Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Hypotheekadviseur

HypotheekadviseurWie voor het eerst een woning kopen gaat, die kan wel wat hulp van een hypotheekadviseur gebruiken! De financiële markt is behoorlijk ingewikkeld en er zijn veel verschillende soorten hypotheekproducten in omloop. Hoe maak jij als starter en als leek op dit gebied nu een keus uit de verschillende opties die er zijn? Voor welke aanbieder kies je en voor welk product? Dit allemaal uitzoeken kan echt een enorme klus zijn en dan heb je waarschijnlijk nog steeds geen idee of je nu de juiste keus gemaakt hebt of niet. De hulp van een deskundige hypotheekadviseur is dan ook zeker welkom! Die kan jou wegwijzen maken in de verschillende aanbieders die er zijn en kan voor jou berekenen wat in jullie situatie de gunstigste en beste optie is. Zo weet je zeker dat je een weloverwogen besluit kunt nemen en dat je jezelf niet in een financieel nadelig avontuur stort. Win dus zeker onafhankelijk advies in, dit kost je eerst een beetje, maar op de langere termijn levert het je echt financiële voordelen op. Schakel dus echt een hypotheekadviseur in, daar zul je echt van profiteren!

Hypotheekadviseur komt ook na de koop goed van pas

Het inschakelen van een hypotheekadviseur is niet alleen handig op het moment dat jij als starter op de woningmarkt komt, het komt ook later zeker nog van pas om hier gebruik van te maken! Denk dan bijvoorbeeld aan het moment waarop jij gaat verhuizen naar een andere koopwoning. Hoe zit het dan met je hypotheek, hoe moet je dit soort zaken dan allemaal regelen? Kun je dan het beste bij dezelfde aanbieder blijven of is het handiger om een overstap te maken? Allemaal vragen waar je tegenaan kunt lopen en waar een hypotheekadviseur jou antwoord op kan geven! Maar ook als jij eigenlijk je hele leven in hetzelfde huis blijft, kan een adviesgesprek op zijn tijd handig zijn. Er kan dan nagekeken worden of jouw hypotheekproduct nog wel past bij jouw situatie of dat er andere varianten zijn die meer geschikt zijn. Ook kun je na laten kijken of het mogelijk is om te besparen door voor een andere aanbieder te kiezen. Een goede vergelijking kan je over de totale looptijd soms echt duizenden euro’s schelen en het is natuurlijk zonde om dit te laten liggen! Het is dan ook zeker aan te raden om ook later nog eens een hypotheekadviseur in te schakelen!

Onafhankelijk advies

Als jij een adviesgesprek vraagt, dan wil je natuurlijk zeker er van zijn dat jouw hypotheekadviseur niet alleen deskundig is, maar ook onafhankelijk. Dit is lang niet altijd het geval, er zijn genoeg adviseurs die banden hebben met een bepaalde bank of andere aanbieder of die financiële voordelen halen door een bepaald hypotheekproduct aan te prijzen. Wil jij er zeker van zijn dat jij een onafhankelijk advies krijgt, dan is het goed om te kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep! Als je voor een hypotheekadviseur van hen kiest, dan weet je zeker dat:

  • je een helder, deskundig en onafhankelijk advies krijgt
  • alle aanbieders voor jou met elkaar vergeleken worden
  • je snel een hypotheekadvies krijgt

Daar komt als voordeel bij dat zij ruim zestig vestigingen in heel Nederland hebben, dus eigenlijk ook altijd wel een bij jou in de buurt! Het eerste kennismakingsgesprek dat jij met hen hebt, is bovendien gratis. Wil jij een dergelijk gesprek aanvragen, dan kan dit heel eenvoudig via vanbruggen.nl! Wil jij ook overleggen met een hypotheekadviseur over wat voor jou de beste hypotheek is? Dan moet je dus zeker eens contact opnemen met Van Bruggen Adviesgroep!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn