Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Ik zoek professionele tapijtreiniging

Je hebt thuis een luxe, Perzisch tapijt liggen die na jaren van intensief gebruik wel toe is aan een grote schoonmaakbeurt. Zoals je waarschijnlijk zelf al weet is het heel onverstandig om daar zelf mee aan de slag te gaan. De kleuren kunnen doorlopen, er kan op bepaalde plekken krimp ontstaan en het schoonmaakmiddel dat je gebruikt kan de delicate stof aantasten. Beter klop je aan bij Cinco Tapijt en Meubelreiniging. Dit is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in professionele tapijtreiniging. Je kunt ze inhuren voor het schoonmaken van onder andere de volgende zaken:

  • (Perzische)
  • Stoffen bankstellen en fauteuils
  • Carpetten en vloerbedekking
  • Matrassen
  • Bootkussens en -kappen
  • Caravankussens

Al bovenstaande items vereisen een andere aanpak. Het type stof dat is gebruikt om het item te maken bepaalt grotendeels hoe Cinco het gaat reinigen. Een duur, Perzisch tapijt dat handgeknoopt is vereist namelijk een hele andere aanpak dan het schoonmaken van een kunststof, fabrieksmatig gemaakt kleed. Tapijtreiniging op maat dus. Wat voor stoffen item je ook wilt laten schoonmaken, de kans is groot dat Cinco Tapijt- en Meubelreiniging precies weet hoe dat moet. En hun service is uitstekend, ten eerste omdat ze super secuur werken en het resultaat altijd goed is, en ten tweede omdat ze een luxe ophaal- en afleverservice bieden. Je hoeft voor een goede tapijtreiniging dus niet eens zelf je tapijt naar hun toe te brengen, ze halen hem gewoon voor je op en komen hem na de reiniging weer bij je thuis afleveren, wel zo makkelijk!

Antiek textiel reinigen

In vele oude huizen bevindt zich antiek textiel, bijvoorbeeld een wandbespanning met een stof vol sierlijke ornamenten, Ik zoek professionele tapijtreinigingmaar ook luxe, handgeknoopte karpetten. Deze passen nu eenmaal bij een karakteristieke woning en dus zien ze bij Cinco vaak dat mensen die in oude huizen wonen dit soort karpetten aanschaffen. Tapijtreiniging van Cinco is uitermate geschikt voor zowel deze karpetten als dat antieke textiel wat tegen de wanden zit. Ze hebben bij Cinco namelijk uitgebreide materialenkennis en weten precies hoe zo’n wandbespanning is opgebouwd, ook aan de achterzijde. Aan de hand van de situatie in uw woning kiezen ze voor een bepaald soort aanpak en schoonmaakmiddel, en voeren ze de tapijtreiniging op maat voor u uit op dezelfde locatie. Niet elk type textiel kan namelijk worden vervoerd, soms zit het simpelweg bevestigd aan de muur en kun je het niet verwijderen (maar goed ook).

Tapijtreiniging met de hand 

Als je bij Cinco Tapijt- en Meubelreiniging aanklopt voor het schoonmaken van jouw dure, handgeknoopte tapijt, kun je ervan op aan dat ze deze met de grootst mogelijke zorg schoonmaken. Dit gebeurt eigenlijk vrijwel altijd met de hand. De tapijtreiniging gebeurt namelijk volgens Cinco het beste als er constant iemand met zijn neus bovenop zit om het resultaat te controleren en de gebruikte methode eventueel aan te passen. Alleen op die manier ben je verzekerd van het beste resultaat op het gebied van tapijtreiniging, en mede om deze reden is Cinco de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van textielreiniging. Als ik zo’n luxe Perzisch tapijt zou hebben zou ik het wel weten, om de paar jaar zou ik het laten reinigen door Cinco Tapijt- en Meubelreiniging!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn