Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Ik zoek een boekhouder, heeft u nog tips?

Toen ik vorig jaar voor mijzelf ben begonnen als ondernemer, meende ik dat ik mijn administratie zelf wel bij zou kunnen houden. Dat bleek tot op een bepaald niveau ook te kunnen, maar toen ik afgelopen jaar mijn eerste aangifte moest doen bij de Belastingdienst, kwam ik toch even van een koude kermis thuis. Het is namelijk niet eenvoudig om zelf je aangifte te doen en daardoor wordt je hele administratie ook een ingewikkelde puzzel. Ik ben daarom een oplossing gaan zoeken voor dit probleem. Ik zoek een boekhouder, en ik weet niet helemaal goed waar ik deze moet vinden. Ik zoek een boekhouder die mij goed kan helpen om de administratie goed in de boeken te krijgen. Ik wil namelijk niet het risico lopen dat ik fouten maak want als beginnende ondernemer moet je zorgen dat je weet hoe je je bedrijf goed op gang houdt en dan wil je niet in de problemen komen met de Belastingdienst. Ik ik zoek een boekhouder die mij daarom goed kan helpen en ik zoek een boekhouder die ik ook regelmatig een keer kan bellen wanneer ik nog vragen heb. Het is namelijk de bedoeling dat ik uiteindelijk alles zelf kan doen, maar hoe ik dat het beste kan doen, moet ik dus nog leren. Ik ben daarom gaan kijken waar ik op het internet iets kon vinden waar ik mee uit de voeten kon. Ik weet dat grote bedrijven vaak heel dure accountants inschakelen, maar dat is voor mij weer lastiger omdat ik dus niet een heel ruim budget heb. Ik haal mooie opdrachten binnen, maar ik moet ook zorgen dat ik kapitaal aanleg. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om met een goed kantoor samen te werken. Ik zoek een boekhouder die dus een laag tarief heeft, maar die daar wel de nodige diensten voor kan leveren. Ik heb toen lang op het internet gezocht, maar ik heb toen een goede mogelijkheid gevonden. Ik kwam namelijk bij de mensen van finovion.nl terecht. Deze mensen doen er alles aan om je goed te helpen en ik heb op hun site heel interessante informatie gelezen. 

Ik zoek een boekhouder die mij veel kan leren 

Ik zoek een boekhouder die veel verstand van zaken heeft en die mij als beginnende ondernemer ook meer kan leren over hoe ik mijn werk het beste kan uitvoeren. Ik ben daarom blij dat ik finovion.nl gevonden heb. Ik heb contact gelegd en ik heb hen toen gezegd, ik zoek een boekhouder die mij voor een goede prijs kan helpen en die ik ook regelmatig vragen kan stellen. Ik kreeg te horen dat ik bij finovion.nl helemaal aan het juiste adres was. Ik zoek daarom geen boekhouder meer want ik heb deze inmiddels gevonden. 

Wilt u ook met dit kantoor samenwerken? 

Als u ook een accountant zoekt, dan raad ik u dit kantoor aan omdat:

  • u hier heel professioneel geholpen wordt
  • u hier kunt profiteren van vele jaren ervaring 
  • u hier voor gunstige tarieven geholpen kunt worden 

Kijk ook nog even op de site van dit bedrijf.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn