Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Ik kan voor u illustraties op maat maken

Bent u op zoek naar een kunstenaar die heel mooie illustraties kan maken? Dan kan ik waarschijnlijk heel veel voor u betekenen. Mijn naam is Diederik van Leeuwen en ik werk al vele jaren als kunstenaar. Mijn specialisme is illustraties en ik wil u daarom graag wat meer vertellen over deze vorm van kunst. U kunt bij mij terecht wanneer u mij graag mooie illustraties wilt laten maken. Ik hoop daarom ook dat u snel een keer iets van zich wilt laten horen zodat ik met u kan gaan bespreken wat u van mijn illustratie verwacht. Ik vind het prettig om goed te weten wat de opdrachtgever aan wensen heeft zodat ik iets kan maken dat geheel bij uw wensen aansluit. Kijk daarom vandaag nog even op mijn site om te kijken wat ik hier allemaal aan mogelijkheden heb gepresenteerd. Ik heb heel erg mijn best gedaan om een mooi portfolio voor u samen te stellen met mijn mooiste werk. Uiteraard heb ik nog veel meer illustraties gemaakt, maar ik kan ze niet allemaal laten zien omdat sommige voor privé-doeleinden zijn gemaakt. Ik hoop dat wanneer u graag iemand wilt inschakelen die mooie illustraties voor u kan maken, een keer bij mij op de site zou willen komen kijken. Ik kan u namelijk de illustraties leveren die u graag zou willen hebben. Ik heb al voor heel veel mensen mogen werken en zij waren allemaal zeer tevreden over mijn resultaten. Ik zou u daarom graag willen vragen om snel een keer op mijn site te komen kijken om te zien wat ik hier allemaal aan werk heb gepost. U zult zien dat ik zeer veelzijdig ben en dat ik ook andere kunstvormen tot in de finesses beheers. Mocht u daarom interesse hebben in het kopen van mijn overige werk, dan bent u ook altijd welkom om een keer contact met mij op te nemen. Kijk snel even op mijn site voor meer informatie over mij.

Ik maak de illustraties die u graag wilt hebben

Als kunstenaar word ik vaak benaderd door mensen die mij willen inschakelen voor het maken van mooie illustraties. Ik sla dergelijke opdrachten nooit af omdat ik het heel erg leuk vind om mooie illustraties te maken. Ik maak precies datgene wat u graag zou willen hebben en ik raad u daarom ook van harte aan om snel een keer op mijn site te komen kijken. U zult zien dat ik van vele markten thuis ben en dat ik in mijn werk altijd een heel persoonlijke inslag leg. Zo krijgt u dus altijd de zekerheid dat u unieke illustraties krijgt wanneer u met mij in zee besluit te gaan. Ik wil u daarom graag vragen om snel een keer naar mijn site te komen kijken zodat u met eigen ogen een blik kunt werpen op de illustraties die ik reeds heb weten te maken. Ik sta voor u klaar om vervolgens ook iets moois voor u te maken. Neem snel even contact met mij op om te horen welke tarieven ik hanteer voor dergelijke dienstverlening. Doorgaans geldt, dat hoe meer ik voor u moet maken, hoe goedkoper de kosten per illustratie worden. Kijk voor meer informatie even op Diederikvanleeuwen.com.

Bekijk ook mijn andere werk even

Wanneer u dan toch eenmaal op mijn site bent, wil ik u graag uitnodigen om ook mijn overige werk even te komen bekijken. Ook dit kunt u aankopen wanneer u hierin geïnteresseerd bent. Ik maak namelijk:

  • kunst gebaseerd op de gulden snede
  • beelden die u overal kunt neerzetten
  • kunst met zieke kinderen om hen hun zorgen even te laten vergeten

Kijk snel op Diederikvanleeuwen.com.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn