker om te functioneren op je werk, want je hebt het gevoel meer controle te hebben. Klinkt dit je als muziek in de oren? Meld je dan snel aan voor de cursus snellezen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn