Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Ik ben langdurig verkouden, wat nu?

 Het is op zich niet heel belangrijk om de oorzaak te weten van je langdurige verkoudheid. Beter is het om je te richten op de oplossing, en dat kan zomaar eens de zoutkamer in Zaandam of Heemstede zijn. Onder de naam haloclinic.nl/chronische-verkoudheidsklachten-ervaring-van-teun/” target=”_blank”>haloclinic zijn deze zoutkamers opgezet om mensen met allerlei verschillende klachten (voornamelijk longgerelateerd) te helpen. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor verlichting bij:

  • Langdurig verkouden zijn
  • Huidklachten zoals psoriasis en eczeem
  • Allerlei allergieën
  • Astma en COPD

Al deze klachten kunnen verminderen door af en toe in de zoutkamer te verblijven en de reinigende zoutdeeltjes in te ademen.Deze zorgen er namelijk voor dat schadelijke bacteriën worden gedood die jouw klachten veroorzaken. In het geval van langdurig verkouden zijn is het vaak zo dat je in een soort vicieus cirkeltje van klachten zit. je hoest veel, waardoor je de klachten in stand houdt, en je herstelt maar niet. Al met enkele sessies bij de haloclinic.nl/chronische-verkoudheidsklachten-ervaring-van-teun/” target=”_blank”>haloclinic kun je een vermindering van klachten ervaren, doordat je neus- en keelslijmvlies zich langzaam gaan herstellen. 

Langdurig verkouden zijn of hoesten

Wat de oorzaak ook is dat je al langdurig verkouden bent of chronisch aan het hoesten bent, de zoutkamer in Zaandam of Heemstede kan voor jou de oplossing zijn. Bij de haloclinic gaan ze ervan uit dat de meeste soorten hoest worden veroorzaakt door een virus of een bacteriële infectie. Andere oorzaken kunnen zijn: Hooikoorts, roken of Astma- of COPD-aanvallen. Als u  rookt dan spreekt het voor zich dat u aangeraden wordt te stoppen, want u kunt net zo vaak in de zoutkamer verblijven als u wilt, maar als u blijft roken zet dat natuurlijk geen zoden aan de dijk. Wanneer u bent gestopt en uw longen wilt reinigen dan is starten met bezoekjes aan de haloclinic een van de beste dingen die je kunt doen. Want of je nu langdurig verkouden bent of wilt herstellen van het jarenlange roken, de fijne zoutdeeltjes die je in de zoutkamer inademt reinigen je longen en luchtwegen. Ze ontsmetten als het ware, en verwijderen bacteriën, waardoor je vrijer gaat ademen. Niet alleen de kwaliteit en de functie van uw ademhaling zullen verbeteren, maar ook overtollig slijm, zwelling en ontstekingen verminderen. U zult weer vrijer kunnen ademen, en daar ondervindt u ook de voordelen van tijdens het sporten!

Zoutkamer sessies bij psoriasis of eczeem

Je zou denken dat je alleen bij longklachten of als je langdurig verkouden bent bij de zoutkamer terecht kunt, maar dat klopt niet. De fijne zoutdeeltjes kunnen namelijk ook wonderen doen voor je huid! Het feit dat ze reinigen, ontsmetten en ongewenste bacteriën doden geldt namelijk ook voor je huid, waarmee je vanzelfsprekend ook in aanraking komt met de zoutdeeltjes in de lucht. Als gevolg daarvan verminderen ontstekingen en wordt de huid egaler. De ontsmettende werking van het zout doet de jeuk en roodheid verminderen, en vergroot bovendien de bloedtoevoer, wat het herstel van de huid bevordert. Dus of je nu langdurig verkouden bent, kampt met astma of juist huidklachten hebt, het loont zeker de moeite om te kijken wat sessies in een zoutkamer voor je kunnen betekenen! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn