Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Inbraakschade na inbraak

Als er bij jou wordt ingebroken is dat om meerdere redenen erg vervelend. In de eerste plaats natuurlijk vanwege de zaken die er gestolen worden, maar ook vanwege overige inbraakschade die hier bij komt kijken, zoals ingegooide ramen of vernielde deuren. Een inbraak heeft vaak een grote impact op mensen en dat is ook erg logisch. Je woning is de plek waar jij je veilig wilt voelen en dit gevoel van veiligheid verdwijnt op het moment dat inbrekers zich zomaar toegang tot jouw huis verschaffen. Daarnaast is het natuurlijk ook erg vervelend dat je met inbraakschade te maken krijgt. Waardevolle objecten zul je waarschijnlijk kwijt zijn en in hun zoektocht hiernaar, wordt er door inbrekers vaak nogal wat vernield. Dat begint natuurlijk al op het moment dat zij het huis binnen proberen te komen. In de meeste gevallen zullen zij hiervoor een raam moeten breken of een deur moeten openbreken. En dan komt daar de schade binnenshuis nog bij, meubels kunnen omver gegooid zijn, lades opengebroken, binnendeuren en vloeren beschadigd. Zo kun je dus op heel veel vlakken te maken hebben met inbraakschade en dat is uiteraard ontzettend vervelend.

Vergoeding van inbraakschade

Er is echter één troost op het moment dat je constateert dat er bij jou ingebroken is en dat is het feit dat je hiervoor gelukkig goed verzekerd bent. Helaas valt dit in veel gevallen erg tegen, het komt namelijk veel voor dat verzekeraars de inbraakschade lager inschatten dan deze is of niet de volledige schade willen vergoeden. Wat dan te doen? Dit is natuurlijk een extra klap bovenop het feit dat je al moet om zien te gaan met je geschonden vertrouwen en gevoel van veiligheid. Gelukkig kun je geholpen worden door de inzet van een contra expert van Schadeoplossing. Deze kunnen voor jou ook de inbraakschade opnemen en een schadebedrag vaststellen. Doordat zij niet voor de verzekeraar werken, maar voor jou, kun je er zeker van zijn dat er een correct bedrag wordt vastgesteld. En dan? Op het moment dat Schadeoplossing constateert dat er niet het juiste bedrag door de verzekeraar wordt uitgekeerd, gaan zij met hen in gesprek om samen tot een oplossing te komen. Lukt dat niet, dan zullen zij juridische stappen zetten. Ze zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij een juiste vergoeding krijgt voor de inbraakschade die jij geleden hebt.

Kosten van schadeoplossing

Nu denk je misschien, ik heb er toch helemaal niet het geld voor om een contra expert in te zetten om de inbraakschade op te nemen? Dat is echter helemaal geen punt, bij wet is het namelijk zo geregeld dat iedere verzekerde recht heeft op contra expertise en dat de kosten hiervoor door de verzekering gedekt worden. Het kost jou dus helemaal niets om een contra expert in te schakelen! Bij Schadeoplossing kunnen zij jou helpen met:

  • inbraakschade
  • waterschade
  • brandschade

Vaak kunnen zij jou niet enkel van dienst zijn bij het vaststellen van de hoogte van de geleden schade, maar ook bij het verhelpen hiervan. Zo kunnen zij jou vaak gedurende de hele nasleep bijstaan met het regelen van reparaties en waar nodig ook met tijdelijke vervangende huisvesting, totdat jouw eigen woning weer geschikt is om in te wonen. Zodra jij twijfels hebt bij het vastgestelde schadebedrag door jouw eigen verzekeraar of jij vindt dat het wel erg lang duurt voordat het geld eindelijk uitgekeerd wordt, dan is het verstandig om de experts van Schadeoplossing.nl in te schakelen. Zij stellen niet alleen de correcte inbraakschade vast, maar zorgen er ook voor dat jij dit bedrag zo snel mogelijk op je rekening hebt staan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn